CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Légy óvatos, ez a bolygó állás sok vitát és feszültséget hoz

A bolygóállás figyelembe vétele fontos lehet számodra, különösen a nyári hónapokra vetítve, mert sajnos nem a legjobb bolygóállás alatt indul a nyár.  Legyen a csillagzat akármilyen rossz is, ha figyelembe veszed az asztrológia vagy az asztrológus tanácsait, akkor mentesítheted magad a káros és negatív hatások alól.

 

 

Júniusban kezdődik a nyár, de mielőtt a csillagászati nyár bekövetkezne, lesz egy Mars és Neptunusz szembenállás. Június 14-én elkezdődik valami, ami az összes nyári hónapra hatással lehet. A szembenállás nem mindig jó, sokszor két értékrend ütközését takarja. A Mars harcias és férfias, míg a Neptunusz a békés gazdálkodó. Káin és Ábel ütközik meg ezen a napon az égen, szinte bibliai együttállásról van szó!

 

Minden napnak megvan a maga mágikus ereje. Nézd meg ITT, melyiket mire bírod kihasználni!

 

A vita, harag és feszültség ezen a napon kerülendő. Nem szabad meggondolatlanul tenned semmit, mert bármit is teszel, ami rossz, a negatív energia most hatványozottan hat rád. Légy ezért óvatosabb inkább egész nyáron! Káin és Ábel, a két szemben álló testvér, bibliai értelemben elkövették az ősbűnt. Ezért érdemes egész nyáron óvatosnak lenned, mert az emberek könnyebben fordulhatnak egymás ellen. Akár az átok eszközéhez is nyúlhatnak, hogy akaratukat érvényesíteni tudják.

Mielőtt baj lenne, mielőtt a két ellentétes bolygó az égen egymásnak feszül, tegyél meg mindent a rontások és átkok ellen! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a védelmet akár a legerősebb átkok ellen!

 

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

 

Nézd meg ITT, milyen nagy hatással is lehet életedre egy-egy bolygóállás!

 

 

Talán túl sok lesz a negatív energia, a feszültség a Földön, így a pénz dolga sem tud úgy alakulni, ahogy kellene. Jobban kell vigyáznod a pénzedre, jobban meg kell nézned, hogy mire is költesz! Sokan akarnak majd becsapni másokat, miközben az adósok adósságukkal szeretnének eltűnni. Amennyiben neked is tartoznak, jobb, ha figyelsz és határozottan lépsz fel, mert könnyen elúszhat a kintlévőséged!  

Még ha úgy is érzed, nem árthat most neked rontás, akkor is érdemes tájékozódnod, mit is jelent számodra egy ilyen negatív bolygóállás. Most tedd meg, kérj személyre szabott asztrológiai elemzést Etától a 0690633931-es számon (485Ft/perc)!

 

A nagyobb gondok mindig megelőzhetők! Élhetsz te is kiegyensúlyozott, problémáktól mentes és boldog életet! Kérd ebben Marcus Mágus vagy Eta segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330