CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Kártya, Kártyajóslás

Specialitasok: Anyagiak, Család, Karrier

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 123

Üdvözöllek, Suzy vagyok!

Ahogy inkább ismernek: Szerencsemondó Suzy.

Mindenkinek van szerencséje. A legnagyobb kincs, ha nemcsak várjuk, hanem meg is éljük. Hidd el, hogy nem mehetsz el az ’igazi’ mellett, lemaradni sem lehet senkiről, semmiről!

Engedd meg, hogy egy új fejezetet, esetleg egy új könyvet nyissunk az életedben, egy vidámabbat, elégedettebbet, szeretni valóbbat!

A lelki tusák, úgy látom, hozzád tartoznak, valahogy úgy, mint a kezed és a lábad – nem tűnnek szükségesnek, de Te ragaszkodsz hozzájuk. Bizonyítható, hogy minden lelki tusa megoldásának a kulcsa a szenvedő alany kezében van, bár úgy tűnik, hogy vagy a kulcsot nem találja, vagy a zárat nem látja.

Együtt biztosan megoldást találunk. Véget vethetünk az évtizedes őrlődéseknek.

A beszélgetés mellett komoly segítségem a kártyaolvasás. Bámulatos, hogy egyetlen kártyalap mennyire beszédes, a Lenormand kártya pár perc alatt megdöbbentően pontos eredményt mutat. Minden Lenormand kártya-olvasás újra meg újra osztatlan sikerrel nyűgöz le engem is.

Hosszabb, részletesebb elemző jósláshoz a cigánykártya a régi segítőtársam.

Élvezd Te is a szeretetteli harmóniát, amiben évtizedek óta minden jósoltatót részesítek, óceánon innen és óceánon túl! Várom a hívásod a 123-as melléken!