Kilencéves ciklusok a számmisztikában

Kilencéves ciklusok a számmisztikában

Igaz, hogy a modern számmisztika tudományába már bevezettek néhány kétjegyű számot is, de a klasszikus numerológia a kilenc egyjegyű számon alapszik, amelyek kulcsfontosságúak mindenféle elemzéshez és számmisztika  elméletéhez. Az egyik elmélet ezek közül az, ami azon a hiten alapszik, hogy az élet kilencéves ciklusokból áll, ami keretein belül történnek és ismétlődnek egyes események és  tapasztalatok, az évszám alapján, ami az adott személy életében uraldkodó.

E számmisztikai elmélet alapján, az események és a tapasztalatok amiken keresztül haladunk, ismétlődnek minden kilencedik évben. Életünk minden éve egy meghatározott szakasz, amin az adott személy áthalad és ábrázolja azokat szempontokat amik épp arra az évre vonatkoznak. Ez a kilenc tudatállapot és esemény, mindegyik ismétlődő szakaszában meghatározza az élet egyes szegmensét amelyben boldogságot, bánatot vagy örömöt élünk át. Ily módon a numerológia információkat ad arrol, hogy egyes dolgokat az életben a megfelelő pillanatban kell véghezvinnünk, azaz a kilencéves szakasz megfelelő évében.

1-es szám – A kezdet

A kezdetet jelenti, valamint ez a szakasz mutat irányt az elkövetkezendő évi előrehaladásunkhoz.

2-es szám – Egyesítés

A kapcsolódást és a átfedést jelképezi a többi emberrel, akik az évek során megjelennek és közvetlenül kihatnak a életünkre.

3-as szám – A teremtés

A kapcsolataink fejlődésére mutat az előző szakaszból, az újrakezdést is jelenti a következő szakaszban és az új viszonyok fejlődésében egyaránt.

4-es szám – Az alapozás

Ebben a szakaszban építjük ki a fontos döntéseket és a leginkább védjük az álláspontunkat, amivel szilárdan megalapozzuk karakterünket és jellegzeteségeinket.

5-ös szám – A változás

A változások időszakára mutat az életben, a döntések alapján, mint például a munkahely váltása, a házaság vagy a szülővé válás.

6-os szám – A gondterheltség

A már megállapított életkörülményekről való aggódást és érdeklődést ábrázolja, valamint a kisérletet, hogy ezeken javítson és valahogyan fejlessze azokat.

7-es szám – Az újraértékelés

Az múltbéli események újbóli értékelésének és elemzésének a szakasza és a vágy az után, hogy ezeket végre ésszerű szempontból nézhessük végig.

8-as szám – A véghezvihetel

Az élet e szakaszában kapunk lehetőséget arra, hogy a törekvéseinket és a terveinketbeteljesítsük, az anyagi nyereségeken keresztül és a gyakorlati okok folytán.

9-es szám – A befejezés

Egy életszakasz végét és annak a bekerekítését jelképezi a számmisztika tudományában, de egyben bejelenti a következő szakasz eljövetelét is.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét