Keressük MÁJUS legnagyobb nyertesét!

Ezoterikus szakembereink felhívták a figyelmet egy óriási nyeremény lehetőségére, ami egy olyan kiválasztott személynek adatik meg májusban, aki nem is számít rá.

A prófécia szerint ennek a kiválasztottnak már régóta nyernie kellett volna, de egy blokk és negatív erő mindig visszatartotta őt a nyereménytől.

Olvastad már a szerencse horoszkópod? Ha nem, mindenképp kattints IDE!

A szerencse horoszkópod szerint már régen nyerned kellett volna, de ez mégsem történt meg?

Május végre meghozhatja a nagy nyeremény lehetőségét a kiválasztottnak. Ha magadra ismersz és pontosan követed az útmutatásokat, akkor ne habozz és keresd fel jósainkat, te lehetsz a szerencsés!

Mindenképpen végezd el Ariel arkangyal pénzteremtő mágiáját ITT

kiválasztott

Honnan tudhatod, hogy te vagy-e a kiválasztott?

Ha teljesíted az alábbi feltételeket, akkor az azt jelenti, hogy te vagy a kiválasztott, akit már régóta keresünk. Sürgősen jelentkezz jósainknál, hogy elvégezzék a blokkoldást, és megkapd a nyerteseknek járó beavatást, és a májusi nagy nyeremény mágiát!

Te vagy a kiválasztott, ha az alábbi feltételek közül legalább 3-at teljesítesz. Olvasd figyelmesen, és ha magadra ismertél, azonnal jelentkezz!

  • Az okmányaid azonosító számában (ez lehet személyi igazolvány, útlevél, lakcímkártya vagy jogosítvány) megjelenik a 7-es szám, legalább kétszer.

A felsorolt okmányok bármelyikén lehet, és nem szükséges egyetlen okmányon kétszer szerepelnie, de összesen két 7-es számot kell találnod az okmányaid azonosítószámában. Például, ha találsz egy 7-es számot a személyi igazolvány számodban és egy másik 7-est a lakcímkártyádon, akkor teljesítetted az első feltételt. Ha több hetesed van, az még jobb, de legalább kettőnek lennie kell ahhoz, hogy te lehess a kiválasztott.

Tudd  meg a titkos pénzhozó számokat ITT, hogy biztosan szerencsés hónapod legyen a május!

  • Az adókártyádon megjelenik a 3-as szám.
  • A nevedben szerepel legalább egy betű a SZERENCSE szó betűiből. Tehát van a keresztnevedben  R, S, Z, N, C vagy E betű. A felsorolt betűk közül elég, ha egy megjelenik a nevedben, és te lehetsz a kiválasztott.
  • Ha most körülnézel, megjelenik valahol körülötted a zöld szín? Lehet ez egy minta vagy egy növény, a blúzod vagy akár a szemed színe. Az a fontos, hogy a zöld színnek ott kell lennie közvetlenül melletted, most, amikor ezt a cikket olvasod.
  • Még soha nem volt 4-es vagy 5-ös találatod az 5-ös lottón.
  • Van a birtokodban egy olyan papírpénz, amin megjelenik a 8-as szám.

Ha a felsorolt feltételek közül legalább 3 illik rád, akkor nagy valószínűséggel te vagy a kiválasztott! Ha több, mint 3 feltételt teljesítsz, akkor minden bizonnyal te vagy a szerencsés, aki megkapja a májusi lottó mágiát!

Azonnal jelentkezz a kollégáknál, és mondd, hogy te vagy, akit keresnek!

Semmi sem sikerül? Folyamatosan csak a kudarcokkal szembesülsz? Itt az ideje, hogy változtass az életeden! Boszi Kata vagy Norbert jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik pénzbevonzó vagy nyeremény mágiával segíthetnek egy jobb életet bevonzani!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét