Július havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

A havi horoszkóp mindent megmutat! Olvasd figyelemmel akkor is, ha szingli vagy, akkor is, ha kapcsolatban élsz, mert ebben a hónapban bármi megváltozhat!

KOS

Kos jegy

Tele vagy megválaszolatlan kérdésekkel a kapcsolatodat illetően. Itt a nyár és nem érzed jól magad a bőrödben, ami a hangulatodra és ezáltal a mindennapjaidra is kihat. Sokszor lehetsz ingerült és ez a körülötted lévőkre, leginkább a párodra is hatással van. Próbálj meg tenni azért, hogy ez az állapot megváltozzon, mert hosszú távon csak konfliktusok adódhatnak belőle. A partner nélküli Kos nem számíthat sok hódolóra a havi horoszkóp alapján, ha nem változat a viselkedésén.

Szeretnéd megtudni, hogy mikor talál rád az igazi? Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

BIKA

Bika jegy

A partner nélküli Bikának igen kalandos hónapban lesz része, amikor a potenciális társak köre kibővülni látszik. Nem valószínű életre szóló szerelem kialakulása a havi horoszkóp szerint, de a jövőre nézve meghatározó tapasztalásokkal fogsz gyarapodni.

A párban élő Bikának a bolygók állása pozitívan fog hatni a szerelmi, és legfőképpen a szexuális életére. Az év egyik legszínesebb hónapja lesz ez, amikor rengeteg új dolgot is kipróbálsz a pároddal.

Gyanúsan viselkedik a partnered és úgy érzed, máshol keresi a boldogságot? Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki azonnal elmondja neked az igazságot!

A jövőt Te is egyszerűen megjósolhatod! ITT ingyenes módszereket találsz!

IKREK

Ikrek jegy

A partner nélküli Ikrek nem ebben a hónapban fogják megtalálni életük szerelmét. A probléma gyökerében ők maguk az akadályozó tényező. Sajnos nem állnak készen lelkileg egy új kapcsolat megélésére.

A párban élőknél úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van. Vannak nézeteltérések, de ezek többnyire a kommunikáció hiánya miatt alakulnak ki. Jobban oda kellene figyelni a társunkra, és nem mindenért őt hibáztatni.

Szeretnéd megtudni, hogy miért vitáztok annyit a pároddal? Vajon nem egymásnak szánt az ég, vagy csak átmeneti gondokkal küzdötök? Hívd fel Tündér Lilit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki rögtön megválaszolja a kérdéseidet!

RÁK

Rák jegy

Az egyelőre társ nélkül élő Rák számára színesen alakul a júliusi hónap. Rengeteg új emberrel ismerkedhet meg, és a hónap végére egy komolyabb kapcsolat is kialakulni látszik. A csillagok állása megfelelő számodra, hogy megalapozd egy hosszú távú kapcsolat jövőjét.

A kapcsolatban élő Ráknak nagyon sok törődésre és odafigyelésre lesz igénye. Figyelj oda azonban arra is, hogy a párod is ugyanúgy szereti, ha kényeztetik, és neki is fontosak a dicsérő, szerető szavak.

Szeretnéd tudni, mit tartogat számotokra a jövő? Kiváló jósaink a nap 24 órájában elérhetőek, hogy Te bármikor választ kapj szerelmi kérdéseidre! Hívd Jós Katit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

havi horoszkóp

A pénztelenség az oka a sok veszekedésnek? ITT a megoldás!

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

A pár nélküli Oroszlánnak sajnos a hónap nem adja meg az ideális körülményeket a gondtalan ismerkedéshez. Úgy tűnik, hogy a nyugodt beszélgetések helyett inkább a nyüzsgő éjszakai élet kap teret júliusban.

A kapcsolatban élők számára érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a kommunikációra és legfőképp az őszinteségre. Elsőre talán könnyebbnek tűnik eltitkolni bizonyos dolgokat, ám hosszú távon nem kifizetődő választás.

Úgy érzed, nem őszinte a kapcsolatod a pároddal? Szeretnéd megtudni az igazságot? Xalen a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) kendőzetlenül elárulja neked akár most rögtön!

SZŰZ

Szűz jegy

A partner nélküli Szűz bátran kacérkodhat az útjába kerülő idegenekkel, de a havi horoszkóp szerint nem fogja megtalálni élete szerelmét. Ez a hónap alkalmas lesz a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Legyél azonban mindig óvatos, mert nem mindenki mutatja valós arcát.

A párban élők ebben a hónapban próbáljanak meg többet figyelni a kedvesükre, mert az elhanyagolt ember bizony képes rossz útra tévedni. Ne felejtsük el, hogy egy kapcsolatot folyamatosan ápolni kell, és ha szeretünk valakit, akkor azt ki is kell mutatni.

Nem tudod, hogyan járj kedvesed kedvében? Megmondó a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) elárulja neked, mit kell tenned!

Szerelmi életed romokban hever? Nem tudod, hogy mitévő légy? Már mindent megpróbáltál, de úgy érzed, hogy minden hiába való? Eliza vagy Lulugyi jósnőket keresd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik számos párkapcsolatot mentettek már meg tanácsaikkal és hatékony mágiáikkal! Ne add fel, mindig van remény!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉREG

Mérleg jegy

Ha párban élsz, sok pozitív történésben lehet részed, ehhez a bolygók erős támogatást biztosítanak.bPárod, még ha nem is mutatja, de nehéz időszakon megy keresztül. Légy mellette és adj meg neki minden támogatást.

Amennyiben eddig egyedül élted mindennapjaidat, most nagy eséllyel talál rád az igazi. Légy nyitott az új emberekre, mert valaki szeretne téged komoly szándékkal megismerni.

Nem tudod, mi járhat a párod fejében? Hivd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és megtudod!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

A pár nélküli Skorpiónak számtalan lehetősége lenne az ismerkedésre a havi horoszkóp szerint, de a belső bizonytalanság, a lezáratlan múlt miatt ezek a próbálkozások kudarcra vannak ítélve. Engedd el a múltat és próbálj a jövőre koncentrálni!

A bolygók állása érzelmi többletenergiát biztosít a szerelemben lévő Skorpió számára. Élvezd ki a hónap minden pillanatát, és áraszd el párodat gyengédséggel és törődéssel. Júliusban sokat tehettek kapcsolatotok megerősítéséért.

Nem tudod elengedni a régi szerelmed? Folyton ő jár a fejedben? Keresd Mattet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi számodra az elengedés mágiáját, hogy újra önmagad lehess!

NYILAS

Nyilas jegy

A párban élő Nyilas töltsön több időt a szerelmével, hogy megbeszéljék a régóta fennálló problémákat. Most igazán alkalmas a csillagok állása ahhoz, hogy rendezni tudjátok a nézeteltéréseket.

A még szingli Nyilasnak rengeteg kalandban lesz része a hónapban. Maximalizmusa és kiemelkedően magas szexuális energiája légypapírként vonzza majd az idegeneket. Érdemes odafigyelni, mert a kalandok között megbújik az igazi szerelem is.

Szeretnéd tudni, ki számodra az igazi? Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Norbert

Egy kis extra bevétel segítene még a kapcsolatodon is? Kattints IDE!

BAK

bak

A párban élő Bak próbáljon meg változatosságot vinni a szerelmi életébe, mert az ellaposodott kapcsolat veszélybe kerülhet a havi horoszkóp alapján. Ha egyedül nem megy, akkor kérj tanácsot a barátaidtól vagy a kollégáinktól a rendszeren.

A társ nélküli Bak már nagyon szeretné megtalálni a másik felét, de belső korlátok nehezítik az ismerkedést. Először saját magadban kell megteremtened az egyensúlyt, azután fogod csak megtalálni a párodat! Ha segítségre van szükséged hozzá, akkor hívd Zeuszt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

A szingli Vízöntőnek érdekesebb fordulatokat tartogat a hónap, mint amire várt. Utazásra, kikapcsolódásra, új kapcsolatok alakítására igazán alkalmas időszak a hónap vége.

A párban élők számára a hónap végén a Jupiter hat nagyon kedvezően. Bátran induljatok el egy hosszabb utazásra is, mert sokkal boldogabban és kiegyensúlyozottabban tértek vissza.

Szeretnéd tudni, milyen fordulat vár rád a közeljövőben? Kérdezd meg Lulugyitól a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

HALAK

Halak jegy

A szingli Halaknak a sors nagy változásokat tartogat. Nem érdemes tiltakozni, mert akkor a boldogságod ellen harcolsz. A hónap végén a csillagok új lehetőségek egész hadát hozzák majd – elsősorban a szerelmi életeddel kapcsolatban.

A kapcsolatban élők számára ez a hónap nem tartogat semmilyen komoly változást. Érdemes tovább menni az eddig jól működő séma szerint, de nem árt néha titkos meglepetésekkel megbolondítani a kapcsolatot.

Kérj szerelmi jóslást, hogy vajon az igazi társ van-e az oldaladon. Hívd Kamillát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét