CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Személyre szabott angyali üzenetre van szükséged? Hívd a 06 90 633 931-es számot (485 ft/p)!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid! 

 

Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem meg fog érinteni. Ez a legszentebb ünnepünk, amelyet még azok is tartanak, akik már rég elszakadtak a vallásos élettől. A fenyő méltóságteljes szentsége idehívja az ég angyalait! 

 

ITT elrejtettünk számodra egy karácsonyi SIKERKÓDOT!

 

A Karácsony Angyala mielőtt a Földre szállna, üzenetét elküldte nekünk. Érdemes rá figyelned, érdemes követned az angyali üzenet intelmeit, hiszen így Te magad is fogadhatod a Karácsony Angyalát, ki látogatásával áldást és bőséget hoz majd neked. Már most lehet egy furcsa megérzés benned, mikor soraim olvasod. Érzed, hogy valami olyan következik, amely éppen neked is szól. Most következik egy Karácsony,  az évtized utolsó Karácsonya, egy olyan évtized, amikor még talán a világon sem vesztettek annyit az emberek, mint most, a háborús időket leszámítva. 

EZEKKEL a tárgyakkal távol tarthatod otthonodtól a negatív erőket!

 

Az angyali üzenet elmondja, hogy az elmúlt tíz esztendő veszteségeit, bajait mindannyiunknak tudni kell lezárnia. Sokan, nagyon sokan voltak ennek a tíz esztendőnek vesztesei. Ez az évtized az emberek nagy részét szegénységbe taszította, miközben a világ vezetői gazdagságot ígértek. A karácsony angyala abban a tudatban száll most a Földre, hogy mindezt figyelembe veszi. Csak olyanokat látogat majd meg, akik veszteségesen élték meg az elmúlt tíz esztendőt. Ne feledd, a jólét sokszor látszólagos! Lehet bizonyos eszközökkel gazdagodtál, de ettől még sajnos lehetsz szegény. Lehet szegény az, akinek van háza és autója. Lehet szegény az, akinek háza van és munkája. Lehet szegény az, akinek csak éppen van hol laknia és lehet szegény az, akinek már semmije sincs. A szegénység egy relatív fogalom. Lehet, te magad bele sem gondolsz, de szegény vagy, lehet, úgy érzed, több lettél az elmúlt tíz évben, de valójában ez nem igaz. 

Tudd meg, meglátogat-e az angyal! Hívd Sárát a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérd, hogy vizsgálja meg, várhatod-e a Karácsony Angyalát! Kérd a titkos jelet!  

 

Olvasd el Gábriel arkangyal üzenetét karácsonyra, ITT!

Fontos, hogy fogadd az angyalt, hogy észrevegye, vártad Őt! Az angyal az üzenetében elmondta, mi az a titkos jel, amit elő kell készítened, hogy fogadhasd Őt! Akit meglátogat az angyal, nekik lehetett bármilyen nehéz is az elmúlt tíz év, most 2020-ra bőséget és gazdagságot akar majd adományozni. Csak azokhoz megy el, akik a tizes években sokat veszítettek, akiket elkerült a gazdagság. Azok most, a húszas éveket, gazdagon és bőségben kezdhetik el! Ne habozz, tárcsázz, hallgasd meg az angyali üzenet teljes tartalmát és fogadd a Karácsony Angyalát! 

 

Keresd Sárát vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), segítségükkel felveheted a kapcsolatot az angyallal, aki minden földi jóval megajándékozhat Téged és családod!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494