Jövőbelátás a számok segítségével

Jövőbelátás a számok segítségével

A tarot kártya és a cigánykártya segítségével tudjuk, hogy belepillanthatunk a lehetséges jövőbe, sorsunk alakulásába. Ám a számokat is segítségül hívhatjuk a jövőbelátáshoz, ha azt szeretnénk megtudni, miként üzennek nekünk fentről, hogyan alakítsuk az életünket.

A számmisztika segítségével pl. megnézhetjük a sors utunkat, azt, hogy jelenleg hol tartunk, milyen területen kell fejlődnünk és ha nem tesszük, akkor ez merre viszi el az életünket.

Álmodhatunk is a számokkal, megjelenhet autók rendszámain, ismétlődve, vagy az óránkon reggelente. Amikor többször felbukkan 1-1 szám, vagy számsor, annak mindig üzenet értéke van, amit sokszor figyelmen kívűl hagyunk. A jövőbelátás a számok segítségével nem a klasszikus „jóslás”. Mindig üzenet.

Nézzük meg mit üzennek a számok:

1-es: Ha ez a szám jelenik meg, akkor tudd, hogy azt üzeni, hogy ideje belekezdeni valami újba. Amit dédelgettél, elképzeltél annak állj neki és teljes erődből valósítsd meg. Ha nem veszed észre a számot, elsiklasz mellette, nem csinálod meg a terved, maradsz ott ahol vagy.

2-es: Túl sok áldozatot vállalsz, feláldozod magad másokért, te magad sehol nem vagy életedben. Ideje erre figyelni és előre helyezni magad. Szánj időt magadra, különben mártír leszel és elmegy az élet melletted.

3-as: Merésznek kell lenni, kreatívnak, elengedhetjük a képzeletünket, kommunikatívnak kell lennünk, lazának, a görcs oldódik. Ekkor tudunk előre lendülni és megvalósítani az elképzelést.

4-es: Most épp a racionalitásra szólít fel a szám, arra ne álmodozzunk a felhők felett, nagyon is a földi dolgokra koncentráljunk. Ha mindig 2 méterrel a föld felett vagyunk, nem tudjuk a cselekedetekkel megvalósítani a feladatainkat! Azaz-mindig álom marad a terv.

5-ös: Kalandozz, élményeket mutatnak, ha hagyod akkor egészen csodás napok,hetek várnak rád. Felszólít arra, hogy tanulj, taníts a tudásodat oszd meg, ebből tudsz profitálni. Ha elmész mellette, nem veszed figyelembe- egy bevételi forrásból kimaradsz.

6-os: Szükség lesz a türelemre, az empátiára, a békesség és harmónia megteremtésére. Sok probléma fog megjelenni, de éppen azért, hogy megoldó képességet fejlesszük. Segítő is lehetsz, valamilyen szervezetnél, nem kell tőle megijedni.

7-es: A magányra szólít, a visszavonulásra, arra, hogy meghatározhatod most az irányt. Meditációval vagy pótszerekkel oldjuk meg inkább a gondjainkat? Gyakoroljuk a hitünket, meggyőződésünket és a segítség sem marad el. Ha nem bízunk a segítségben, akkor nem is kapjuk meg.

8-as: Figyeljünk az időre, a pontosságra, a siker is az ember jól megérdemelt jutalma, a pénzzel együtt. Ilyenkor gondoljuk át, milyen a viszonyunk a pénzzel, a sikerrel, a rugalmassággal.

9-es: Ilyenkor a tanítást akarja üzenni az Univerzum, azt, hogy oszd meg ami bölcsességed van, amit tanultál, kaphatsz új ismereteket, ha elfogadod pl. egy tanfolyamra a jelentkezést. Előre visz, tapasztalatokat ad.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét