Legújabb trend: Csillagjegydiéta

dieta

Kos: Atkins diéta

 kos horoszkóp,kos csillagjegy,kos aszcendens, kos astro24h,

A finomított szénhidrátot kell kerülnöd, mert Atkins szerint minden ilyen élelmiszer növeli az inzulintermelést, ennél fogva nem energia, hanem zsír válik belőle. Az első fázisban tehát csak fehérjét, tehát húst, halat és tejterméket fogyaszthatsz, majd utána jöhet némi zsiradék is, tehát akár a vaj. Természetesen a szénhidrátoktól teljesen megszabadulni nem lenne egészséges, és egyébként is lehetetlen, ám ezt csak is gyümölcs és zöldségfélén keresztül fogyaszthatod, ha a csillagokra hallgatsz.

Előfordulhat, hogy a túlsúly mögött nem csak a testmozgás hiánya vagy a rossz táplálkozás szokások húzódnak meg. Lelki problémák, mint például az, hogy nem találod a helyed a világban, okozhatnak ledolgozhatatlan plusz kilókat. Kérd Xalen lélektisztító rituáléját MOST az Asztro Vonalon: 06 90 633 931 (485 Ft/p), Xalent közvetlenül a 453-as kódon érheted el. Kattints ide, hogy többet megtudj tanácsadónk munkájáról!

 

Bika: Testkontroll diéta

 bika horoszkóp, bika csillagjegy, bika aszcendens, bika astro24h,

Ez egy gyümölcsökön alapuló diéta, délelőtt tehát csak ezt ehetsz. Délután azért jöhet már némi zöldség is, na meg némi sovány hús. Ha ezt eszed, akkor a csillagok alapján néhány hét alatt már eredményt fogsz elérni, mert testalkatod, és anyagcseréd úgy van beállítva, hogy ez számára az ideális diéta. Azért működhet, mert csak energiát viszel be vele, és a súlyos szénhidrátokat meg a zsírt kerülöd.

 

Ikrek: Perricone diéta

 ikrek horoszkóp, ikrek csillagjegy, ikrek aszcendens, ikrek astro24h,

Ez jót tesz a bőrnek és az alakodnak is! Lényege, hogy nem is kell, hogy sokáig tartson, de az alapanyagokat be kell hozzá szerezni. A kúra alapja a lazac, a gyümölcsök és az olívaolaj, illetve olívabogyó, tiltott viszont a cukor, a rizs és a keményítő. Mindez simává és fiatallá teszi a bőrt, és persze segít eltüntetni a felesleges kilókat is. A piros gyümölcsök, például a málna, ribizli és az eper teli vannak antioxidánssal, melyek segítik az egészséges sejtfelépítést. Míg a sötétzöld zöldségek, mint a brokkoli, vagy a spenót, azontúl, hogy szintén teli vannak ezzel a mikrotápanyaggal, még plusz kollagént is juttatnak a szervezetedbe.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Rák: Fricker diéta

rák horoszkóp, rák csillagjegy, rák aszcendens, rák astro24h,

Semmi bonyolult, egyedül egy dolgot kell elhagynod, a cukrot! Ha ezt megteszed, azaz teljesen kizárod az ételeidből ezt a fajta édes élvezeted, Fricker doktor szerint olyan folyamatok mennek végbe szervezetedben, hogy az energia igényed – éhezés nélkül is! – zsírból fog kikerülni. Miért is mennél hát bonyolultabb diéták után, ha egyszer itt ez az egyszerű lehetőség, ami még a cukorbetegséget is segít elkerülni. A csillagjegydiéta szerint ez az igazán neked való!

Gyakori “habzsolásaink” mögött valamilyen hiány betöltése is állhat: ha érzelmeid illetve az anyagiak terén űr tátong, sokszor menekülhetsz a mérhetetlen evésbe. A kora gyermekkori édesanya kapcsolatod is okozhatja ezt. Ezt feloldandó, kérj tisztítást a múlt problémáira Boszi Katától az Asztro Vonalon, a 06 90 633 931-es (485 Ft/p), Boszi Katát közvetlenül a  340-es kódon érheti el. Ismerkedjen meg a jósnővel, kattintson ide!

 

Oroszlán: Krétai diéta

 oroszlán horoszkóp, oroszlán csillagjegy, oroszlán aszcendens, oroszlán astro24h,

Három hét alatt három kiló. Megéri? Egy Oroszlánnak biztosan, a csillagjegydiéta ugyanis ezt támasztja alá! Előnye ennek a fogyókúrának, hogy egyáltalán nem gyötrelmes, hiszen minden Oroszlán nagyon szereti a hasát. Két hétig kell követni egy bizonyos étrendet, majd a harmadik hét a stabilizálódásé. De nézzük, miből is áll a dolog: Reggelente sovány tejtermék, gyümölcs, ebédre és vacsorára pedig hús, hal és zöldség. A menü lényegében szabadon választható, ami viszont elengedhetetlen a megnövelt mértékű víz fogyasztás. Minimum két liter vizet kell egy nap elfogyasztanod, lehetőleg evés után, hogy kimossa a felgyülemlett káros anyagokat és zsírt szervezetedből.

 

Szűz: Zóna diéta

szűz horoszkóp, szűz csillagjegy, szűz aszcendens, szűz astro24h,

Azért ajánlja ezt a csillagjegydiéta Szűzek számára, mert rendkívül egyszerű betartani, így az aprólékos jegy szülöttei számára sem okoz fejfájást. Lényegében tehát bármilyen élelmiszert elfogyaszthatsz, amit megkívánsz, csak a mértékre és a kiegyensúlyozott arányra kell figyelned. Mindez akkor valósul meg maradéktalanul, ha élelmiszereink 40 százalékban szénhidrátból, 30 százalékban fehérjéből és szintén 30 százalékban zsírból tevődnek össze. Dr. Berry Sears fejlesztette ki ezt a módszert, az alapján, hogy a vércukorszintet szabályozó inzulintermelésre próbált hatni. Ez a diéta nem csak a fogyást segíti elő, de minden cukor vagy szívbetegnek sokat segíthet.

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

Mérleg: Scardale diéta

mérleg horoszkóp, mérleg csillagjegy, mérleg aszcendens, mérleg astro24h,

Nem könnyű egy Mérleg szülött számára, de mégis ez az a diéta, amit a csillagok számodra is javasolnak. Szervezeted ettől tud a leggyorsabban megszabadulni a feles kilóktól. De miből is áll maga a diéta? A nyolcvanas években fejlesztette ki egy amerikai szívgyógyász olyan ételeket kombinálva, amik felgyorsítják a zsírlebontást. Tilos a szénhidrát, a zsír, a tejtermékek többsége, szabad viszont a hús, a halak, a zöldségek és néhány gyümölcs is, amik lédúsabbak. Ha kibírod, nem kell miatta külön főzőcskézned magadnak, egyszerűen sok mindent köret nélkül fogyasztasz.

Sokan keresnek túlsúlyukkal védelmet. Általa rejted el a világ elől a sebezhetőséged okozta bizonytalanságot. Old fel ezeket a gátakat, hívd MOST Norbertet, a 06 90 633 931-es (485 Ft/p) telefonszámon. Norbert az 525-ös kódon érhető el közvetlenül. Olvass bővebben a mágus munkájáról, kattints ide!

 

Skorpió: Vércsoport diéta

skorpió horoszkóp, skorpió csillagjegy, skorpió aszcendens, skorpió astro24h,

A vér maga közel áll a Skorpió szülötteihez, ezért is javasolja a csillagjegydiéta ezt az e jeggyel rendelkezőknek, amennyiben fogyni szeretnének. Maga az elmélet arra épül, hogy a különböző vércsoportok különböző korokban alakultak ki, így más az, amire szervezetüknek szüksége van. A 0-s vércsoporttal rendelkezőknek ajánlott ételek a húsol, halak, paradicsom, hagymafélék, szilva, füge és az olaj. Tiltottak viszont a búzából készült ételek, a tejtermékek, a káposzta, stb.. Az A vércsoportú Skorpióknak kevesebb hús, inkább tofu és sok zöldség ajánlott, és nekik is kerülni kell a tejterméket, ezen kívül a krumplit, banánt, paprikát és egyebeket. Az AB vércsoportúak számára a bárány, a pulyka és a csirke javasolt, plusz szintén a zöldségek, ők viszont ehetnek gabonaféléket és hüvelyeseket is. Számukra kimondottan segítheti a fogyást a tofu és a tejtermékek-

 

Nyilas: Paleolit diéta

nyilas horoszkóp, nyilas csillagjegy, nyilas aszcendens, nyilas astro24h,

Manapság talán a legelterjedtebb diéta, mert sok tanult ember és orvos is mellé állt. Arra épül, hogy az ember számára az az ideális táplálkozás, amit még a mezőgazdaság kiépülése előtt fogyasztottak eleink. Mindez természetesen kapásból kizárja az összes finomított élelmiszert és minden „mű” vagy gyorsételt. Az étkezés alapja a nyers zöldségek és gyümölcsökből tevődik össze, amit olajos magvakkal és hússal, zsírral tesznek teljessé. Tiltottak a táplálkozásban a gabonafélék, így az összes péksütemény, kenyér, tészta, stb., illetve a tejtermékek is.

 Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Bak: Limonádé diéta

 bak horoszkóp, bak csillagjegy, bak aszcendens,bak astro24h,

Eleinte méregtelenítőnek tartották, és valóban felér egy erőteljes tisztító kúrával is, ami minden Bak szülöttnek szükséges időnként. Ezen kívül azonban gyors fogyást is eredményez, és segít a tökéletes alakformálásban is. Betartani viszont nem könnyű, ugyanis abból áll, hogy napokig csak limonádét fogyasztunk. Fontos, hogy mindezt ne végezd felelőtlenül, és legyen orvosi segítséged, ha belekezdesz. Ha pedig nem bírod, inkább függeszd fel eg vagy két nap után, mert bár kimondottan Bak-diéta ez, az egyik legnehezebben kivitelezhető.

 

Vízöntő: 90 napos diéta

 vízöntő horoszkóp, vízöntő csillagjegy, vízöntő aszcendens, vízöntő astro24h,

Ez egyfajta szétválasztós diéta, ami arra az elvre épül, hogy a tápanyag jobban hasznosul, ha külön-külön vesszük magunkhoz, és így a zsír sem rakódik le, hanem pont ellenkezőleg, lepereg rólunk. Ha elkezded ezt a diétát, a csillagjegyed szerint illik hozzád 90 napig a következőket kell betartanod: Az első nap a proteiné, tehát húsok, halak, tejtermékek fogyaszthatók. A második nap a keményítőé, ilyenkor jöhetnek a zöldségek, például borsó, bab, burgonya. A harmadik napon jöhet a szénhidrát, ilyenkor ehetsz kenyeret, tésztát, még akár egy kis édességet is. A negyedik nap viszont a legkeményebb, mert ekkor csak gyümölcsöt szabad fogyasztanod.

 

Halak: Dukan diéta

 halak horoszkóp, halak csillagjegy, halak aszcendens, halak astro24h,

Azoknak való ez a diéta, akik szenvedés nélkül szeretnének fogyni. Ugye Te is így vagy vele? Arról van itt szó, hogy lényegében annyit ehetsz, amennyi beléd fér, abból a 78 -féle fehérjében gazdag élelmiszerből, és 22 -féle zöldségből, ami engedélyezett. Viszonylag hosszú diétáról van szó, ami összesen négy fázisból tevődik össze. Az első két fázis az aktív fogyókúra, majd a második kettő a jojó effektus kiküszöböléséről szól, így nem jönnek vissza a leadott kilók. A fogyasztható alapanyagok pedig nem csak az alakodnak, de az egészségednek is jót tesz!

Tanácsadóink a hét minden napján, 0-24 óráig állnak a rendelkezésedre, legyen a túlsúlyod mögött bármilyen érzelmi probléma is. Hívd őket bátran, négyszemközt, nyugodt körülmények között figyelemmel hallgatnak majd meg Téged és adnak tanácsot és megoldási lehetőséget a gondjaidra. Itt választhatsz közülük!

diéta, túlsúly, lelki okai a túlsúlynak, jóslás, astro24h diéta, 90 napos diéta

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907