CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Bioenergia, Kártyajóslás, Lelki tanácsadás, Számmisztika, Tarot

Specialitasok: Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Szeretettel köszöntelek, Xalen (lokan) vagyok!

Közel 20 éve foglalkozom tudatosan a spirituális energiákkal. Ezen belül is különösen az atlantiszi mágia, gyógyítás kapott nagy szerepet az életemben, melynek során az ősi energiákkal és különleges kristályokba kódolt szimbólumokkal dolgozom. Egy atlantiszi mágia spirituális beavatás során nyertem el a lokan (papnő) címet, melynek gyógyító energiáit az atlantiszi Xalen (segítő) névre hangolták. A beavatásom után fejlődött ki a ráhangolódásom, belelátásom a világ rejtett üzeneteibe. Itt kaptam azt a plusz képességem is, hogy atlantiszi áldással segíthetem mindazokat, akik rászorulnak.

egészségügyi problémák, párkapcsolati problémák, kit válasszak, hogyan döntsek, gyógyító, képtelen vagyok dönteni, döntések, kit válasszak, jós seígtsége

Munkám során ezt az atlantiszi mágikus energiát, ezt a tudást, a párkapcsolat, egyéb emberi kapcsolatok, egészség, és az anyagiak terén érvényesítem, leginkább.

Amennyiben úgy érzed, hogy az életedben vannak olyan nehézségek, melyekkel egyedül nem tudsz legyőzni, és különleges támogatásra van szükséged, keress bizalommal, és én szeretettel, a legjobb tudomásom szerint segítek Neked!

Xalen jósnő telefonszáma, xalen telefonszáma, xalen száma, xalen jósnő, telefonos jóslás, xalen jósnő száma, xalen elerhetosege

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

József, 54 éves, Szeged

Kedves Xalen! Köszönöm, hogy a segítségemre volt a legnehezebb pillanatokban. Segített feldogozni a gyászt és megérteni, hogy igenis okkal történnek a dolgok. Már elmondhatom, hogy fellélegeztem és elfogadom, amit a sors nekem szánt. Pozitívan tekintek a jövőbe, hamarosan újra hívom!

Róbert, 38 éves, Miskolc

Köszönettel tartozom drága Xalen a tanácsaiért és türelméért! Anitával a kapcsolatunk harmonikussá vált. Megtanultuk, hogy a kettőnk boldogsága többet ér mindennél. Nem engedünk több beleszólást a családból, kerüljük a negatív energiákat!

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés