CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Látnoki képesség

Specialitasok: Az élet értelme, Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 985 921(485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Jázmin vagyok. Tisztánlátóként születtem, azóta vannak különleges képességeim.

7 évvel ezelőtt jelent meg előttem Jézus, és azt az érzést nehéz lenne leírni ide. Hirtelen megvilágosodtam, és csodálatos érzés volt. Tudom, ezt most hogyan olvasod, lehet, mosolyogsz is ezen. Ezután még többet fejlődtem.

Egyszerűen hallom az angyalokat. Látok eltűnt embereket, állatokat, tárgyakat.

Az angyalok segítségével végzek gyógyításokat, és a tanácsaikat tudom Neked közvetíteni, bár lehet, hogy először nem biztos, hogy pont arra számítasz, amit mondok, de mindennek megvan a miértje. Rosszat nem szeretek mondani, de néha muszáj kimondani, és van olyan dolog, amit még nekem sem mondanak el, egyszerűen csak azért, mert változtathatsz a jövődön.

A választási lehetőséget megmutatják, és szívesen elmondom azt is, hogy melyek azok. Amit természetesen nem én fogalmazok meg, én csak közvetítem az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Legyen az párkapcsolat, gyermek, betegségek, munka, pénz, és sorolhatnám még, hiszen az angyalok előtt nincsenek titkok.

angyalkommunikáció, angyalok, angyali üzenet, egészségügyi probléma, betegség, betegségek, betegség kezelése, alternatív módszer, elhagyott tárgy, elveszett tárgy, elveszett személy

Csak kérdezz bátran. Azt azért tudnod kell, hogy ehhez el kell mélyülnöm csendben és hallgatnom kell a válaszokat, valamint az üzeneteket.

Előfordulhat, hogy megkérlek, várj egy picit. Türelmed kérem olyankor éppen ezért. Nem, nem szakadt meg a vonal, ne ijedj meg. Fontos, hogy pontosan tudjam a válaszokat elmondani.

Először nagyon sok ismerősömnek, barátomnak tudtam segíteni. Most szeretnék Neked is. Viszont fontos az együttműködés, hiszen sokszor mi teremtjük meg magunknak a rosszat, fontos tudnod, hogy a negatív gondolatoknak nagyobb teremtő ereje van, mert általában azokat az emberek többször megerősítik újabb és újabb negatív gondolatokkal, ilyenkor érezzük magunkat egyre rosszabbul.

Én szeretném ha jól éreznéd magad. Hívj! Neked is segíteni szeretnék.

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

 

Csongor, 37 éves, Budapest

Köszönöm, kedves Jázmin a segítéségét, sokat jelentett számomra, hogy Ön mellettem állt, mikor már minden reményemet elveszítettem. Energiával töltött fel.

Réka, 34 éves, Szeged

Szűnni nem akaró fájdalmakkal küzdöttem, egészen addig, amíg Jázmint meg nem találtam!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé