CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Inga, Kártyajóslás, Látnoki képesség

Specialitasok: Egészség, Munka, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 391

Szeretettel üdvözöllek! Megmondónak hívnak.

Egyéni sorsom és teherbírásom alapján eltérő mélységű és minőségű tanításokat kaptam, mely belső munkálkodásra, az emberi lét és az Univerzum alaptörvényeinek betartására ösztönzött.

Tarot kártyával és ingával végzek jóslást. A láthatatlan világ megismerésére 30 évvel ezelőtt éreztem késztetést, melynek alapja a kíváncsiságom volt, ami nem más, mint az emberi lélek őszinte törekvése a megismerés felé, melyek elvezettek egy, a világot egységben látó szemlélethez. Ennek eredményeképpen jutottam el az ingázáshoz (tisztán érzéshez), így olyan módszert kerestem a hozzám segítségért forduló embertársaim részére, mely egyszerűen, de pontosan tudja megmutatni a jövőbeni eseményeket, illetve a választható lehetőségeket.

Nincsenek jó és rossz dolgok. Csak dolgok vannak az életünkben, melyek megoldásra várnak.
Megkeresésed alkalmával rávilágítok azokra a tulajdonságaidra, melyek gátolnak a fejlődésében. Megoldást nyernek a problémáid!

Fordulj hozzám bizalommal, szeretettel várom hívásod a 391-es kódon!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Antal, 27 éves, Sárisáp

Tisztánlátásával segített Nekem Megmondó, figyelmeztetett előre, hogy barátnőm rossz útra tévedt és próbáljak Neki segíteni!

Antónia, 34 éves Budapest

Pénzenergiát kértem Megmondótól, ami nagyon sokat segített rajtam, már nem küzdök a mindennapi megélhetésért. Normális életet élhetek, anyagilag kiegyensúlyozott lett az életem!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé