Technikak: Bioenergia, Kártyajóslás, Tarot

Specialitasok: Család, Egészség, Munka, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 546

Üdvözöllek, Veronika vagyok!
Sorselemző és természetgyógyász.

A kártyákon kívül  energia-érzékelő és látóképességemet, valamint természetgyógyász tudásomat egyaránt használom. Bármilyen témát érintően lehet kérdezni.

Auraelemzésnél az aura nagyságáról, színeiről, a csakrák működéséről kapunk információt. Káros földsugárzás lenyomatait is látom az aurában. Családtagjairól is kérdezhet. Szülők hívását várom gyermekük tanulási nehézsége esetén. Kitesztelem és részletesen ismertetem, melyik kineziológiai gyakorlatot ajánlhatom diszlexia, illetve egyéb tanulási problémáknál.

anyagi problémák, pénz problémák, kevs pénz, pénzhiánym angyali segítség, angyalok, angyali üzenet, álmok, álmom jelentése, mit jelent az álmom

Blokkoldás: A blokkokat, sikertelenségeket csakráinkban, auránkban tároljuk. Érdemes megszabadulni ezektől, hogy az élet különböző területein harmonikusan és sikeresen működjünk. Ezeket az eltéréseket képességeimmel érzékelem.

Vízprogramozás: belső félelmek, rossz lelki és testi állapot esetén ajánlott rendszeres igénybevétele.

Álomértelmezés: Minden embernél mást és mást jelenthetnek ugyanazok a jelek. Ismétlődő álmaink megoldatlan problémákat jelezhetnek.

Keress fel bátran és problémáid forrását közösen megkeressük, nem kell tovább élned a gondokkal!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Zoltán, 42 éves, Budapest

Már évek óta minden egyes éjszaka ugyanaz az rémálom kínzott. Szinte már féltem elaludni, annyira rossz érzéssel töltött el. Veronika megtalálta a megoldást, hogyan küzdhetem le és sikerült! Ma már nyugodtan alszom

Tibor, 44 éves, Szeged

Nekem Veronika nagyon sokat segített, sajnos én is azok közé tartozom, aki saját magát blokkolja az előrejutásban. Sok beszélgetés megtette a hatását, párkapcsolatom és munkám is lett hosszú évek után.

tarot kártya, tarot kártyajós, tarot jós, tarot kártya jós, jóslás tarotval, jóslás tarotból,