Legújabb trend: Csillagjegydiéta

dieta

Kos: Atkins diéta

 kos horoszkóp,kos csillagjegy,kos aszcendens, kos astro24h,

A finomított szénhidrátot kell kerülnöd, mert Atkins szerint minden ilyen élelmiszer növeli az inzulintermelést, ennél fogva nem energia, hanem zsír válik belőle. Az első fázisban tehát csak fehérjét, tehát húst, halat és tejterméket fogyaszthatsz, majd utána jöhet némi zsiradék is, tehát akár a vaj. Természetesen a szénhidrátoktól teljesen megszabadulni nem lenne egészséges, és egyébként is lehetetlen, ám ezt csak is gyümölcs és zöldségfélén keresztül fogyaszthatod, ha a csillagokra hallgatsz.

Előfordulhat, hogy a túlsúly mögött nem csak a testmozgás hiánya vagy a rossz táplálkozás szokások húzódnak meg. Lelki problémák, mint például az, hogy nem találod a helyed a világban, okozhatnak ledolgozhatatlan plusz kilókat. Kérd Xalen lélektisztító rituáléját MOST az Asztro Vonalon: 06 90 633 931 (485 Ft/p), Xalent közvetlenül a 453-as kódon érheted el. Kattints ide, hogy többet megtudj tanácsadónk munkájáról!

 

Bika: Testkontroll diéta

 bika horoszkóp, bika csillagjegy, bika aszcendens, bika astro24h,

Ez egy gyümölcsökön alapuló diéta, délelőtt tehát csak ezt ehetsz. Délután azért jöhet már némi zöldség is, na meg némi sovány hús. Ha ezt eszed, akkor a csillagok alapján néhány hét alatt már eredményt fogsz elérni, mert testalkatod, és anyagcseréd úgy van beállítva, hogy ez számára az ideális diéta. Azért működhet, mert csak energiát viszel be vele, és a súlyos szénhidrátokat meg a zsírt kerülöd.

 

Ikrek: Perricone diéta

 ikrek horoszkóp, ikrek csillagjegy, ikrek aszcendens, ikrek astro24h,

Ez jót tesz a bőrnek és az alakodnak is! Lényege, hogy nem is kell, hogy sokáig tartson, de az alapanyagokat be kell hozzá szerezni. A kúra alapja a lazac, a gyümölcsök és az olívaolaj, illetve olívabogyó, tiltott viszont a cukor, a rizs és a keményítő. Mindez simává és fiatallá teszi a bőrt, és persze segít eltüntetni a felesleges kilókat is. A piros gyümölcsök, például a málna, ribizli és az eper teli vannak antioxidánssal, melyek segítik az egészséges sejtfelépítést. Míg a sötétzöld zöldségek, mint a brokkoli, vagy a spenót, azontúl, hogy szintén teli vannak ezzel a mikrotápanyaggal, még plusz kollagént is juttatnak a szervezetedbe.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Rák: Fricker diéta

rák horoszkóp, rák csillagjegy, rák aszcendens, rák astro24h,

Semmi bonyolult, egyedül egy dolgot kell elhagynod, a cukrot! Ha ezt megteszed, azaz teljesen kizárod az ételeidből ezt a fajta édes élvezeted, Fricker doktor szerint olyan folyamatok mennek végbe szervezetedben, hogy az energia igényed – éhezés nélkül is! – zsírból fog kikerülni. Miért is mennél hát bonyolultabb diéták után, ha egyszer itt ez az egyszerű lehetőség, ami még a cukorbetegséget is segít elkerülni. A csillagjegydiéta szerint ez az igazán neked való!

Gyakori “habzsolásaink” mögött valamilyen hiány betöltése is állhat: ha érzelmeid illetve az anyagiak terén űr tátong, sokszor menekülhetsz a mérhetetlen evésbe. A kora gyermekkori édesanya kapcsolatod is okozhatja ezt. Ezt feloldandó, kérj tisztítást a múlt problémáira Boszi Katától az Asztro Vonalon, a 06 90 633 931-es (485 Ft/p), Boszi Katát közvetlenül a  340-es kódon érheti el. Ismerkedjen meg a jósnővel, kattintson ide!

 

Oroszlán: Krétai diéta

 oroszlán horoszkóp, oroszlán csillagjegy, oroszlán aszcendens, oroszlán astro24h,

Három hét alatt három kiló. Megéri? Egy Oroszlánnak biztosan, a csillagjegydiéta ugyanis ezt támasztja alá! Előnye ennek a fogyókúrának, hogy egyáltalán nem gyötrelmes, hiszen minden Oroszlán nagyon szereti a hasát. Két hétig kell követni egy bizonyos étrendet, majd a harmadik hét a stabilizálódásé. De nézzük, miből is áll a dolog: Reggelente sovány tejtermék, gyümölcs, ebédre és vacsorára pedig hús, hal és zöldség. A menü lényegében szabadon választható, ami viszont elengedhetetlen a megnövelt mértékű víz fogyasztás. Minimum két liter vizet kell egy nap elfogyasztanod, lehetőleg evés után, hogy kimossa a felgyülemlett káros anyagokat és zsírt szervezetedből.

 

Szűz: Zóna diéta

szűz horoszkóp, szűz csillagjegy, szűz aszcendens, szűz astro24h,

Azért ajánlja ezt a csillagjegydiéta Szűzek számára, mert rendkívül egyszerű betartani, így az aprólékos jegy szülöttei számára sem okoz fejfájást. Lényegében tehát bármilyen élelmiszert elfogyaszthatsz, amit megkívánsz, csak a mértékre és a kiegyensúlyozott arányra kell figyelned. Mindez akkor valósul meg maradéktalanul, ha élelmiszereink 40 százalékban szénhidrátból, 30 százalékban fehérjéből és szintén 30 százalékban zsírból tevődnek össze. Dr. Berry Sears fejlesztette ki ezt a módszert, az alapján, hogy a vércukorszintet szabályozó inzulintermelésre próbált hatni. Ez a diéta nem csak a fogyást segíti elő, de minden cukor vagy szívbetegnek sokat segíthet.

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

Mérleg: Scardale diéta

mérleg horoszkóp, mérleg csillagjegy, mérleg aszcendens, mérleg astro24h,

Nem könnyű egy Mérleg szülött számára, de mégis ez az a diéta, amit a csillagok számodra is javasolnak. Szervezeted ettől tud a leggyorsabban megszabadulni a feles kilóktól. De miből is áll maga a diéta? A nyolcvanas években fejlesztette ki egy amerikai szívgyógyász olyan ételeket kombinálva, amik felgyorsítják a zsírlebontást. Tilos a szénhidrát, a zsír, a tejtermékek többsége, szabad viszont a hús, a halak, a zöldségek és néhány gyümölcs is, amik lédúsabbak. Ha kibírod, nem kell miatta külön főzőcskézned magadnak, egyszerűen sok mindent köret nélkül fogyasztasz.

Sokan keresnek túlsúlyukkal védelmet. Általa rejted el a világ elől a sebezhetőséged okozta bizonytalanságot. Old fel ezeket a gátakat, hívd MOST Norbertet, a 06 90 633 931-es (485 Ft/p) telefonszámon. Norbert az 525-ös kódon érhető el közvetlenül. Olvass bővebben a mágus munkájáról, kattints ide!

 

Skorpió: Vércsoport diéta

skorpió horoszkóp, skorpió csillagjegy, skorpió aszcendens, skorpió astro24h,

A vér maga közel áll a Skorpió szülötteihez, ezért is javasolja a csillagjegydiéta ezt az e jeggyel rendelkezőknek, amennyiben fogyni szeretnének. Maga az elmélet arra épül, hogy a különböző vércsoportok különböző korokban alakultak ki, így más az, amire szervezetüknek szüksége van. A 0-s vércsoporttal rendelkezőknek ajánlott ételek a húsol, halak, paradicsom, hagymafélék, szilva, füge és az olaj. Tiltottak viszont a búzából készült ételek, a tejtermékek, a káposzta, stb.. Az A vércsoportú Skorpióknak kevesebb hús, inkább tofu és sok zöldség ajánlott, és nekik is kerülni kell a tejterméket, ezen kívül a krumplit, banánt, paprikát és egyebeket. Az AB vércsoportúak számára a bárány, a pulyka és a csirke javasolt, plusz szintén a zöldségek, ők viszont ehetnek gabonaféléket és hüvelyeseket is. Számukra kimondottan segítheti a fogyást a tofu és a tejtermékek-

 

Nyilas: Paleolit diéta

nyilas horoszkóp, nyilas csillagjegy, nyilas aszcendens, nyilas astro24h,

Manapság talán a legelterjedtebb diéta, mert sok tanult ember és orvos is mellé állt. Arra épül, hogy az ember számára az az ideális táplálkozás, amit még a mezőgazdaság kiépülése előtt fogyasztottak eleink. Mindez természetesen kapásból kizárja az összes finomított élelmiszert és minden „mű” vagy gyorsételt. Az étkezés alapja a nyers zöldségek és gyümölcsökből tevődik össze, amit olajos magvakkal és hússal, zsírral tesznek teljessé. Tiltottak a táplálkozásban a gabonafélék, így az összes péksütemény, kenyér, tészta, stb., illetve a tejtermékek is.

 Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Bak: Limonádé diéta

 bak horoszkóp, bak csillagjegy, bak aszcendens,bak astro24h,

Eleinte méregtelenítőnek tartották, és valóban felér egy erőteljes tisztító kúrával is, ami minden Bak szülöttnek szükséges időnként. Ezen kívül azonban gyors fogyást is eredményez, és segít a tökéletes alakformálásban is. Betartani viszont nem könnyű, ugyanis abból áll, hogy napokig csak limonádét fogyasztunk. Fontos, hogy mindezt ne végezd felelőtlenül, és legyen orvosi segítséged, ha belekezdesz. Ha pedig nem bírod, inkább függeszd fel eg vagy két nap után, mert bár kimondottan Bak-diéta ez, az egyik legnehezebben kivitelezhető.

 

Vízöntő: 90 napos diéta

 vízöntő horoszkóp, vízöntő csillagjegy, vízöntő aszcendens, vízöntő astro24h,

Ez egyfajta szétválasztós diéta, ami arra az elvre épül, hogy a tápanyag jobban hasznosul, ha külön-külön vesszük magunkhoz, és így a zsír sem rakódik le, hanem pont ellenkezőleg, lepereg rólunk. Ha elkezded ezt a diétát, a csillagjegyed szerint illik hozzád 90 napig a következőket kell betartanod: Az első nap a proteiné, tehát húsok, halak, tejtermékek fogyaszthatók. A második nap a keményítőé, ilyenkor jöhetnek a zöldségek, például borsó, bab, burgonya. A harmadik napon jöhet a szénhidrát, ilyenkor ehetsz kenyeret, tésztát, még akár egy kis édességet is. A negyedik nap viszont a legkeményebb, mert ekkor csak gyümölcsöt szabad fogyasztanod.

 

Halak: Dukan diéta

 halak horoszkóp, halak csillagjegy, halak aszcendens, halak astro24h,

Azoknak való ez a diéta, akik szenvedés nélkül szeretnének fogyni. Ugye Te is így vagy vele? Arról van itt szó, hogy lényegében annyit ehetsz, amennyi beléd fér, abból a 78 -féle fehérjében gazdag élelmiszerből, és 22 -féle zöldségből, ami engedélyezett. Viszonylag hosszú diétáról van szó, ami összesen négy fázisból tevődik össze. Az első két fázis az aktív fogyókúra, majd a második kettő a jojó effektus kiküszöböléséről szól, így nem jönnek vissza a leadott kilók. A fogyasztható alapanyagok pedig nem csak az alakodnak, de az egészségednek is jót tesz!

Tanácsadóink a hét minden napján, 0-24 óráig állnak a rendelkezésedre, legyen a túlsúlyod mögött bármilyen érzelmi probléma is. Hívd őket bátran, négyszemközt, nyugodt körülmények között figyelemmel hallgatnak majd meg Téged és adnak tanácsot és megoldási lehetőséget a gondjaidra. Itt választhatsz közülük!

diéta, túlsúly, lelki okai a túlsúlynak, jóslás, astro24h diéta, 90 napos diéta

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406