CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

KEZDŐDIK! Ne maradj le a csodás csillaghullásról!

KEZDŐDIK! Ne maradj le a csodás csillaghullásról!

 

Úgy tartják, hogy ha csillaghullást látunk és kívánunk egyet, akkor az teljesülhet. Ma éjjel kívánj te is valamit, mert eláruljuk, hogyan válhat a titkos vágyad valósággá!

Csak figyelj!

 

ITT is segítséget kapsz kívánságaid bevonzásához!

 

Csodás csillaghullás vette kezdetét e hónap 10-én. A Perseidák meteorraj egészen augusztus 15-ig halad át az égbolton, a maximuma pedig ma van.

A csillaghullás ma lesz a legintenzívebb, óránként 10-15 hullócsillagot is láthatunk, főleg az éjszaka második felében.

Érdemes kint tartózkodnunk a szabadban, méghozzá olyan helyen, ahol nem gátolják a látványt fák, magas épületek, és a mesterséges fények. A meteorraj egész éjjel észlelhető lesz, de éjfél után sokkal nagyobb eséllyel fogsz hullócsillagot látni, igencsak sokat.

A boldogabb jövőt mágiával is bevonzhatod magadnak, méghozzá ÍGY!

 

Most kifejezetten jól járhatsz, ha nem fekszel le időben. Az alvást lehet pótolni, de egy-egy nagy vágya az embernek az életben leginkább csak egyszer teljesül. ÉS ez az éjszaka lesz az, ami reményt és csodát adhat neked! Erről mi gondoskodunk.

 

A vonalunk végig elérhető, ma is 24 órában. Van 10 önkéntes munkatársunk, aki a csillaghullás ideje alatt csak azért dolgozik, mert tudja, hogy ez az éjszaka mekkora jelentőséggel bír. Ugyanis, mi ezt minden évben megcsináljuk. Minden augusztusban, ezen a napon, segítünk a hozzánk fordulóknak, hogy elérhessék, amire titkon vágynak. És ezt visszajelzések bizonyítják!

 

SIKER 5 lépésben, ITT!

 

Birtokunkban van az a kívánság mantra, amit pár órán belül kell elmondanod, miközben a kívánságodra koncentrálsz.

Nem hosszú, 1-2 perc alatt leírod.

Ennyit megér. Neked is tenned kell azért, hogy megszerezd azt, ami jár neked!

Itt nem adhatjuk ki, mert nem használhatja bárki. Nem juthat birtokába olyannak, aki szerelmet kíván magának, de aztán nem becsüli meg a társát. Nem adhat az univerzum pénzt annak, aki nem tud rá vigyázni. Nem lehet sikeres és szerencsés az, akiben nincs béke, hit és alázat.

Ha úgy érzed, te megérdemled, akkor LÉPJ! Várunk!

 

Keresd bizalommal Ágnest vagy Andynát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), és kérd el a mantrát, mert hidd el, a jövőd sokkal szebb lehet, ha megkapod végre azt, mi hiányzik az életedből!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453