CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Asztrológia, Lelki tanácsadás

Specialitasok: Család, Gyerekek, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 985

Üdvözlök minden kedves látogatót, Gabi vagyok!

1995 óta vagyok asztrológus, a spirituális úton a 90-es évek elején indultam el. Ez a fő területem, a hivatásom, hogy segítsek az embereknek a nehéz helyzetekben, a problémák megoldásában! Végeztem reiki és agykontroll tanfolyamot is és több más ezoterikus, önismereti tanfolyamon is részt vettem: pl. bioenergetika, számmisztika, NLP, pszichodráma, reiki.
Ezek által másoknak is hatékonyabb segítséget, tanácsot tudok adni.

Asztrológiai tudásommal, tapasztalatommal Neked is a segítségedre lehetek, ha döntést akarsz hozni, megoldásokat akarsz találni nagy sorsdöntő vagy apróbb hétköznapi témákban. Segítséget nyújtok még a pályaválasztásban, pályamódosításban, munkahelyváltásban. Két ember horoszkópjának összehasonlításával megtudhatjuk, hogyan jönnek ki egymással, mint barát, munkatárs, házastárs. A gyermekneveléssel kapcsolatban is hasznos tanácsokat adhatok, a gyermek horoszkópjának ismeretében. Ugyanígy, ha egy nő nem tud teherbe esni vagy volt már sikertelen terhessége, meg tudom keresni a legmegfelelőbb időpontot a fogamzásra. Megtalálom a betegségek lelki okait, ezáltal hatékonyabbá válik a terápia.

Sok szeretettel várom hívásod a 985-ös kódon!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Antal, 54 éves Agárd

Drága Gabi, segített Nekem a lelki életem rendezésében, és azóta tényleg sokkal jobban érezem magam. Hamarosan újra keresem Önt!

Tibor, 34 éves, Cegléd

Gabika Drága, pénzügyi jóslata beteljesedett, megkaptam azt az összeget, amire régóta vártam.

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok