CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Asztrológia, Cigánykártya, Jóslás, Rontásszakértő

Specialitasok: Barátok, Család, Munka, párkapcsolat

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 369

Üdvözöllek, Kármen vagyok!

Általános iskolában kezdtem felismerni a bennem rejlő képességeket. Nagyon sokszor megéreztem dolgokat az iskolával kapcsolatban, és azokkal kapcsolatban, akik közel álltak hozzám.

Történt egyszer olyan, hogy a legjobb barátnőmmel hazafelé sétáltunk az iskolából. Amikor az utolsó csengő után kiléptünk onnan, egy nagyon furcsa, rossz érzés fogott el vele kapcsolatban, és ekkor jött az, ami igazán felnyitotta a szememet. Mindig a megszokott úton mentünk haza, de én éreztem, hogy azon a napon nem arra kell mennünk. Kerültünk kicsit és a mamája utcája felé vettem meg az irányt. Amikor az utca sarkához értünk, nagy tömeget és egy tűzoltó autót láttunk meg a ház előtt. Kigyulladt a helyiség, ahol a tűzifát tartotta a barátnőm nagymamája.

Megijedtem magamtól, nem értettem, miért van ez. Nem mertem elmondani senkinek, mert igazából én sem tudtam, mi történik, és mint minden gyermek, féltem, hogy a körülöttem lévő emberek nem fognak hinni nekem. Eleinte próbáltam elnyomni magamban ezeket az érzéseket.

Még csak ezután jött egy nagyon rossz intuíció, miszerint az akkor 88 éves dédnagymamám beteg lesz. Nagyon megijedtem, hiszen tudtam, hogy előtte, amit megéreztem, úgy is lett. Másnap délután át is mentem hozzá és ott lábatlankodtam nála egész nap. Ő rákérdezett, hogy mi történik velem, talán rossz megérzésem volt? És itt tudatosult bennem, hogy talán ő tudhatja, mi is ez. És tudta is. Soha nem mesélte, de ő is átélte. Ő is megérzett dolgokat. Elkezdett tanítani, hogy hogyan tudom használni és irányítani ezt a csodálatos képességet. Kitanított a cigánykártya használatára és arra, hogyan segíthetek másoknak a pénz, szerencse bevonzásában, és azt is megtanította, hogyan tudom levenni a rontást másokról.

Teltek, múltak a hónapok, teljesen el is feledkeztem a rossz megérzéseimről. Titokban gyakorolgattam a képességem irányítását és szépen fejlődtem, amikor is anyukám sírva jött a szobámba, hogy a dédnagymamám rosszul van. Kórházba került. Amikor délután bementem meglátogatni, kiküldött mindenkit a szobából és elmondta nekem, hogy ő tudta, mi fog történni és azért küldte nekem akkor azt a rossz megérzést, hogy felismerjem a bennem rejlő képességeket, és hogy megtaníthassa nekem, amíg még megteheti, hogy mit és hogyan kell csinálnom. Ezutáni estén el is hunyt és én megértettem. Azt szerette volna, hogy ne rejtegessem, mire vagyok képes és segítsek másokon. Ennek hatására előhozakodtam vele a hozzám közel álló személyeknek. Elmeséltem a barátnőimnek azt is, hogy akkor aznap éreztem, hogy valami nincs rendjén és nagy megkönnyebbülésemre biztattak, azt mondták, ha tényleg így van, ezt használnom kell.

Így felbátorodtam és most itt vagyok.

Fő képességeim: pénz és szerencse mágiák végzése, kártya jóslás, tisztánlátás, blokkoldás az anyagiak és az egészség területén, és a rontáslevétel.

Bátran keress meg a 369-es kódon, ha azt szeretnéd, hogy az égiek ajándékát a Te megsegítésedre is használhassam!