CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Ji king kártya, Tarotkártya

Specialitasok: Munka, Pénzmágia, Rituálék, Szerelem

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Köszöntelek, Éva vagyok!

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói végzettséget, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést szereztem a Metafizikai Akadémián. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel, amit a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Életvezetési tanácsadóként segíteni tudlak az önismeret megszerzésében; megingott önbizalom helyreállításában; lelki súlyok, lelki terhek oldásában, feldolgozásában; krízis- és válsághelyzetek kezelésében; megromlott emberi kapcsolatok – elsősorban párkapcsolat – helyreállításában, vagy elengedésében.

Életvezetési tanácsadóként főbb szakterületeim a szemléletfejlesztés, önérvényesítés, tudatos életvezetés, asszertív kommunikáció, melyek segítségével elérhető a pénzügyi stabilitás, célkitűzések megvalósítása, harmonikus, építő emberi kapcsolatok kialakítása, egy új, minőségi élet megteremtése.

Amennyiben szeretnéd tudatosabban, hatékonyabban, sikeresebben irányítani az életed, elérni a vágyott célokat, megteremteni az anyagi bőséget és megtapasztalni a pozitív változásokat a mindennapjaidban, hívj bizalommal!

Spirituális tanácsadóként a test-lélek-szellem harmonizálásán kívül, főbb tevékenységi területeim:

kártya jóslás cigánykártyából, tarot és ji king kártyából, átok- és rontáslevétel, szerelmi mágia, bőség-, siker- és pénzmágia, termékenységi mágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, hangterápia tibeti zengőtálak segítségével, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák, kristályprogramozás, víz energetizálás, reiki energia használata.

Ezekkel a bevált módszerekkel segítek Neked a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal, a legrövidebb időn belül megélni és – lépésről lépésre- megszüntetni. A kipróbált és jól működő technikák segítségével megteremtheted az anyagi bőséget és stabilitást, a harmonikus emberi kapcsolatokat, az egészséget testi, lelki és szellemi szinten egyaránt!

Ha a jövődre vagy kíváncsi, szeretnéd tudni, hogy egy-egy életterület hogyan alakul, milyen változásokra számíthatsz, akkor a kártya jóslást tudom felajánlani segítségképpen.

Ha úgy érzed, tőlem kaphatsz segítséget problémáid megoldásához, vagy a jövőddel kapcsolatos kérdéseidre, és tőlem szeretnéd hallani a válaszokat, akkor keress bizalommal!

Szeretettel várom megtisztelő hívásod, a 341-es kódon!