CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Inga, Látnoki képesség, Lelki tanácsadás

Specialitasok: Az élet értelme, Család, Egészség, Gyerekek, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 457

Üdvözöllek, Leopold vagyok!

Első sorban kártyavetéssel foglalkozom, és az érzelmek kifürkészéséhez értek igazán.

A kártya jóslás számomra nyomozás, logikai feladvány. Ez a tevékenység adja nekem az éltető erőt. Minden embernek szüksége van segítségre. Az ezotériával régóta kapcsolatban állok, tisztánlátónak és médiumnak tartom magamat, de életem egy fordulópontja után ez a kapcsolat különösen elmélyült.

Úgy döntöttem, hogy tudásomat az emberek megsegítésére használom fel. Cigánykártyából, Rider Tarotból és Crowley Tarotból is kiválóan jósolok, de ugyanolyan előszeretettel használom a pozitív energiámat, azt is kérheted tőlem.

Ha valakin rontás, ártó szellem vagy átok van, esetleg negatív energia, azt automatikusan megérzem és le is veszem róla. Valamint kérheted a pénzenergiámat is, ami visszajelzések alapján nagyon hatásos.

Ha meghallom annak a személynek a nevét, akiről jósolok, mintha egy láthatatlan úton keresztül odajutnék hozzá. Mindent látok, ami benne lejátszódik vagy körülötte zajlik. Életemben a legizgalmasabb dolog, a számomra legkedvesebb szenvedély az emberek legbelsőbb titkainak megfejtése, érzéseinek felfedezése.

A legjobb tudásom szerint fogok Neked segíteni. Látásom és tisztán hallásom vezet biztos utamon. Várom szeretettel a hívásodat a 457-es kódon!