Technikak: Álomfejtés, Cigánykártya

Specialitasok: Munka, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Szeretettel üdvözöllek, Happy vagyok.

Talán felmerült a kérdés benned, hogy miért is Happy a nevem. A Happy név egészen gyerekkoromig vezethető vissza. Egy idős hölgynek lelki segítséget tudtam nyújtani, és ő már akkor azt mondta nekem, hogy mindig maradjak ilyen “happy”, vagyis boldog, hogy másnak is segítséget, illetve boldogságérzetet tudjak nyújtani.

Istennek hála, az évek során ezt még tudtam kamatoztatni, mert rengeteg embernek sikerült már segítséget és lelki békét nyújtanom. Ez lett a hivatásom.

energiák, pozitív energia, szerelmi élet, szeretnék boldog lenni, hogyan éljek kiegyensúlyozott életet,, energiaszint emelés

A fő területem, amivel foglalkozom, a cigánykártya jóslás, 9 szentek imái, és rontástisztítás.
A 9 szentek imáival a családom hagyományait viszem tovább.

Mit is jelent az, hogy 9 szentek?

A 9 szentek: BJFKHLKJK
Itt mindegyiknél megvan a külön ima, hogy mit kell használnom. Ezeket az imákat csak is jó célra használhatom. A nagymamám halálakor ezt kézrátétellel kaptam, mert én rendelkeztem olyan erőkkel, amivel a későbbiekben az embereknek segíteni tudtam és tudok.

Amiben eddig segíteni tudtam: nehéz anyagi helyzetű emberek fellendülésében, egészségügyi problémák pozitív változásában, párkapcsolatok jobbá tételében.

Szeretném, ha Te is bizalommal fordulnál hozzám, hogy át tudjam adni a szentek energiáját, a szeretetet és a megértést, ami bennem lakozik!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

 

Mónika, 40 éves, Sopron

Puszilom, kedves Happy! Ennyire energikusnak még sosem éreztem magam, valóban sokan segített, másoknak is ajánlom!

Rita, 23 éves, Ózd

Köszönöm a sok hasznos tanácsot, és hogy kertelés nélkül elmondta, mit lát az életemben, párkapcsolatomban. Igaza lett, ez részben jó, részben pedig.. Köszönöm, hogy észhez térített!

kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós