Ki a te segítő angyalod születés napod alapján?

Angyali üzenet

Hallottál már az őrangyalokról, de hiszed is meg nem is, hogy ők valóban vigyáznak ránk? Olvasd el cikkünket ITT, amely eloszlatja a kételyeidet, majd számold ki az angyalszámodat, hogy megtudd, ki az az angyal, aki mindig melletted van és vigyázza a lépteidet!

 

Ahhoz, hogy megtudd, ki a te őrangyalod, össze kell adnod a születési dátumodban szereplő összes számot, és addig kell összeadnod, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz.

 

Például, ha 1982.05.22-én születtél, akkor így kell kiszámítanod az angyalszámodat: 1+9+8+2+5+2+2 az eredmény 29, tehát 2+9 az 11, és 1+1 az 2.

Ez esetben a te angyalszámod első fele a 2-es, de ehhez még hozzá kell adnod azt is, hogy a hét hányadik napján születtél. Pl. ha hétfőn születtél, akkor 1-est, ha szerdán akkor 3-ast, ha vasárnap, akkor a 7-es számot. Ha az összeadás során kétjegyű számot kapsz, akkor ezeket összeadva ismét le kell egyszerűsítened egy számjegyre. Az így kapott szám a te angyalszámod, amely megmutatja, melyik angyal vigyáz rád.

Ha kiszámítottad, akkor megkeresheted az alábbi listában azt az angyalt, akit melléd rendeltek az Égiek.

őrangyal

Az 1-es angyalszámhoz Ariel angyal tartozik, segíti a kreativitásodat, és a természet szeretetét táplálja benned. Ha megszeretnéd találni életed igazi célját, akkor menj egy tópartra és figyeld a természetet. Ariel jelezni fog neked.

Honnan tudhatod, hogy üzent neked? Olvasd el cikkünket ITT, és tudni fogod, mire figyelj, hogyan értelmezd őrangyalod üzenetét!

 

A 2-es számhoz Gábriel arkangyal tartozik. Hírvivő angyalnak is mondják, ugyanakkor az anyák védelmezője. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ő a te védőangyalod, akkor az anyaságban segít kiteljesedned, és ezáltal éled és találod meg az igazi küldetésedet.

 

A 3-as számhoz Mihály arkangyal tartozik. Az egyik legerősebb arkangyal védelme alatt állsz, így semmitől sem kell tartanod. Már korán megtapasztaltad, hogy vigyáznak rád, ezért sokszor nagyon merész vagy, nem félsz az extrém sportoktól sem. Légy nyitott az új dolgokra, mert csak úgy teljesítheted a karmikus feladataidat.

 

Kiszámíthatod a csillagjegyed szerinti őrangyalodat is, hiszen nem csak egyetlen angyal vigyáz rád. Kattints IDE, ha érdekel, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint!

 

A 4-es számhoz Rafael angyal tartozik. Ő gyógyító angyal és elképzelhető, hogy te valamilyen egészségügyi pályára léptél, vagy csak szerettél volna emberek gyógyításával foglalkozni. Ha ez volt a vágyad, de még nem tetted meg, akkor lépj most! Rafael támogat téged céljaid elérésében.

 

Az 5-ös számhoz Raguel angyal tartozik. Az ő feladata a konfliktusok elsimítása és a harmónia megteremtése. Ebben tud neked nagyon hatékonyan segíteni mindamellett, hogy mindig vigyázza lépteidet és átsegít a nehézségeken. Hívd őt, hangosan mondd ki a  nevét, kérd a segítségét.

 

A 6-os számhoz Chamuel angyal tartozik, ő békét teremt az életedben és mindig arra ösztönöz, hogy megtaláld a belső és külső békét egyaránt. Kerülöd a konfliktusokat, de ha mégis összetűzésbe kerülsz valakivel, Chamuel segít megtalálni azt a kompromisszumos megoldást, amely mindenki számára a legjobb.

őrangyal

A 7-es számhoz Metatron tartozik, az angyalok krónikása, hírvivője. Mindenben támogat téged, de ha arra vágysz, hogy rendszerezd a dolgaidat, akkor mindenképpen kérd a segítségét, mert ebben tud neked a legjobban segíteni. Megmutatja, hogy a nagy káoszban mi az, ami számodra fontos és mivel kell foglalkoznod, hogy betlejesítsd földi küldetésedet.

 

A 8-as számhoz Ráziel tartozik. Ráziel a tudás angyala, ezért ismereteid bővítésében nagy segítségedre lehet. Támogatja a tanulmányaidat, és ha vizsgázol, előtte mindenképpen kérd a segítségét, hogy úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd.

 

A 9-es számhoz Asinel tartozik. Asinel a szerencséért felelős atlantiszi angyal, ezért te valószínűleg nagyon szerencsés vagy és minden sikerül, amihez hozzáfogsz. Ha nem így lenne, akkor valami blokkolja az őrangyalodat, és ezért nem tud neked segíteni. Mindenképpen kérj egy blokkoldást szakembereinktől, hogy Asinel meghozza neked a szerencsét az élet minden területén!

 

Tudd meg angyalkommunikátorainktól, hogy ki a Te személyre szabott őrangyalod, és azt, hogy mit üzen a számodra! Eugénia vagy Fortuna jósnők elmondhatják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453