CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ki a te segítő angyalod születés napod alapján?

Angyali üzenet

Hallottál már az őrangyalokról, de hiszed is meg nem is, hogy ők valóban vigyáznak ránk? Olvasd el cikkünket ITT, amely eloszlatja a kételyeidet, majd számold ki az angyalszámodat, hogy megtudd, ki az az angyal, aki mindig melletted van és vigyázza a lépteidet!

 

Ahhoz, hogy megtudd, ki a te őrangyalod, össze kell adnod a születési dátumodban szereplő összes számot, és addig kell összeadnod, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz.

 

Például, ha 1982.05.22-én születtél, akkor így kell kiszámítanod az angyalszámodat: 1+9+8+2+5+2+2 az eredmény 29, tehát 2+9 az 11, és 1+1 az 2.

Ez esetben a te angyalszámod első fele a 2-es, de ehhez még hozzá kell adnod azt is, hogy a hét hányadik napján születtél. Pl. ha hétfőn születtél, akkor 1-est, ha szerdán akkor 3-ast, ha vasárnap, akkor a 7-es számot. Ha az összeadás során kétjegyű számot kapsz, akkor ezeket összeadva ismét le kell egyszerűsítened egy számjegyre. Az így kapott szám a te angyalszámod, amely megmutatja, melyik angyal vigyáz rád.

Ha kiszámítottad, akkor megkeresheted az alábbi listában azt az angyalt, akit melléd rendeltek az Égiek.

őrangyal

Az 1-es angyalszámhoz Ariel angyal tartozik, segíti a kreativitásodat, és a természet szeretetét táplálja benned. Ha megszeretnéd találni életed igazi célját, akkor menj egy tópartra és figyeld a természetet. Ariel jelezni fog neked.

Honnan tudhatod, hogy üzent neked? Olvasd el cikkünket ITT, és tudni fogod, mire figyelj, hogyan értelmezd őrangyalod üzenetét!

 

A 2-es számhoz Gábriel arkangyal tartozik. Hírvivő angyalnak is mondják, ugyanakkor az anyák védelmezője. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ő a te védőangyalod, akkor az anyaságban segít kiteljesedned, és ezáltal éled és találod meg az igazi küldetésedet.

 

A 3-as számhoz Mihály arkangyal tartozik. Az egyik legerősebb arkangyal védelme alatt állsz, így semmitől sem kell tartanod. Már korán megtapasztaltad, hogy vigyáznak rád, ezért sokszor nagyon merész vagy, nem félsz az extrém sportoktól sem. Légy nyitott az új dolgokra, mert csak úgy teljesítheted a karmikus feladataidat.

 

Kiszámíthatod a csillagjegyed szerinti őrangyalodat is, hiszen nem csak egyetlen angyal vigyáz rád. Kattints IDE, ha érdekel, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint!

 

A 4-es számhoz Rafael angyal tartozik. Ő gyógyító angyal és elképzelhető, hogy te valamilyen egészségügyi pályára léptél, vagy csak szerettél volna emberek gyógyításával foglalkozni. Ha ez volt a vágyad, de még nem tetted meg, akkor lépj most! Rafael támogat téged céljaid elérésében.

 

Az 5-ös számhoz Raguel angyal tartozik. Az ő feladata a konfliktusok elsimítása és a harmónia megteremtése. Ebben tud neked nagyon hatékonyan segíteni mindamellett, hogy mindig vigyázza lépteidet és átsegít a nehézségeken. Hívd őt, hangosan mondd ki a  nevét, kérd a segítségét.

 

A 6-os számhoz Chamuel angyal tartozik, ő békét teremt az életedben és mindig arra ösztönöz, hogy megtaláld a belső és külső békét egyaránt. Kerülöd a konfliktusokat, de ha mégis összetűzésbe kerülsz valakivel, Chamuel segít megtalálni azt a kompromisszumos megoldást, amely mindenki számára a legjobb.

őrangyal

A 7-es számhoz Metatron tartozik, az angyalok krónikása, hírvivője. Mindenben támogat téged, de ha arra vágysz, hogy rendszerezd a dolgaidat, akkor mindenképpen kérd a segítségét, mert ebben tud neked a legjobban segíteni. Megmutatja, hogy a nagy káoszban mi az, ami számodra fontos és mivel kell foglalkoznod, hogy betlejesítsd földi küldetésedet.

 

A 8-as számhoz Ráziel tartozik. Ráziel a tudás angyala, ezért ismereteid bővítésében nagy segítségedre lehet. Támogatja a tanulmányaidat, és ha vizsgázol, előtte mindenképpen kérd a segítségét, hogy úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd.

 

A 9-es számhoz Asinel tartozik. Asinel a szerencséért felelős atlantiszi angyal, ezért te valószínűleg nagyon szerencsés vagy és minden sikerül, amihez hozzáfogsz. Ha nem így lenne, akkor valami blokkolja az őrangyalodat, és ezért nem tud neked segíteni. Mindenképpen kérj egy blokkoldást szakembereinktől, hogy Asinel meghozza neked a szerencsét az élet minden területén!

 

Tudd meg angyalkommunikátorainktól, hogy ki a Te személyre szabott őrangyalod, és azt, hogy mit üzen a számodra! Eugénia vagy Fortuna jósnők elmondhatják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330

Szeretettel köszöntelek! Ariel jósnő vagyok! Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy más vagyok, mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet Dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok a szertartásaimhoz. Megérzéseimet a cigánykártya által erősítem meg. A negatív eneregiákat ingával és radiesztézia-pálcával mérem be és találom meg. Több bűnesetet is megoldottam már megérzéseimnek köszönhetően azoknak, akik ilyen gonddal fordultak […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 312