Június havi szerelmi horoszkóp!

horoszkop_szerelem

A párkapcsolatban a legnagyobb kérdés az, hogy szeret-e bennünket a párunk. Ezt a kérdést nap, mint nap feltesszük magunknak, de elég, ha csak elolvassuk az erre vonatkozó havi horoszkópot, mert abból sok mindenre választ kaphatsz, és párod horoszkópját is megismerheted! Ha mégis van olyan kérdésed, amire a horoszkóp nem ad választ, kérj segítséget jósainktól, akik bármilyen szerelemmel kapcsolatos kérdést megválaszolnak neked!

Sokan nem bíznak meg a párjukban. Vannak álmok, melyek alapján biztos lehetsz benne, hogy nem alaptalan a bizonytalanságod. Kattints IDE

KOS

Kos jegy

A Kosnak ez a hónap igen szép időszak lesz a szerelem terén. A Kos rájön arra, hogy mit is szeretne az élettől, így pozitív időszak elé néz, és kimondottan élvezni fogja az életet. Lelkes leszel, ezt mások is észreveszik, és csak pozitív visszajelzéseket kapsz mindenkitől. Testileg és lelkileg is rendben lesz veled minden, ennek köszönhetően még vonzóbb és szimpatikusabb leszel. Ha szingliként vágsz bele ebbe a hónapba, használd ki a csillagok állását, energiáit, és biztos lehetsz benne, hogy megtalálod azt a személyt, akivel békében és szerelemben élhetsz. Ha kapcsolatban élsz, ne légy biztos abban, hogy minden rendben van. A látszat néha csal, nem minden az, aminek látszik. Ha úgy érzed, a párod már nem a régi, keresd fel Machitát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert lehet, hogy szerelmi kötés áldozata lett!

BIKA

Bika jegy

A Bikának nem lesz panasza a szerelemben a havi horoszkóp alapján, óriási sikerek elé néznek e jegy szülöttei. Ez a hónap tökéletes arra, hogy elengedd magad, és ezzel magadhoz fogod vonzani a szerelmet, akár az Igazi is beléphet az életedbe. Betegségtől nem kell tartanod, de szakíts időt a pihenésre és a feltöltődésre, mert a folyamatos pörgés miatt kimerültté válhatsz, és leeshetsz a lábadról. Keresd fel Mattet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a mágiája segítségével feltölti az elemeidet pozitív energiával!

Az asztrológia szerint minden csillagjegynek meg van a párja, aki mindenben támogatja és segíti. ITT megtudhatod, hogy hozzád melyik csillagjegy illik a legjobban!

IKREK

Ikrek jegy

Az Ikrek igen nehezen lépnek új kapcsolatokba, de ebben a hónapban egész biztosan rátalál arra a személyre, aki nem csak párja, de a lelkitársa is lehet. A hónap közepéig rengeteg jelentkező akadhat, te pedig nagyon jól fogod kezelni ezt a helyzetet, és nagyon jól fogsz választani. Élvezd ki, hogy most körülötted forog a világ és a megfontoltságodnak köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy kit válassz magad mellé egy életre! Az ösztöneid most kivalló tanácsokat adnak, de ha nem bízol bennük, keresd fel Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki megmondja, mit és hogyan tegyél!

RÁK

Rák jegy

Ebben a hónapban a Rák körül izzani fog a levegő a havi horoszkóp szerint, és akit megérintenek, azt magukkal ragadják. Egész júniusban tele leszel érzelmekkel, és szenvedéllyel, ennek köszönhetően azon kapod magad, hogy ott áll előtted az, akire már hosszú ideje vársz. Bízz meg a partneredben, és engedd el magad, nincs mitől tartanod, bizalommal tekints rá.  Ha mégis úgy érzed, nem bízol eléggé a társadban, esetleg egy harmadik személy is képbe került, keresd fel Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít legyőzni a kétségeidet, és választ ad minden kérdésedre!

havi horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Ha az Oroszlán jegyében jöttél a világra, mindenki tudja rólad, hogy maga vagy a titok, és ezért tartanak attól, hogy kapcsolatba kezdjenek veled. Amint rátalálsz arra a személyre, aki elfogad, add át magad az érzelmeknek és ne félj kimutatni, hogy végre boldog vagy. Június közepe felé a szerelem rád találhat a havi horoszkóp szerint. Magadra sem fogsz ismerni, olyan érzések törnek fel belőled, amiről eddig azt mondtad, hogy ilyen nincs is. Ha biztosra akarsz menni, hívd Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít abban, hogy megtaláld a számodra tökéletes személyt!

SZŰZ

Szűz jegy

A havi horoszkóp alapján, júniusban, a Szűz lesz az, aki a legnagyobb sikereket könyvelheti el. Amibe belevágsz, sikerülhet, úgy, ahogy azt szeretnéd. Ha Szűz vagy, számíts arra, hogy már a hónap elején a boldogság és a szerencse rád találhat. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz, akkor figyelj oda kicsit jobban, mert előfordulhat, hogy ellaposodhat a kapcsolatotok, aminek a sok munka lehet az oka. Szakíts időt a szeretteidre. Ügyelj arra, hogy ne használjon ki senki, mert erre is nagy esély van! Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), meg kell tudnod, ki az, akinek hátsó szándékai vannak veled kapcsolatban!

Nem találtad még meg a szerelmet, vagy egyszerűen csak egy forró nyári kalandra vágysz? Ágnes vagy Lunczer Judit jósnők párkapcsolati témában minden kérdésedre választ tudnak adni a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és bevonzhatnak olyan szerelmi lehetőségeket is az életedbe, amelyről a legvadabb álmaidban mertél csak fantáziálni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg jegy

A Mérleg legfontosabb feladata az, hogy vállalja saját magát és legyen büszke arra, amilyen valójában. A te érdekeid a legfontosabbak, persze ez nem jelenti azt, hogy önzővé kéne válnod. Ne ragaszkodj görcsösen a régimódi elvekhez, legyél nyitott az új dolgokra. Ez vezet el oda, hogy mielőbb megtaláld a számodra legmegfelelőbb partnert. Már a hónap elején megszaporodnak a lehetőségeid. Ha független vagy, remek alkalmak kínálkoznak arra, hogy megtaláld életed párját. Ha úgy érzed, sosem fogod megtalálni a nagy Őt, keresd fel Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elmondja neked, mit tegyél, hogy a nagy szerelem megjelenjen az életedben! Ne félj segítséget kérni!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

A Skorpióknak sok akadályt kell leküzdeniük a boldogságukért az elkövetkező időszakban, de nem szabad csüggedni. Többször is lesz olyan helyzet, hogy azt hiszed, majdnem az igaz szerelmet élheted meg, de valahogy mégis rádöbbensz, még nem az igazi jött el. Kitartásodnak meg lesz a jutalma, a megfelelő időben a megfelelő partner megérkezhet hozzád. Mint Skorpió, úgyis szereted, sőt igényled is a felpörgetett életet, ebben a hónapban lesz benne részed bőven. Nem tudod, ki lenne az ideális személy a számodra, akivel boldog lehetsz? Csak hívd Happyt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és választ ad neked erre a kérdésre!

havi horoszkóp

Csillagjegy alapján szeretnél párt választani magadnak? Akkor ITT a legjobb tippeket kapod!

NYILAS

Nyilas jegy

 A Nyilas kizárólag olyan párral képes együtt élni, aki mindennél jobban szereti. Ha ezt nem érzi, akkor odébbáll. Ha Nyilasként keresed még a párod, a szerelem nemsokára kopogtathat az ajtódon, és nem csak egy jelentkező akadhat. Nehezen tudsz majd választani, de légy türelmes, mivel teljesen önálló ember vagy, elegendő mennyiségű józan ésszel megáldva, így nagyon jól fogsz választani, nem kapkodsz, és ennek meg is lesz a jutalma. Lehet, hogy a választottad egy Bika lesz, mert vele nagyon jól kiegészítitek egymást, de szép és kellemes kapcsolat lehet egy Oroszlán szülöttel is. Figyelj oda, mert lesz olyan személy is, aki csak azért akar veled kapcsolatba lépni, hogy kihasználhasson. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki pontos választ tud Neked adni, hogy ki az a személy, akitől tartanod kell!

BAK

bak

A Június a Bak számára a nagy változások időszaka, a havi horoszkóp szerint. Kitartóan keresed az igazit, és soha sem voltál még ilyen eltökélt. Áttérsz az egészséges életmódra, ez a változás egyik jele, ettől pedig olyan jó formába kerülsz, hogy minden sikerül, amit szeretnél. A szerencse sem hagy el június során, ahogy a szerelemben, úgy az élet többi terén is nagyon jól alakulhatnak az ügyeid. Amire nagyon oda kell figyelni, az az, hogy ebben a pörgős életmódban nehogy túlhajtsd magad. Próbáld okosan beosztani az idődet, úgy, hogy jusson pihenésre, aktív kikapcsolódásra is. Ha mégis azt érzed, hogy a szerencse elpártolt tőled, csak hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki könnyedén visszahozhatja a szerencsét az életedbe!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

 A Vízöntő havi horoszkópja júniusra sok jót ígér, a hónap végére már úgy érezheted, hogy ennél nem lehetsz boldogabb. Az érzelmi életed e hónapban a csúcsponton lesz. Az életedben nagyon sok új lehetőség fog megjelenni, ez pedig olyan kedvező körülményeket nyújt számodra, hogy egyszerűen nem lesz más választásod, mint boldognak lenni. Tarts ki a kitűzött céljaid mellett, ne engedd, hogy akár egy barát, akár a párod ettől el akarjon tántorítani! Most teljes egészében tudatában vagy annak, mit szeretnél és mi a legjobb neked. Próbálj több időt fordítani kedvesedre, mert lehet, hogy egy harmadik személy megpróbálja átvenni a szereped! Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, amely során kiderül, mire van szüksége párodnak, és mit tegyél, hogy boldognak érezze magát melletted!

HALAK

Halak jegy

Mivel az igényeid igen magasak, arra törekszel, hogy a számodra tökéletes partnert találd meg, de vigyázz, nem biztos, hogy ilyen létezik! A csillagok állása most minden téren kedvez számodra, de főleg az érzelmek és a szerelem terén. Számíts azonban arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fogsz tudni menekülni. Ha Ámor nyila eltalál, már nem igazán lesz módod tiltakozni, válogatni. Figyelj arra, hogy szokásodhoz híven, ne menj fejjel a falnak, hanem próbálj meg legalább érveket felsorakoztatni egyik és másik személy mellett, csak ezután dönts. Ügyelj arra, milyen útra lépsz rá és kivel, mert itt a jövődről és a boldogságodról van szó! Ha nem vagy biztos magadban, hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít a leghelyesebb döntést meghozni!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét