CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Álomfejtés, Lelki tanácsadás

Specialitasok: Rituálék, Szellemvilág

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 993

Szeretettel üdvözöllek!
Pénzmágus és rontás szakértő nagymester vagyok

Fordulj hozzám, ha úgy érzed, készen állsz a mágiát beengedni az életedbe. Pénzmágusként rengeteg embernek segítettem már anyagi helyzetén javítani, szerencséjét a lehető legmagasabb szintre hozni. Mindezt a legegyszerűbb és leghatékonyabb mágiákon keresztül végzem.

Keress meg akkor, ha úgy érzed, gondjaid a természetfelettiből erednek, és furcsa, kellemetlen dolgok sorozata vitt lehetetlennek tűnő élethelyzetedbe. Rontás szakértőként ismerem a sötétség minden szolgáját, uralmam alá tudom hajtani a Fény erőit ellenük.

Minden mágia, amit ügyfeleimnél használok csak is bevált, már bizonyított szertartáson és rituálén alapul!

Hívj, ha a jövő titkait szeretnéd kiismerni, vagy tanácsot szeretnél valamilyen ügyben. Tarot kártyajósként ismerem még az emberi lélek fejlődésének minden egyes lépcsőfokát, ezért képes vagyok tanácsot adni a szerelmi, egészségügyi és egyéb problémákkal kapcsolatban is.

Keress bizalommal álmaid megfejtésével kapcsolatban. Nagymesterré válásom során tanulmányoztam az egyetemes szimbólumokat, mely tudást a látás képességével kiegészítve alkalmazni tudok álomfejtések során is.

Hívj bizalommal és száz százalékosan jó kezekbe kerülsz, egy nagymesterhez, aki tanítja és alkalmazza is a mágiát, élete minden területén.

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Irénke, 38 éves, Mátraháza

Köszönöm Önnek Marcus, hogy nagyon komolyan vette a lelki gondjaimat, és visszaadta az Önbizalmamat is! Rég elvesztett hitemet adta Ön vissza!

Ottó, 30 éves Budapest

Nekem Marcus magus abban segített, hogy elvégezett egy különleges pénzrituálét, amivel az anyagi helyzetem rövid időn belül rendeződött, utolsó reményem benne volt!

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés