CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Káldeusi numerológia

Kaldeusi-numerologia_large

A káldeusi numerológia  a numerológia legrégebbi fajtája, de, még ha a legprecízebb is az összes közül, kevésbé népszerű, mert nagyon nehéz elsajátítani. Több metafizikai, okkult elemzést és rejtett karakterisztikát tár fel a személyiségéből. A káldeusi numerológia, a messzi jövőre tekint vissza, a káldeusiak hozták létre – az a nép aki régen elfoglalta Babilónia déli részeit. Ezeknek a kutatása és az okkult és más tudományok után való érdeklődés miatt, a Kaldeusiak ismerté váltak az asztronómiában, matematikában, de főleg az asztrológiában és numerológiában tett hozzájárulásuk által.

A káldeusi numerológia, a saját elemzésében, figyelembe veszi a nevet és születési dátumot egyaránt. Azonban, azt a nevet veszi figyelembe amiről az emberek felismerik, nem pedig a születési nevét (pl.: Rettegett Iván); míg a számok értéke 1-8, nem 1-9, terjed, mint a klasszikus numerológiában. A káldeusiak, úgy hitték, hogy a 9-es szám egy misztikus világ, amit el kell különíteni a többitől, ezért lett ki hagyva a káldeusi szám rendszerből.

A káldeusi numerológia számainak az értelmezése:

1-es szám (Vezető, Gondolkodó, Függetlenség)

A férfi elvek, a Jang; az emberiség, az egység és az öntudat. A kreativitás, az agresszió és a dominancia szimbóluma. A tarot kártyákban a Maga – Mágus a jelképe, ami az isteni erőket jelenti.

2-es szám (Együttműködés, Diplomácia)

A 2-es szám káldeusi numerológiája, a Jin energiát és a női dualisztikus elvet jelképezi. Két egységet és a jó és a rossz közötti harcot jelképezi. Az alkalmazkodást, a taktikázást, a gyengédséget és a megértést szimbolizálja. A tarot kártyákban, ez a szám a Főpap kártyáján, azaz az isteni nőn keresztül van bemutatva.

 3-as szám (Kreativitás, Ötletek)

A feltüntetést és a terjeszkedést jelenti. Az elégedettséget, a művészetet, a szépséget, a társaságisságot és a dramatizálást hordozza. A tarot kártyákban a 3-as a Császárnő, ami az isteni tevékenységet jelenti.

4-es szám (Részletesség, Megbízhatóság)

A káldeusi numerológia, azt a számot a négy évszakban ábrázolja, valamint a stabilitásra és a biztonságra vonatkozik. A praktikusságon, a kitartáson és az önfegyelmen keresztül fejledt ki. A tarotban, a 4-es szám a Császárt jelképezi, azaz a isteni felülmúlást.

5-ös szám (Utazás, Szabadság, Szerelmesség)

A vitalitást, a szabadságot, a változásokat és a kalandokat ábrázolja. Kívánatos az ellenkező nemnek, talpraesett, alkalmazkodó és aktív. A tarotban a Főpap kártya jelképezi, ami az Isteni hangot jelenti.

6-os szám (Gyógyító, Tanító, Tanácsadó)

A hatos szám káldeusi numerológiája, a tudatosságot és a harmóniát szimbolizálja. Az igazságossághoz, az igazsághoz, a felelősséghez, az együttérzéshez és a tanácsadáshoz kapcsolódik. A tarotban a Szeretők kártyája jelképezi – az Isteni utat.

 A 7-es szám (Szellemiség, Metafizika, Okkultizmus)

A hetes szám a lét kérdéseire keresi a választ. A filozófiát, a magányt, az elemzést, a megérzést és a miszticizmust szimbolizálja. A tarotban a szimbóluma a Diadalszekér kártya, ami az Isteni győzelmet jelenti.

8-as szám (Pénz, Hatalom)

A káldeusi numerológia, a nyolcas számot, mint az űr állandóságát jelenti, ami átveszi a hatalmat a felügyelet és a felelősség helyreállítása után. A tarotban az Igazság kártyáján van bemutatva, ami az Isteni egyensúlyt jelképezi.

Tudjon meg többet a jellegzetességeiről és hajlamairól, a neve elemzésén keresztül, amiről a neve numerológiája szövegben tudhat meg többet.

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Megálmodom a múltat, a jelent és a jövőt. Pontos válaszokkal szolgálhatok a múltad miértjeire, jeleneddel kapcsolatban látom a problémák gyökerét és ki is irthatom.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 361