CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Kártyajóslás, Sorskártyák

Specialitasok: Anyagiak, Az élet értelme, Barátok, Család, Gyerekek, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 985 921(485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Köszöntelek, Faragóné Inci vagyok!

38 éves tapasztalattal rendelkezem az okkult tudomány és sorselemzés terén. Képességeimet őseimtől örököltem, nagyapám és édesanyám által. Majd anyósom, halála előtt, egy seprűt hagyott rám, amivel a lakást tisztára kellett sepernem. Akkor még én sem értettem, mit jelent… Ha érdekelnek a régi szokások, hiedelmek, mágiák, szívesen beavatlak!

Sorselemzést kártyákból végzek. Kérheted a segítségem még szellem-, átok-, és rontáslevételben, vizsgálatban, és megszabadíthatlak a szemmel veréstől is. Látói képességemnek köszönhetően felveszem a kapcsolatot elhunyt lelkekkel. Kapcsolatban állok a szellemvilággal. Segíthetlek aura- és csakratisztítással, feltöltéssel, a mágneses tér rossz hatásának megszüntetésével. El tudom mondani, hogyan helyezd el fekvőhelyed, hogy megelőzd a betegségeket vagy, hogy nyugodtan tudj aludni. Meg tudom állapítani, hogy a betegségeket milyen lelki gondok okozzák, és milyen gyógymódokat érdemes alkalmazni, valamint hogyan.

Ezeken a területeken tudlak Téged is segíteni.
Szeretettel várom hívásodat a 907-es kódon!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

József, 55 éves, Gödöllő

Faragóné Incike Ön visszaadta Nekem a családomat, újra beszél velem a lányom és a feleségem.

Ica, 67 éves Budapest

Engem évekkel ezelőtt megátkoztak, és erre Ön jött rá Kedves Faragóné Inci amit köszönök, hogy levette rólam az átkot és védelmet is adott. Normálisak újra a minden napjaim 