Jósold meg a napodat Tarot-val!

tarotkartya

A Tarot kártya sok mindenre használható, és sok különféle módon lehet kérdezni tőle. Bár létrejöttekor még nem egyértelműen jóslásra találták fel, véleményem szerint talán egyik legalkalmasabb kártya erre a célra. A szimbólumok nagyon beszédesek, még az is képes leszűrni következtetéseket belőlük, aki sosem tanult látást, vagy egyéb spirituális tant. Az egyik legelterjedtebb jóslási mód az aktuális napra húzott Tarot kártya, ami feltárja azt, mi is vár ránk aznap.

Ezt úgy szoktuk végezni, hogy először alaposan átkeverjük a paklit. Két különböző alap csomag létezik Tarotból, a kis-  és a nagyarkánum. Érdekesnek tűnhet, de a nagyarkánum áll kevesebb lapból, és ez az, ami a napi jóslat lekéréséhez szükséges lesz számunkra. Egy ilyen alap paklit sok helyen vásárolhatunk, bármilyen jó hozzá. Ez tárja fel, ha sorban nézzük a lapokat, a mágus útját a fejlődése során. Természetesen nekünk most nem kell, hogy sorban legyenek, de ha valakit érdekel a lelki fejlődés útja, érdemes először átnéznie a lapokat, esetleg rá is meditálhat mindre külön-külön.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Most viszont folytassuk a napi jóslást, hiszen ez még csupán az előkészület. Miután alaposan megkevertük mind a 22 lapot, bal kézzel emelni kell rajt egyet. Ezt követően felcsapjuk a pakli tetején lévő lapot. Fontos, hogy csak a tetején lévő lapot lehet felhúzni. Egyes jósok megengedik ügyfeleiknek, hogy bal kézzel húzzanak lapot a pakliból bárhonnan, és általában ez is eredményes szokott lenni, ám ezt csak tanult jós közreműködésével szabad így csinálni. Ha saját magának jósol, maradjon meg a legfelső lapnál, amit aztán könnyebben értelmezhet is.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

A napi jóslat értelmezésekor ne akarjon először semmit sem feltárni, ne úgy közelítsen hozzá, mint egy rejtvényhez. Engedje, hogy a lap életre keljen a szívében, nézze meg alaposan a rajta szereplő képet, szimbólumokat. Ha van hozzá füzete, akkor olvassa el a lap leírását is. Majd csak szépen lassan kezdje el saját élethelyzetére vonatkoztatni a dolgokat. A megérzések gyakran csalfák tudnak lenni, ezért van, amikor érdemes megkérdezni egy szakértőt a tarot kártyáról, ami aznapra feljött. A jós képes látni az Ön életét egyetlen lapból, képes Önre hangolódni, további kivetéseket végezni, ha valami nem tiszta, és így képes arra, hogy megfelelően segítse az Ön útját. Nem minden jóslatnak kell bekövetkeznie, és a tarot azt is megmutatja, hol lehet változtatni a sorson, ha az nem arra vezetne, amerre tartani szeretne.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Nézzünk meg most itt néhány alap jelentést, a legáltalánosabb életterületeken, amikkel kapcsolatban általában engem is meg szoktak keresni az ügyfeleim. A napi tarot jóslatban megjelenő kártyák természetesen egyéni helyzetenként eltérhetnek, de a leggyakrabban ilyen értelemben jelennek meg.

 Kártyák jelentése:

Szerelmi életre utaló lapok: Szeretők, Hold, Ördög, Diadalszekér,

 

Anyagi helyzet, sikerrel kapcsolatos lapok: Diadalszekér, Nap, Torony, Uralkodó, Akasztott ember

 

Természetfeletti jelenségre utaló lapok: Halál, Végítélet, Ördög, Főpapnő, Hold

 

Egészségre utaló lapok: Uralkodónő, Főpap, Mértékletesség, Csillag, Világ

 

Nagy változást sejtető lapok: Szerencsekerék, Halál, Végítélet, Igazság, Csillag

 

Ha valamit nem ért a napi tarot jóslatában, mert a lap oda nem illő jelentést hordoz, vagy éppen szeretne egy részletesebb jóslatot kapni, érdemes hívni az Astro vonalat, ahol szakavatott kollégák a nap 24 órájában elvégzik Önnek a legkülönfélébb vetéseket is.

jóslás tartoval, szerelmi jóslás, jóslás minden területre,

A sors üzenetet tartogat az Ön számára, megéri hát azt mielőbb megtudnia!

 lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Mária on augusztus 8, 2014 Válasz

MIRE SZÁMITHATOK EBBEN AZ ÉVBEN ÉS AZ ANYAGIAK

    Astro24h on szeptember 9, 2014 Válasz

    Kedves Mária!
    Zayra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 557. Anyagi téren tud segítséget nyújtani,megnézi Önnek,hogy mi akadályoza a siker elérésében.
    Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc)

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét