Lakberendezés – a fal színe vonzza a pénzt, a harmóniát és a sikert!

Milyen is legyen a fal színe? Attól függ, mire van szükséged, hiszen a pénznek több útja van. Érkezhet hozzád siker útján, vagy szerencse, esetleg valamilyen üzleti előny miatt. Ezen kívül még sok millió lehetőség van, amelyet az emberek nem képesek feltárni, mert mindenki a biztos és kockázatmentes utakat szeretné választani.

Figyeld, mit álmodsz, mert pénz érkezését is jelezheti! Kattints IDE, hogy ne maradj le róla!

A szerencse színe a zöld vagy a sárga. A zöld fal, vagy ha falrészről van szó, akkor már legyen nyugati rész, igen jó eszköze a pénzbevonzásnak. Jelzem, a falat nem elég pusztán zöldre festened, mellette még egy pénzmágiára is szükséged van. A pénzmágia otthon legyen elvégezve, lehetőleg a zöld falak között. Kell, hogy a sok pénzenergiát beszívja a fal, amely később mindig fel fog tölteni téged szerencse energiákkal. Nyilván minél több a rituáléd, annál inkább ad erőt a fal. A zöld szín, gyógyító szín is, hiszen az ősi otthonunk, a természet oltalmazó és biztonságot adó harmóniáját juttatja eszünkbe. Ez a szín nem csak szerencsét hoz, nem csak pénzbevonzásra szolgál, hanem nyugalmat is ad.

pénzbevonzás

Otthon végeznél mágiát? Tudd meg ITT, milyen színű gyertyát alkalmazz!

A sárga színt ne hálószobában alkalmazd. Inkább ebédlő vagy előszoba, esetleg fürdő, bár a víz nem jó hatással van a szerencse energiákra. Élénk, erős szín, amely szerencsét hoz, de másabb módon, mint a zöld. Nagyon fontos, hogy milyen alkat vagy. Hiszen egy Szűznek a zöld nagyon jó, míg a sárga tompítja. Addig egy Bak szülöttnek pont a sárga ad hihetetlen erőt és szerencsét. A színt tölteni kell, ezért érdemes sok szerencse rituálét elvégezned az adott helyiségben.

Születésnapod megsúgja ITT, milyen színű pénztárca szolgál neked pénzbevonzásra!

A fal színét kiválaszthatod csillagjegy alapján is, sőt, fontos is figyelembe venned, hogy te és családod milyen jegyben születtetek, mert a falszín, ha azt akarod, hogy működjön, a család minden tagjára pozitívan kell, hogy hasson.

Itt részletes asztrológiai kép szükséges, ezért érdemes hívnod Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a te és családtagjaid szerencseszínét!

Fontos, hogy olyan színekre van szükséged, amelyek nem blokkolnak. A Skorpiónak szerencseszín a vörös, míg a Bika szülöttnek terhelő, blokkoló szín, ezért ebben az esetben érdemes zöldet alkalmaznod. Minden apróságot érdemes figyelembe venned, mindezt egy cikkben lehetetlen leírni.

pénzbevonzás

A színhoroszkóp figyelembe vétele mellett nem árt, ha szimbólumok is kerülnek a falra. Az otthonokban egyre divatosabb a falfestmény, azaz teljesen természetesnek veszik, ha valamilyen szimbólum, ami ügyesen és szépen van felfestve, díszíti a falad. Sokféle szerencseszimbólum van, de olyat érdemes választanod, ami nem árulja el vendégeidnek, miért is van egy adott szimbólum a képen. Egyszerűen csak dísznek fog tűnni, ha ügyes vagy, és senki sem fog rájönni arra, hogy mágikusan hatással akarsz lenni a sorsodra. A szimbólumokkal kapcsolatban szintén kollégánktól kérhetsz tanácsot.

Még sincs szükség arra, hogy átfesd az egész házat! Oldd meg egyszerűbben a helyzeted, vonzd be egyetlen mágia keretén belül a sikert, pénzt és a szerencsét! Hívd Boszi Katát vagy Jós Katit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), akiknek a pár perces mágiája most a te életed változtathatja meg!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét