CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Asztrológia

Specialitasok: Család, Egészség, Gyerekek, Munka, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 935

Üdvözöllek, nem hiába kattintottál ide!
Lunczer Judit vagyok, asztrológus.

A legfontosabb adat a jó munkához, a percre pontos horoszkóp. Azok a személyek, akik nem tudják, mikor születtek órára, percre pontosan, azok is kérhetnek tőlem pontos horoszkópot, mivel speciális asztrológiai módszerrel az életeseményeik alapján tudom kiszámolni a születés pontos idejét.
Asztrológus vagyok immár 16 éve. Rengeteg embernek adtam és adok segítséget abban, hogy megismerjék önmagukat, így ezután már könnyebb megérteni az életet.elakadt az életem, hova tovább, mi vár rám, rossz egészség, egészségügyi problémák, gyógyítót keresek, gyógyító

Bármilyen kérdés is merül fel Benned, legyen szó akár anyagi, egészségi, karrier, munka, szerelmi, párkapcsolati, gyermekkel kapcsolatos kérdés, a választ nálam megleled.

Keress fel bizalommal, hiszen érdemes megtudnod, milyen életterületeken is ad segítséget a horoszkóp, a kínai asztrológia és egy jó asztrológus tevékenysége. Foglalkozom az egészséges életmóddal, tanácsadással, jó közérzetet biztosítok a hozzám segítségért fordulóknak, mivel egészségügyi végzettséggel is rendelkezem.

Tisztelj meg a bizalmaddal, várom a hívásod!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

 

Zoltán, 53 éves, Mezőkövesd

Kedves Judit! Szeretném megköszönni, hogy segített feltérképezni a betegségem valódi okát, az orvosok már szinte lemondtak rólam. Pedig a megoldás így utólag már egyszerűnek tűnik, de ki gondolta volna, hogy a lelki problémák ennyire megrongálják a szervezetet és azt kellett volna kezelni először is.

Péter, 33 éves, Budapest

Köszönöm a pontos elemzést, amit nyújtott nekem, így már könnyebben tudom kezelni párom és gyermekem reakcióját is némely krízishelyzetben. Sajnos az alma nem esett messze a fájától. Köszönöm, hívom még!

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés