Jósolj magadnak a tűz erejével!

josoljtuzzel

„A jóslat pontossága soha nem az eszközön múlik, hanem azon, aki használja azt.”  Defilos ókori jós és asztrológus szavai ezek, aki a legenda szerint bármiből képes volt jósolni, ami éppen a kezébe akadt. Defilos igen híres volt a tűz-jóslási technikájáról, amelyet óriási tábortüzek mellett, hatalmas tömegek előtt, transz-állapotban végzett. A jó hír az, hogy Neked nem kell transzba esned ahhoz, hogy a lángokból jósolj, sőt nagy tűzre sincs szükséged, a jóslat mégis pontos lesz.

Mire van szükséged a tűz-jósláshoz?

  • fapálcikákra (fagyis pálcika a legjobb)

  • fémedényre

  • vízre (vész esetén tűzoltáshoz)

  • gyufára

jós, jóslás, astro24h,ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

Rakj egy kis tüzet a jósláshoz. Használhatod a gyertya lángját is, de az igazi tűz-jósláshoz igazi tüzet kell rakni. A legegyszerűbb módja, ha egy fémedénybe néhány kis fadarabot teszel, papírt és egy grill sütéshez használatos gyújtó-kockát. Így könnyen lángra kap, és legalább addig ég, ameddig szükséged van rá.

Ha már meggyújtottad a tüzet, nézd hosszasan a lángot, majd irányítsd a tekinteted egy fehér falfelületre és mereven nézz egy tetszőleges pontba. Hamarosan különböző színű képek és formák jelennek meg és cikáznak a szemed előtt. Figyelj a formákra, mert üzenetet hordoznak, jegyezd meg a színeket és nézd meg a jelentésüket. Ha elvégezted ezt a kis ráhangoló gyakorlatot, akkor jöhet az igazi jóslás.

Ha szeretnéd kideríteni, mi az életfeladatod, ITT megteheted.

Ha még kezdő vagy, akkor eldöntendő kérdéseket tegyél fel, és a tűz válaszolni fog.

Vegyél két fagyis pálcikát, az egyikre írd rá, hogy igen, a másikra nem muszáj ráírnod, de tudd, hogy az jelöli a nemet.

jós, jóslás, Tamara 513 kód, Tamara astro24h,  ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

Tedd fel a kérdésed, majd dobd a két pálcikát a tűzbe. Egyszerre dobd őket a lángokba és figyeld, hogy melyik ég el hamarabb. Ha az a pálcika ég el először, amire az igen szót írtad, akkor a feltett kérdésre a válasz nemleges lesz. Ha az a pálcika ég el korábban, ami a nem választ szimbolizálta, akkor a kérdésedre a válasz igen. Ha egyik sem ég el teljesen, akkor a kérdésedre ebben a pillanatban nem tudhatod a választ, vagy a válaszhoz sokkal több információ tartozik. Ez esetben más eszközöket is igénybe vehetsz (pl. kártya, gyűrű , üveggömb  a titok feltáráshoz, vagy megkérdezheted a jósainkat, egy kártya jóslás keretén belül. Ők bővebben kifejtik a háttérösszefüggéseket, így teljes és kimerítő választ kapsz a kérdésedre!

Nem csak Magyarországról telefonálhatsz, elérsz minket még 3 országból: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Akkor se keseredj el, ha olyan választ kapsz a tűztől, amire nem számítottál, mert a jövőn lehet változtatni. Semmi nincs kőbe vésve, éppen azért jó, ha előre tudod, mi vár Rád, mert így még időben módosíthatsz rajta és elkerülheted a kellemetlen helyzeteket. Tamara és Sáde segítenek a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hiszen ők ketten a  legjobb jósnőink között vannak számon tartva! Kérj egy sorsfordító rituálét és tervezd újra az életed még ma!

Ha szeretnél egy ingyen jóslást, csatlakozz csoportunkhoz ITT, így első kézből értesülhetsz a lehetőségről!

lájkold, lájkold ha tetszett, lájkold oszd meg,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét