Kék szemű emberek FIGYELEM – Ma Nektek hozhat nagy pénz az Újhold!

Az újholddal együtt érkezik az újjászületés időszaka, a nagy kérések és vágyak kifejezésének pár napja, amely most a kék szeműeknek kedvez!

Ha kék a szemed, nagyon szenzitív és igényes vagy, szeretetéhes, de tartózkodó is egyben. Azonban most neked kedvez az újhold, használd ki!

Neked vannak titkaid? Nézd meg ITT, hogy a tibeti horoszkóp elárulja-e rólad!

Ha csináltál már pénzmágiát, akkor tudnod kell, hogy nem mindegy, hogy mikor és miért csinálod. Az újhold időszaka az egyik legkedvezőbb időszak a pénz bevonzására, az újhold varázslatra. Ha kék a szemed, ez az újhold mágia most ezerszeres erővel hat majd az életedre!
kék szem

Nézd meg ITT, te mi vagy a kínai horoszkóp szerint, és milyen lehetőségeid vannak ezáltal!

Az újhold mágiához szükséged lesz egy arany színű gyertyára, valamint pénzérmékre (legalább 5 darab nagyobb méretű érmére).

Amikor feljön a Hold és láthatóvá válik, azonnal kezdd el a rituálét!

Gyújtsd meg az arany gyertyát, és pakold köré az érméidet. Amikor kész vagy, a következő mantrát legalább 5 percig ismételgesd hangosan:

„Pénz, pénz, gyere hozzám,
Így meggazdagszom a legjobb úton,
Senkit sem bántva ezen az úton.
Pénz, pénz, gyere hozzám!”

Te is hamar negatív energiák áldozatává válsz? Nézd meg ITT, hogyan védekezhetsz ellenük!

kék szem

Amikor letelt az 5 perc és végig helyesen ismételgetted a mantrát, valakinek meg kell erősíteni a pénzenergiákat, amiket ezzel magadhoz vonzottál! Ez a valaki csak szakember lehet, hiszen csak egy hozzáértő személy erősíthet úgy rá a mágiádra, hogy az sikeres legyen, és jöjjön is a pénz hozzád! Hívd Kamillát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), hogy befejezze veled a nagy pénzmágiát, hiszen ő az egyik legjobb szakember, ha a pénzmágiáról van szó!

Ha nem szeretnéd az anyagi helyzeted a véletlenre bízni, akkor Kamilla vagy Xalen jósnőket keresd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), akik az újhold energiái által pénzbevonzó mágiában részesíthetnek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét