Ki a te segítő angyalod születés napod alapján?

Angyali üzenet

Hallottál már az őrangyalokról, de hiszed is meg nem is, hogy ők valóban vigyáznak ránk? Olvasd el cikkünket ITT, amely eloszlatja a kételyeidet, majd számold ki az angyalszámodat, hogy megtudd, ki az az angyal, aki mindig melletted van és vigyázza a lépteidet!

 

Ahhoz, hogy megtudd, ki a te őrangyalod, össze kell adnod a születési dátumodban szereplő összes számot, és addig kell összeadnod, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz.

 

Például, ha 1982.05.22-én születtél, akkor így kell kiszámítanod az angyalszámodat: 1+9+8+2+5+2+2 az eredmény 29, tehát 2+9 az 11, és 1+1 az 2.

Ez esetben a te angyalszámod első fele a 2-es, de ehhez még hozzá kell adnod azt is, hogy a hét hányadik napján születtél. Pl. ha hétfőn születtél, akkor 1-est, ha szerdán akkor 3-ast, ha vasárnap, akkor a 7-es számot. Ha az összeadás során kétjegyű számot kapsz, akkor ezeket összeadva ismét le kell egyszerűsítened egy számjegyre. Az így kapott szám a te angyalszámod, amely megmutatja, melyik angyal vigyáz rád.

Ha kiszámítottad, akkor megkeresheted az alábbi listában azt az angyalt, akit melléd rendeltek az Égiek.

őrangyal

Az 1-es angyalszámhoz Ariel angyal tartozik, segíti a kreativitásodat, és a természet szeretetét táplálja benned. Ha megszeretnéd találni életed igazi célját, akkor menj egy tópartra és figyeld a természetet. Ariel jelezni fog neked.

Honnan tudhatod, hogy üzent neked? Olvasd el cikkünket ITT, és tudni fogod, mire figyelj, hogyan értelmezd őrangyalod üzenetét!

 

A 2-es számhoz Gábriel arkangyal tartozik. Hírvivő angyalnak is mondják, ugyanakkor az anyák védelmezője. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ő a te védőangyalod, akkor az anyaságban segít kiteljesedned, és ezáltal éled és találod meg az igazi küldetésedet.

 

A 3-as számhoz Mihály arkangyal tartozik. Az egyik legerősebb arkangyal védelme alatt állsz, így semmitől sem kell tartanod. Már korán megtapasztaltad, hogy vigyáznak rád, ezért sokszor nagyon merész vagy, nem félsz az extrém sportoktól sem. Légy nyitott az új dolgokra, mert csak úgy teljesítheted a karmikus feladataidat.

 

Kiszámíthatod a csillagjegyed szerinti őrangyalodat is, hiszen nem csak egyetlen angyal vigyáz rád. Kattints IDE, ha érdekel, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint!

 

A 4-es számhoz Rafael angyal tartozik. Ő gyógyító angyal és elképzelhető, hogy te valamilyen egészségügyi pályára léptél, vagy csak szerettél volna emberek gyógyításával foglalkozni. Ha ez volt a vágyad, de még nem tetted meg, akkor lépj most! Rafael támogat téged céljaid elérésében.

 

Az 5-ös számhoz Raguel angyal tartozik. Az ő feladata a konfliktusok elsimítása és a harmónia megteremtése. Ebben tud neked nagyon hatékonyan segíteni mindamellett, hogy mindig vigyázza lépteidet és átsegít a nehézségeken. Hívd őt, hangosan mondd ki a  nevét, kérd a segítségét.

 

A 6-os számhoz Chamuel angyal tartozik, ő békét teremt az életedben és mindig arra ösztönöz, hogy megtaláld a belső és külső békét egyaránt. Kerülöd a konfliktusokat, de ha mégis összetűzésbe kerülsz valakivel, Chamuel segít megtalálni azt a kompromisszumos megoldást, amely mindenki számára a legjobb.

őrangyal

A 7-es számhoz Metatron tartozik, az angyalok krónikása, hírvivője. Mindenben támogat téged, de ha arra vágysz, hogy rendszerezd a dolgaidat, akkor mindenképpen kérd a segítségét, mert ebben tud neked a legjobban segíteni. Megmutatja, hogy a nagy káoszban mi az, ami számodra fontos és mivel kell foglalkoznod, hogy betlejesítsd földi küldetésedet.

 

A 8-as számhoz Ráziel tartozik. Ráziel a tudás angyala, ezért ismereteid bővítésében nagy segítségedre lehet. Támogatja a tanulmányaidat, és ha vizsgázol, előtte mindenképpen kérd a segítségét, hogy úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd.

 

A 9-es számhoz Asinel tartozik. Asinel a szerencséért felelős atlantiszi angyal, ezért te valószínűleg nagyon szerencsés vagy és minden sikerül, amihez hozzáfogsz. Ha nem így lenne, akkor valami blokkolja az őrangyalodat, és ezért nem tud neked segíteni. Mindenképpen kérj egy blokkoldást szakembereinktől, hogy Asinel meghozza neked a szerencsét az élet minden területén!

 

Tudd meg angyalkommunikátorainktól, hogy ki a Te személyre szabott őrangyalod, és azt, hogy mit üzen a számodra! Eugénia vagy Fortuna jósnők elmondhatják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530