CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Légy óvatos, ez a bolygó állás sok vitát és feszültséget hoz

A bolygóállás figyelembe vétele fontos lehet számodra, különösen a nyári hónapokra vetítve, mert sajnos nem a legjobb bolygóállás alatt indul a nyár.  Legyen a csillagzat akármilyen rossz is, ha figyelembe veszed az asztrológia vagy az asztrológus tanácsait, akkor mentesítheted magad a káros és negatív hatások alól.

 

 

Júniusban kezdődik a nyár, de mielőtt a csillagászati nyár bekövetkezne, lesz egy Mars és Neptunusz szembenállás. Június 14-én elkezdődik valami, ami az összes nyári hónapra hatással lehet. A szembenállás nem mindig jó, sokszor két értékrend ütközését takarja. A Mars harcias és férfias, míg a Neptunusz a békés gazdálkodó. Káin és Ábel ütközik meg ezen a napon az égen, szinte bibliai együttállásról van szó!

 

Minden napnak megvan a maga mágikus ereje. Nézd meg ITT, melyiket mire bírod kihasználni!

 

A vita, harag és feszültség ezen a napon kerülendő. Nem szabad meggondolatlanul tenned semmit, mert bármit is teszel, ami rossz, a negatív energia most hatványozottan hat rád. Légy ezért óvatosabb inkább egész nyáron! Káin és Ábel, a két szemben álló testvér, bibliai értelemben elkövették az ősbűnt. Ezért érdemes egész nyáron óvatosnak lenned, mert az emberek könnyebben fordulhatnak egymás ellen. Akár az átok eszközéhez is nyúlhatnak, hogy akaratukat érvényesíteni tudják.

Mielőtt baj lenne, mielőtt a két ellentétes bolygó az égen egymásnak feszül, tegyél meg mindent a rontások és átkok ellen! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a védelmet akár a legerősebb átkok ellen!

 

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

 

Nézd meg ITT, milyen nagy hatással is lehet életedre egy-egy bolygóállás!

 

 

Talán túl sok lesz a negatív energia, a feszültség a Földön, így a pénz dolga sem tud úgy alakulni, ahogy kellene. Jobban kell vigyáznod a pénzedre, jobban meg kell nézned, hogy mire is költesz! Sokan akarnak majd becsapni másokat, miközben az adósok adósságukkal szeretnének eltűnni. Amennyiben neked is tartoznak, jobb, ha figyelsz és határozottan lépsz fel, mert könnyen elúszhat a kintlévőséged!  

Még ha úgy is érzed, nem árthat most neked rontás, akkor is érdemes tájékozódnod, mit is jelent számodra egy ilyen negatív bolygóállás. Most tedd meg, kérj személyre szabott asztrológiai elemzést Etától a 0690633931-es számon (485Ft/perc)!

 

A nagyobb gondok mindig megelőzhetők! Élhetsz te is kiegyensúlyozott, problémáktól mentes és boldog életet! Kérd ebben Marcus Mágus vagy Eta segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391