Kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

Tudod, hogy mi a kedvenc színed? Vagy ha neked szegezik ezt a kérdést, akkor elbizonytalanodsz, és két-három szín is eszedbe jut, amelyről azt gondolod, hogy a kedvenced, de hirtelen nem tudod eldönteni, hogy mégis melyik lenne a befutó?

Végezz magadon egy egyszerű tesztet. Ha egy hétig egyetlen blúzt viselhetnél, milyen színű lenne az a blúz? Meg van? Akkor keresd meg a listában a színt, amire gondoltál, és olvasd el, mit árul el rólad!

Olvasd el a szerencse horoszkópod ITT, hogy tudd, mikor van esélyed NYERNI még ebben az évben!

kedvenc színed

Piros: Ha a piros a kedvenc színed, akkor te egy nagyon pörgős, dinamikus személyiség vagy. Szereted a vad dolgokat és nem riadsz vissza az extrém sportoktól sem. Figyelj a mértékre és légy mindig őszinte!

Rózsaszín: Sokan azt gondolják, hogy aki a rózsaszínt részesíti előnyben, az bizonyára álmodozó, romantikus személy, kicsit talán butácska is. Ezeket a sztereotípiákat felejtsd el és szeresd büszkén a rózsaszínt, mert az elsősorban azt jelzi, hogy érzékeny vagy és fogékony a szépre, türelmes vagy és szívesen meghallgatsz másokat. Elfogadod a másságot és nem tartod fontosnak, hogy kitűnj a környezetedből.

Egy személyre szabott SORSELEMZÉS nem csak általános képet ad rólad, hanem képes felfedni minden lehetőségedet, szerencsés időszakodat! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki életutadba bepillantva, hozzásegíthet Téged akár egy HATALMAS NYEREMÉNYHEZ is!

Zöld: Tévhit, hogy a zöld szín kedvelői jobban szeretik a természetet, mint más színeket kedvelő társaik. Ha a zöld a kedvenc színed, akkor te szereted a végleteket, szereted

az őszinteséget és a csendes embereket. Kerülöd a hangoskodókat és azokat, akik nem tudnak viselkedni. Szívesen oldod meg a problémáidat magad, és csak akkor avatsz be valakit a titkaidba, ha rászolgált a bizalmadra.

Kék: A kék a szabadság színe, és senki sem született szabadabbnak nálad. Ha egy kapcsolatban korlátozni próbálnak, azonnal kilépsz, megszöksz. Érvényes ez a munka és a családi kapcsolataidra is. Fontos neked a család, de ha sarokba szorítanak, inkább kizárod őket az életedből, de nem hagyod, hogy ők szabják meg a te életed játékszabályait, és az általuk felállított korlátok között kelljen mozognod.

Kínai horoszkópod még fontosabb dolgokról árulkodik! Olvasd el ITT!

Sárga: Szereted a meleget, a nyarat. Ha tehetnéd, olyan helyen élnél, ahol mindig nyár van. A tél számodra nem csak elviselhetetlenül hosszú, de hideg is. Szinte mindig fázol.

Narancssárga: Szereted az izgalmakat és a kihívásokat. Nem jellemző, hogy hosszú ideig megmaradsz egy kapcsolatban, és a munkahelyeidet is elég sűrűn váltogatod.

kedvenc színed

Hiszel még a csodákban? Olvasd el ITT, mit üzen neked a csodák angyala, Hamied!

Fekete: Szereted a puritán, egyszerű dolgokat. Annak ellenére, hogy a fekete a kedvenc színed, szereted a színes, eseménydús életet. Sokat utazol és olyan emberek társaságát keresed, akik szintén szívesen utaznak.

Fehér: Azzal, hogy a fehér színt szereted, tulajdonképpen te vagy a legelfogadóbb és a legmegértőbb ember a Földön. Nem zavar a másság, sőt elfogadod azt. Az embereket nem a bőrszínük vagy nemi identitásuk alapján ítéled meg, hanem a cselekedeteik alapján. Mindenkiben megtalálod a szerethetőt.

Lila: Szereted a harmóniát és gyorsan dühbe gurulsz, ha valaki kizökkent a megszokott kis rituáléidból. Ha te reggel egy bizonyos bögréből iszod a kávét és valaki elteszi azt a bögrét, akkor biztosan számíthat a lila villámokat lövellő tekintetedre.

Egészségedre, anyagi helyzetedre, párkapcsolatodra szeretnéd tudni, hogy mely színek azok, amelyek pozitívan hatnak, illetve mely színeket kell elfelejtened? Hívd Zeusz vagy Xalen jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megtaníthatnak a színek helyes használatára!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét