CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Asztrológia, Látnoki képesség, Lelki tanácsadás, Médiumi képességek, Számmisztika

Specialitasok: Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 541

Üdvözöllek itt nálam, Machitának hívnak.

Kislánykorom óta körbevettek olyan emberek, aki szintén tradicionálisan képviselték a jövendőmondás és a mágia világát.

Tudásomat nem iskolákban szereztem, hanem ősi ösztönnel, erővel lépek kapcsolatba az asztrális világgal, valamint mediális képességeim segítségével kapcsolatot teremtek a látható és a láthatatlan világok között.

Anyám tanított a jóslásra és a mágia módszereire, ő is az anyjától tanulta a különböző praktikákat. Intuitív képességeim mellett foglalkozom az asztrológia és a számmisztika tudományaival is. Sokan és sokszor fordultak már hozzám tanácsért, számtalan visszajelzést kaptam jóslataim beteljesedéséről.

depresszió, pánikbetegség, problémák leküzdése, rossz anyagiak, anyagi helyzet javulás, bőség, bőségmágia, elhunyt szeretteink felkeresése, halottlátó, szellemkomunikááció

Szerelmi mágiával, rontás-átok levétellel is foglalkozom. médiumként érzem és látom a szellemvilág történéseit, rezgéseit. Ekkor gyakran transzba esek és így közvetítem az eltávozott lelkek üzeneteit. Krisztusi energiákkal születtem, ezért imádkozó médiumként is számon tartanak.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, tisztelj meg bizalmaddal és én a tudásom legjavával igyekszem szolgálni az életed!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Andor, 42 éves, Szeged

Kedves Machita! Köszönöm a sok segítséget, amit a mái napig nyújtott és remélem későbbiekben is fordulhatok Önhöz. A depressziótól és annak következményeitől Ön megmentett engem!

Rózsa, 61 éves, Szeged

A hiteltartozást végre sikerült törleszteni, persze ezt tudom, hogy a nyereség nélkül nem sikerült volna, ezt pedig Machitának és a rituálénak köszönhetem. Köszönöm!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé