Jósolj magadnak – Jóslás üveggömbből!

gomb

A gömb megválasztása

Nagyon fontos, hogy kapcsolat legyen közted és az üveggömböd közt. Az a legjobb, ha szinte szerelem első látásra alakul ki köztetek, persze csak képletesen, ezért ne az elsőt vedd meg, ami a szemed elé kerül, hanem adj időt magadnak a választással. Ha úgy tetszik, az anyaga közt is válogathatsz, nem muszáj üvegből lennie, lehet kristályból is, persze azok ára kicsit borsosabb. Én, mint boszorkánymester azt vallom, hogy ilyenen nem szabad spórolni, hiszen a jövőnk, a boldogságunk múlhat rajt. Jósolj magadnak a legjobbal, vagy sehogy! Ha úgy érzed, még nem találtad meg a neked való üveggömböt, vagy elsőre inkább egy profitól kérnél segítséget,hívd Sádet akinek beavatott kristálygömbje minden kérdésedre megsúgja a választ!

A beavatás szertartása

Amint megvan a gömb, érdemes az első teliholdnál beavatni. Nem olyan bonyolult szertartás, minden boszorkány és mestermágus ismeri, ezért ha telefonálsz, a 0690 633 931-es számon bárkitől elkérheted a titkos rigmust, ami hozzá tartozik. Az alap pedig a következő: a telihold három éjszakáján, pontban tizenegy órakor, a szellemek órájában háromszor három percig az ég felé kell emelni az üveggömbödet. Háromszor három alkalommal kell hangosan elmondani a rigmust, és ha ez megtörtént, meg kell gyújtani egy szál piros gyertyát. Ezt 11 percig kell égetni, minden éjszaka ugyanazt, majd a maradékot el kell rakni oda, ahol majd az üveggömb helye is lesz. Érdemes azonban az ágytól minél messzebb helyezni az eszközt, mert a szellemek megérzik, s még a végén kapunak vélik, így az álmunk nem lesz zavartalan.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Olvass a jelekből

Miután megvan a beavatás még három napot kell várni, hogy használhasd újdonsült jósgömbödet, de utána aztán már kezdődhet is a jóslás! Ne kapkodj, mindig ürítsd ki a gondolataid, mielőtt leülsz elé, és vegyél a kezedbe egy pohár tiszta vizet. Ha ez megvan, kezd el felidézni, hogy mire is vagy kíváncsi, gondold végig, hogy miért, mi vezetett most ide. Később, ha már gyakorlott leszel ez gyorsan fog menni, de az elején ne várj gyors ráhangolódást. Érdemes közben 9 percenként kortyolnod egyet a vízből, ami segít abban, hogy minél jobb átjáró lehess a láthatatlan világ számára. Itt ugyanis nem az üveggömb, hanem Te magad fogsz változni, s kezded el látni azt, amit eddig nem. Eleinte csak homályos alakokat, foltokat veszel majd észre, s ha közben kicsit hunyorítasz élesedhetnek a szimbólumok.Ha nem tudod, mit láttál, vagy éppen úgy érzed segítségre van szükséged az értelmezésnél, ne légy szégyenlős, hívd csak fel Sáde kollégámat a 0690 633 931-es számon, aki maga is boszorkánymester és segít megfejteni a megfejthetetlent!

Óvintézkedések és fontos tudnivalók

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a beavatott üveggömb egy szellemkapu is egyben, ezért mindig le kell védeni. Használat után, és minden újhold idején szenteltvízbe kell meríteni, hogy távol tartsuk magunktól a gonosz lelkeket. Ha ezt nem tudod megtenni, érdemes megkérned Xalent, akit elérhetsz a 0690 633 931-es számon, és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Neki azt is elmondhatod, ha esetleg furcsa dolgokat tapasztaltál, mióta hozzád került az üveggömböd, mert ha valaki egyszer elindul a mágia útján az fáklyaként fog világítani minden köztes létben ragadt entitás számára. Ezért ha magadnak jósolsz, gondoskodj mielőbb a biztonságról, nehogy olyanok befolyásolják a jóslatod, akikről vagy amikről még rémálmodban sem szeretnél hallani.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét