Júliusban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Legtöbben mindig arra koncentrálunk, hogy melyek a szerencsés napjaink, de vannak olyan napok is, amikor a balszerencse elkerülése csak akkor érhető el, ha egyetlen vasat sem adunk ki a kezünkből. A pénz ezeken a napokon legjobb, ha a pénztárcánkban, bankszámlánkon marad.

penzugy_tv2

Bizonyára szeretnéd, ha egyre több számolható pénz lenne a birtokodban, ebben segíthet a pénzmágia otthon, például Ariel arkangyal pénzmágiája. Kattints IDE érte!

Manapság minden második ember problémája a sok ismerőstől, esetleg banktól felvett kölcsön. Az adósság rendezés útja, nem csupán a hivatalok felé van kikövezve.

Ha adósságodat szeretnéd rendezni, akkor itt az ideje, hogy adósság rendező mágiát kérj! Gabó vagy Jós Kati jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy életre megszabadíthatnak a válladat nyomó terhektől és adósságoktól!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

A pénz biztonságot nyújt neked, ha figyelsz az idei szerencse horoszkópodra, mert egyáltalán nem mindegy, mikor mit teszel.

ITT olvashatod az éves szerencse horoszkópod!

Ha ezt álmodtad, nagy pénz üti a markod! Kattints IDE!

Rycardo

Júliusban 3 olyan nap is van, amikor nagyon meg kell gondolnod, hogy a pénz nálad marad vagy kivándorol a pénztárcádból.

Július 10. – A Fogyó Hold első napja, ekkor indul fogyatkozásnak a Hold. A Teliholdat követően mostantól a fogyás határozza meg az univerzumot. Ilyenkor pénzkiadás helyett inkább érdemes fogyókúrázni, tisztító kúrákat tartani. A pénzhoroszkóp is segíthet neked abban, hogy eldöntsd, mikor érdemes például egy nagyobb pénzösszeget kiadnod.

A Fogyó Hold néhány csillagjegyet veszélybe sodorhat! Te is közéjük tartozol? Tudd meg ITT érte!

Július 22. – A dupla mesterszám napja, ilyenkor fennáll annak a veszélye, hogy minden pénz kicsússzon a kezeid közül, mert meggondolatlan és kapkodó leszel ezen a napon. Van egy mód arra, hogy megelőzz akár egy pénzügyi katasztrófát is, pénzmágia gyertyával. Lehet, hogy nem tudod, hogy kell ezt megcsinálni, van itt szakember, aki ebben a legprofibb. Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Július 23-án lépünk az Oroszlán havába, ez pedig arra ösztökél téged, hogy a pénzzel nagyvonalúan bánj. Igen ám, de különbséget kell tenni a nagyvonalúság és a fékezhetetlen adakozás között. Gátat kell szabnod a pénzednek, mert ha odaadod, kölcsönadod ezen a napon, talán sose látod majd viszont. Nem biztos, hogy annak, aki olyan szépen kéri tőled, valóban nagy szüksége van a pénzedre. Gondolj a családodra, mielőtt eldorbézolod a vagyont!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét