Jóstitkok – A tarot kártya

taro

Egy mágus útja

A Tarot kártyáról sokan azt gondolják, hogy nem más az, mint egyszerű jós eszköz. Mindez azonban nem egészen így kezdődött, ugyanis, mikor létrejött még koránt sem arra tervezték, amivé majdan alakult. Mágusok és alkimisták, asztrológusok mind tudják, hogy lényegében a lapok sorban egymás mellett a fejlődés különböző lépcsőfokait szimbolizálják.

A 22 szimbólum, melyek mint egy könyv lapjai, úgy illenek egymáshoz nem csupán a jövőt képesek hát feltárni. Éppen amiatt másabb ez a fajta jós eszköz, mint a többi, azért képes arra, hogy megmutassa a megoldást is, illetve a szituáció minden oldalát, mert egyfajta tükröt tár a jós, vagyis inkább a mágus elé. Az igazi Tarot szakértő ugyanis nem áll meg ott, hogy ismeri a szimbólumokat, hanem meg is éli azokat, így válik a sorsa általi beavatottá.

Ha olyan tanácsadót keres, aki ezt az utat bejárta, és valódi mágussá lett, hogy segíthessen Önnek a Tarot kártyáján keresztül, hívja Sádet a 0690 633 931-es számon!

Több szimbólum volt

Sokan nem tudják, de még az elején több szimbólum lehetett. Ezen ugyan még vitatkoznak a történészek, de az egyetemes mágia szerint hiányoznak bizonyos „fokok”, alapszimbólumok a sorozatból. Ilyen például a női mágus vagy más néven a boszorkány, illetve női harcos szimbóluma.

Mindezeknek a társadalmi elvek lehettek a kiszanálói, hiszen a nőket nem tartották egyenjogúnak az akkori felfogás szerint. Persze akadtak kisebb, elszigeteltebb népcsoportok, ahol tisztelték a női nemet, de mégsem tudták ezeket a lapokat, szimbólumokat egyetemesíteni.

Egyszer majd talán eljön a Tarot igazi reneszánsza, s valaki ismét visszahozza, felfedezi a kimaradt elemeket, ám addig is, hatásosan lehet alkalmazni az egybeolvasztott képeket. Most ugyanis úgy van megoldva, hogy teljes legyen az átmenet, hogy bizonyos szimbólumok kettősnek tűnhetnek, van egy férfi és egy női oldala is.

Mindezt egy tapasztalt tisztán érző képes megtenni, akár azért is, hogy Önnek segítsen. Vonalunkon sok híres és profi tisztán érző dolgozik, én javaslom Ágnest, akit elérhet a 0690 633 931 számon,  a legjobban Önre van most hangolódva!

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Rejtett jelentések

Ha már a tiltott és tag adott lapoknál tartok, érdemes megemlítenem azt is, hogy minden lapnak vannak rejtett jelentései. Ezeket csak is a beavatott jósok és mágusok ismerik, akik végigmentek mind a 22 szimbólum háromszor hármas szintű megtapasztalásán és meditáltak rajt. Ezek a rejtett jelentések nincsenek leírva egyetlen könyvben sem, ugyanis nem megfogalmazhatóak. Meg kell őket érteni, fel kell fedezni és meg kell élni. Ezoterikusak, a maguk egészen természetes módján.

Ezért nem érdemes magának kivetni a Tarot kártyát, ha kérdése van, mert a teljes kép és válasz csak is úgy elevenedhet meg, és olvasható össze, ha a Tarot már a lényünkbe ivódott. Mindezt a sorsot nem vállalhatja mindenki, hiszen sem nem könnyű, sem pedig nem veszélytelen. Végig kell hozzá menni az önismeret és a mágia legsötétebb ösvényein is, hogy aztán megtalálhassuk az igazi fényt.

Önnek azonban erre nincs is szüksége,hiszen elég ha hívja Bettinát, a 0690 633 931-es számon, aki nem csak a Tarot, de az asztrológia nagymestere is, és ismeri ezeket a rejtett jelentéseket. Rendelkezésére áll most is, ne várjon hát tovább!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét