CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Kínai jegyek a szerelemben

kinai

A kínai horoszkóp különleges képet mutathat arról, hogyan is viszonyulunk párunkhoz a csillagjegyünk alapján, mit keresünk a szerelemben, s mit adunk mi, önmagunkból. Szeretné megtudni, mit mutat az Ön kínai jegye? Itt az idő, olvasson tovább, s ha magára ismer, talán szeretne jobban elmélyedni a témában.

 

Még nem tudja, mi a karmikus feladata? Akkor kattintson IDE!

 

patkány, jóslás, jós, jósnő ,ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkóp,Patkány: A szerelemben nagyon szenvedélyes, folyamatosan azt keresi, aki az élete középpontjában állhat majd. Ha megtalálta a nagy Ő-t, akkor sem áll le, s bizony elhalmozza őt figyelmességgel. Negatív tulajdonsága a kínai csillagjegynek az, hogy bár ő maga, az idő múlásával könnyen hanyagolja el szerelmét, mégis könnyen válhat gyanakvóvá és féltékennyé. Hozzá illő csillagjegy lehet a Sárkány, vagy akár a Nyúl is, ha képes a kompromisszumkötésre. Nem igazán működhet a dolog a Majommal, mert őt képtelen komolyan venni, így vele elsősorban baráti lehet a viszonya.

 

bivaly, jóslás, jós, jósnő ,ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkóp,Bivaly: Általában két lábbal áll a földön, s ez így van az érzelmek terén is. Néha emiatt az is megeshet, hogy nem csupán érzéseire, mint inkább a biztonságra alapozza a párválasztást, ami mellett képes ugyanúgy kitartani, mint ha szerelemből választana. Azért érzései e kínai csillagjegynek is vannak, nem is kevés, mert ha megleli szíve választottját, képes őt a tenyerén hordozni, apró ajándékokkal meglepni. Negatív tulajdonságként felismerhető lehet rajt a bírvágy, amit le kell faragni, ha jelentkezik. Hozzáillő partner lehet akár a Tigris vagy a Kutya, de a Kígyóval nem igazán jön ki.

Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

tigris, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópTigris: E csillagjegy szülötteit általában nagyon szeretik az ellenkező nem képviselői, mert magabiztos, erős kisugárzásával könnyen a középpontba kerül, és érdemeket vív ki. A Tigrisek sosem csak beszélnek, cselekednek is, ezért ha úgy érzi, megtalálta akit keres, akkor nem fél kezdeményezni. Negatív tulajdonsága lehet, hogy mivel uralkodásra született, megeshet ezt társán is kiéli, ami sok vitát vagy éppen párja elnyomását eredményezheti. Éppen ezért érdemes ha határozott kedvese van, mint amilyen a Kakas többek között, vagy a Kígyó, aki képes kezelni csillagjegye árnyoldalát. A Nyúl az egyedüli, aki talán nem illik a lelkületéhez.

 

Csillagjegye alapján ITT megtudhatja, milyen tárgyat szerezzen be sürgősen, ha egy kis szerencsére vágyik!

 

nyúl, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópNyúl: Alapvetően megbízható és kedves csillagjegyről van szó, akinek belső tulajdonságai miatt rengeteg barátja lehet. Bár nem törekszik a középpontba, sokan mégis törődnek vele. Szerelemben viszont emiatt lehet késve találja meg akit keres, hiszen mindenki inkább barát, semmint kaland az életében. Negatív tulajdonságként a kínai horoszkóp megemlíti a büszkeséget, a kritikát nehezen viseli. A jegyhez a szerelemben illik a Ló, mert sok mindenben hasonlítanak, és a Patkány. Akivel nem igazán jön ki, az a Tigris, de mivel kedves, így barátnak őt is elfogadhatja.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

sárkány, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópSárkány: Optimizmusa és szerencséje még a szerelemben sem hagyja el, így könnyen lehet, hogy ha éppen egy Sárkány jegyhelyzetű embert kérdezünk szerelmi életéről, bárhogy is legyen, pozitívan fog róla nyilatkozni. Kitartásának és sikervágyának köszönhetően sok mindent megvalósíthat, így biztosan kapós is lesz az ellenkező nem szemében. Mindazonáltal negatív tulajdonságai neki is akadnak, többek között ilyen lehet a tapintatlanság, vagy éppen a türelmetlenség. Társként legjobban a kínai horoszkópból a Disznó illik hozzá, de jól kijöhet a Bivallyal is. Nem megfelelő partner a Nyúl, mert őt könnyen nyomhatja el személyiségével.

 

Asztrológusaink teljes elemzést csinálnak a harmonikus párkapcsolat eléréséhez. Ha pedig egyedülálló, akkor elmondják, hogy merre induljon vagy akár segíthetnek egy szerelem bevonzó rituáléval is! Ugye Ön is vágyik a szerelemre? Akkor hívja bizalommal Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

kigyó, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópKígyó: A kígyó nők nagyon szépek, míg az urak pedig sármosak tudnak lenni. Ezzel szemben általában szépségük mögött rengeteg titokzatosság lapul, ezért a szerelemben sosem tudni igazán mit akarnak: kalandot vagy életre szóló kapcsolatot. Mindkettőre képesek, de tudni kell róluk, hogy negatív tulajdonságként megjelenhet rajtuk a kétszínűség, és a féltékenység is. Egyszerre hajtja őket belülről a tűz és a víz, ami így sokszor saját maguknak is nehezen megfejthető káoszt teremt. Ezért a hozzáillő társ sem lehet könnyen befolyásolható, vagy gyenge jellem. A Tigrissel és a Kakassal működik a dolog a legjobban, míg a Disznóval gyakran nem bír egy levegőt szívni.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

ló, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkóp: Ahol megjelenik, ott úgy érezhetik, mintha kisütött volna a nap. Szeretetre méltó, ám gyakran igen izgága jellemet takar a kínai csillagjegy, mely időnként a szabályok elvetésével és felrúgásával is kacérkodik. Egy kicsit rossz vagyok, de azért nem veszélyes – lehetne a mottója. Szerelemben általában olyat választ, akitől akár el is lehet tiltva, mint a híres műben, a Rómeó és Júliában is. Hozzá illik talán a Kutya, aki egy kicsit visszafogja, de a Majommal is jó párost alkothat, mert szeretnek együtt szórakozni. A Sárkány viszont már sok lenne, hiszen ismerjük a mondást: Két dudás egy csárdában nem fér meg.

 

kecske, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópKecske: Igazi művész lehet e jegy tulajdonosa, aki ismeri a romantika minden csínját-bínját. Szerelemben igazi sármőr, hölgyként pedig tudja azt, mivel is bolondíthatja magába a férfiakat. Ennek ellenére a Kecskék gyakran plátói szerelembe esnek, s annál tovább nem is haladnak. Negatív tulajdonsága emiatt a túlzott félénkség, aggodalmaskodás lehet, ami kissé megnehezíti az ismerkedését. Ha szerencséje van, kifog magának egy Tigrist vagy elnyeri egy Bivaly szívét, aki megadhatja a szükséges biztos hátteret. A Lovat viszont általában kerüli, hiszen az a jegy szereti az adrenalin áramlását érezni.

 

majom, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópMajom: Intelligens, de nem szívtelen emberről van itt szó. Minden helyzetben képes magát feltalálni, ezért akkor sem unatkozik, ha éppen egyedülálló. Számos hobbijának köszönhetően azonban könnyen és gyorsan ismerkedik, így valószínűleg sok magányos időre nem kell számítania. A jegy negatív tulajdonsága a füllentésre való hajlam lehet, ha pedig a tűz évében született, könnyen lehet akár egyszerre több kapcsolata is. Ha arról van szó, hogy melyik jegy illik hozzá, meg kell említsem a Ló és a Kecske kínai csillagjegyét. Akivel nem igazán párosítható az a Patkány.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

kakas, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópKakas: Ami a szívén, az a száján – vallja ezt büszkén a legtöbb Kakas szülött. Büszkesége miatt neki nem jó akárki, ha párkapcsolatról van szó, ezért általában a tökéletest keresi, rá vár. A szerelemben, miután azt megtalálta nagyon tüzes, szenvedélyes tud lenni. Általában magában a csábításban is örömét lelheti a csillagjegy tulajdonosa, és negatív tulajdonsága is ez alapján kerül ki. Hiszen gyakorta maró gúnnyal fűszerezi mondandóját, ha az érzésekről van szó. A Kakas jegy összeillése a szerelemben leginkább a Tigrissel lehet tökéletes, vagy akár a Patkánnyal is lehet viszonya. A Kecskéhez viszont nem illik, hiszen ő nagyon romantikus tud lenni.

 

kutya, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópKutya: Becsületes és nemes lelkű személyről lévén szó, a Kutya hűsége megkérdőjelezhetetlen. Még ha szeretne sem tud hazudni, mert szeme vagy gesztusai elárulják. Rendkívüli munkabírása és családcentrikussága miatt az egyszerű, őszinteségen alapuló kapcsolat az ideális számára. Negatív tulajdonságként azonban pont a túlzott egyszerűség jelenik meg, hiszen olyan kevéssel beéri, hogy párja emiatt nem sokat remélhet tőle. Kissé puritán, a tömeget kerülő magatartása miatt a szenvedélyesebb jegyek kerülik. A Bivaly és a Nyúl viszont remek partnert találhatnak benne, kiegészítve egymást.

 

disznó, jóslás, jós, jósnő, ezo, ezotéria, kínai csillagjegyek, horoszkóp, kínai horoszkópDisznó: Lelkes és egyszerű, ám környezetét nagy mértékben lereagáló jegyről van szó. A szerelemben épp olyan egyszerű és őszinte, mint a kutya, azonban képes többet kihozni a helyzetből. Amikor szerelmes lesz, szinte ragyog, és néha túlságosan is magával ragadhatják az érzések. Indulatait is nehezen fogja vissza, ezért hol kényezteti párját, hol pedig duzzog valami miatt. Negatív tulajdonsága talán az lehet, hogy túl könnyen bízik meg bárkiben, így könnyen is csalódhat az emberekben. A Sárkány és a Kecske illik hozzá, míg a Kígyót egyszerűen képtelen lehet megérteni.

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907