CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Médiumi képességek, Tisztánlátás

Specialitasok: Baba-mama program

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 381

Szeretettel üdvözöllek, Kincső vagyok!

30 éves tapasztalattal rendelkezem, a nagymamám DÚLA volt, tőle örököltem médiumi és látói képességemet is. 11 éves koromban történt egy olyan CSODA velem, amikor tudatosult bennem, mi mindenre is vagyok képes mások megsegítésében. Aki szeretné többek között megtapasztalni azt is, hogy milyen érzés az, amikor a nyereményét már a zsebében tudja, hívjon bizalommal!
Foglalkozom még önbizalom növeléssel, a fájdalmak enyhítésével, és bátran kereshetnek kismamák is, egyéni alternatív módszereimmel, tanácsaimmal segítek akár várandóság alatt, akár szülés után!
Az, hogy ügyfeleim rendszeresen visszahívnak, igazolja, hogy egyedi tanácsaim mennyire sikeresek!
A MÉDIUMI KÉPESSÉGEM által illatokat, képeket, eseményeket látok előre, így mindenkit időben tudok figyelmeztetni arra, hogy mit ne tegyen semmiképp a jövőben, vagy mit tegyen meg mindenképp a siker érdekében.
Segítő lelkek jelennek meg nekem, beszélnek hozzám, figyelmeztetnek dolgokra, eseményekre, számomra teljesen idegen emberek életével kapcsolatban. Megtalálok elveszett tárgyakat, de, nagy összegeket is, valamint előre, a fogantatás előtt meg tudom mondani, hogy milyen nemű gyermek fog születni!
SEGÍTETTEM MEGFORDULNI A SAJÁT KIS UNOKÁMNAK ÉJJEL AZ ÉDESANYJA HASÁBAN, ÁLMÁBAN, MERT FAROS, VESZÉLYEZTETETT SZÜLÉSNEK NÉZTÜNK ELÉBE!
Fantasztikus sok élményem van, hetekig tudnám sorolni!

Hívj bátran, segítelek és boldoggá, egészségessé teszlek Téged is!

Kincső jósnő telefonszáma, kincső elérhetőege, kincső száma, jósnő telefonszáma

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Judit, 26 éves, Siófok

Kedves Kincső, megszületett a babám, minden rendben volt a szülésnél mindent úgy csináltam, ahogy Ön mondta. Köszönöm a segítségét, hogy végig biztatott és segített nekem lelkileg.

Antal, 31 éves, Debrecen

Köszönöm Kedves Kincső, hogy elmondta a figyelmeztető jelemet és megmentette az életem! Nem szálltam fel arra a bizonyos buszra, amit Ön mondott, és ezért most itt vagyok épségben!