Kiújuló egészségügyi problémák? Ez okozza!

A kiújuló egészségügyi problémák megkeserítik az életed? Már azt hitted, meggyógyultál, amikor újra jelentkezett a fejfájás, ekcéma vagy gyomorbántalom? Bármi is legyen az egészségügyi problémád, ha néha eltűnik és egy idő után újra jelentkeznek a tünetei,  akkor egészen biztosan pszichoszomatikus betegségről van szó. Olyankor vagy teljesen tünetmentes, amikor az életedben minden viszonylag rendben van, kevesebb stressz ér és kevesebbet idegeskedsz.

Ahogy a kedvező körülmények elmúlnak vagy kizökkensz ebből a lelkiállapotból, az egészségügyi probléma kiújul, ezzel jelzi a tested, hogy a lelkeddel elveszítette a kontaktust, felbomlott a harmónia.

Mit tegyél, hogy megszabadulj a kiújuló egészségügyi problémáktól?

Ha már jártál orvosnál, de nem kaptál semmilyen kézzelfogható segítséget, akkor próbáld ki az alábbi praktikákat, hogy megszabadulj a kiújuló egészségügyi problémádtól.

Végezz egy mágiát, amely életed mindhárom területét befolyásolja!

kiújuló egészségügyi problémák

  1. Derítsd ki a kiváltó okokat

Számtalan lelki blokk állhat a kiújuló betegséged hátterében, ezeket kell feltérképezned. Figyeld a reakcióidat, mindhárom napszakban állapítsd meg, mikor voltál a legfeszültebb egy átlagos napod során, reggel, délben vagy este. Gondolkodj el, hogy amikor ideges voltál, mit csináltál éppen.

Egy adott betegség kialakulása lehet tevékenységhez kötött is. Például olyan dolgot kell tenned, amit nem szeretsz és a tested betegséggel reagálja le. Példa: egyik hívónk ekcémára panaszkodott, amely a kezeit gyötörte. Az ekcéma munkába álláskor kezdett viszketni a kezén, és ahogy hazament, teljesen eltűntek a tünetek. Kiderült, hogy az az eladó munkakör, amiben dolgozott, egyáltalán nem volt kedvére való és irtózott a pénztől is, amit állandóan meg kellett fognia.

Találd meg, hogy mi az a tevékenység vagy lelki folyamat, amely kiválthatja a betegséged.

  1. Szüntesd meg vagy fogadd el a kiváltó okokat

Ha nem tudod megszüntetni a betegséged kiváltó okát, például azért vagy asztmás, mert rossz a viszonyod a szüleiddel, de nem engedheted meg magadnak, hogy megszakítsd velük a kapcsolatot, akkor próbáld ezt magadban tudatosítani. Abban a pillanatban, hogy tudatosult benned, hogy mitől van a betegség és ezt a lelki terhet elengeded, a betegség is elmúlik.

Használj gyógynövényeket a betegséged tüneteinek kezelésére, kattints IDE!

kiújuló egészségügyi problémák

  1. Engedd el a betegséget

Sokszor olyan dolgokhoz is ragaszkodunk, amelyek visszahúznak csak azért, mert az a miénk és megszoktuk. Sokszor így van ez a betegségekkel is. Már annyira megszoktuk őket, hozzánk tartoznak, a napi rutinunk részét képezi a betegség tüneteinek az enyhítése, hogy teljesen felfordulna a világunk, ha hirtelen eltűnne ez a betegség az életünkből. Végezned kell egy elengedő mágiát és el kell engedned a betegségedet  Ugyanúgy, mint gyász esetén egy szeretett hozzátartozót, vagy egy párkapcsolat végén a társadat. Meg kell személyesítened a betegséget és elengedned, útjára bocsátani.

Ha egyedül nem megy, a kollégáink szívesen segítenek neked ebben!

Egészségügyi gondjaid egyre jobban ellehetetlenítik az életed? Van megoldás! Kérd Boszi Kata vagy Xalen jósnők segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb tudásuk szerint fognak segíteni neked az egészségügyi állapotod javulásában!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét