CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Kártyajóslás, Látnoki képesség, Tarot

Specialitasok: Család, Egészség, Pénzügyi jóslás, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 525

Sok szeretettel üdvözöllek, Norbert vagyok, mágus és tarot kártyajós!

Gyerekkorom óta foglalkozom a spiritualitás, okkultizmus és a mágia tudományával.
Fiatalon tapasztaltam az okkultizmus előnyeit és hátrányait. Rájöttem arra, hogy az életben semmi sem történik véletlenül, véletlenek nincsenek, minden okkal történik.

Ebből kifolyólag a fő szakterületem a negatív energiák és rontások feltárása, eltávolítása, amik sajnos hatást gyakorolnak jelenlegi és későbbi életünkre is. Ezek pontos okát tarot- és cigánykártyám segítségével feltárom, így betekintést nyújtok a múltba, jelenbe és jövőbe, ezzel utat mutatok Neked a későbbi akadályok leküzdésére és elkerülésére.

negatív energiák, elhunyt szeretteim, kommunikáció elhunytakkal, szellemekkel kommunikáció, elhunyt szeretteink felkeresése, sorskérdés, mi vár rám

Ha felkeresel, közösen megkeressük az előre kitaposott helyes utat, amit a sors Neked szánt, és amiről a gonosz sajnos letérített.
Ha úgy érzed, hogy anyagi helyzeted, szerencséd, egészséged, partnerkapcsolatod nem úgy alakult, ahogy szeretted volna, hívj bizalommal és a megoldást megtaláljuk problémáidra.

Ne feledd, minden okkal történik, véletlenek nincsenek, okkal olvasod most ezeket a sorokat is!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Anita, 19 éves, Lajosmizse

Norbertnek köszönhetem, hogy sikerült kapcsolatba lépnem édesanyámmal, akit születésemkor elveszítettünk. Eddig mindig magamat okoltam, nyomasztott a tény, hogy ha én nem lennénk, anyu még most is élhetne, de anya nem haragszik rám. Már tudom, és köszönöm a lehetőséget.

Ramóna, 59 éves, Eger

Már fiatalon vonzónak találtam a motorosokat, de szüleim valami oknál fogva tiltottak tőlük. Ki gondolta volna, hogy a sors keze volt benne a vonzalomban. Norbert erre felhívta a figyelmemet és 55 évesen megtaláltam Őt. Köszönöm.

tarot kártya, tarot kártyajós, tarot jós, tarot kártya jós, jóslás tarotval, jóslás tarotból,