Légy óvatos, ez a bolygó állás sok vitát és feszültséget hoz

A bolygóállás figyelembe vétele fontos lehet számodra, különösen a nyári hónapokra vetítve, mert sajnos nem a legjobb bolygóállás alatt indul a nyár.  Legyen a csillagzat akármilyen rossz is, ha figyelembe veszed az asztrológia vagy az asztrológus tanácsait, akkor mentesítheted magad a káros és negatív hatások alól.

 

 

Júniusban kezdődik a nyár, de mielőtt a csillagászati nyár bekövetkezne, lesz egy Mars és Neptunusz szembenállás. Június 14-én elkezdődik valami, ami az összes nyári hónapra hatással lehet. A szembenállás nem mindig jó, sokszor két értékrend ütközését takarja. A Mars harcias és férfias, míg a Neptunusz a békés gazdálkodó. Káin és Ábel ütközik meg ezen a napon az égen, szinte bibliai együttállásról van szó!

 

Minden napnak megvan a maga mágikus ereje. Nézd meg ITT, melyiket mire bírod kihasználni!

 

A vita, harag és feszültség ezen a napon kerülendő. Nem szabad meggondolatlanul tenned semmit, mert bármit is teszel, ami rossz, a negatív energia most hatványozottan hat rád. Légy ezért óvatosabb inkább egész nyáron! Káin és Ábel, a két szemben álló testvér, bibliai értelemben elkövették az ősbűnt. Ezért érdemes egész nyáron óvatosnak lenned, mert az emberek könnyebben fordulhatnak egymás ellen. Akár az átok eszközéhez is nyúlhatnak, hogy akaratukat érvényesíteni tudják.

Mielőtt baj lenne, mielőtt a két ellentétes bolygó az égen egymásnak feszül, tegyél meg mindent a rontások és átkok ellen! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a védelmet akár a legerősebb átkok ellen!

 

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

 

Nézd meg ITT, milyen nagy hatással is lehet életedre egy-egy bolygóállás!

 

 

Talán túl sok lesz a negatív energia, a feszültség a Földön, így a pénz dolga sem tud úgy alakulni, ahogy kellene. Jobban kell vigyáznod a pénzedre, jobban meg kell nézned, hogy mire is költesz! Sokan akarnak majd becsapni másokat, miközben az adósok adósságukkal szeretnének eltűnni. Amennyiben neked is tartoznak, jobb, ha figyelsz és határozottan lépsz fel, mert könnyen elúszhat a kintlévőséged!  

Még ha úgy is érzed, nem árthat most neked rontás, akkor is érdemes tájékozódnod, mit is jelent számodra egy ilyen negatív bolygóállás. Most tedd meg, kérj személyre szabott asztrológiai elemzést Etától a 0690633931-es számon (485Ft/perc)!

 

A nagyobb gondok mindig megelőzhetők! Élhetsz te is kiegyensúlyozott, problémáktól mentes és boldog életet! Kérd ebben Marcus Mágus vagy Eta segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522