CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Inga, Lelki tanácsadás

Specialitasok: Az élet értelme, Egészség, Pénzügyi jóslás, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Üdvözlettel, Eugénia vagyok!

Az élet egy olyan nehéz eseményt gördített elém, amelynek során megnyugvást és beteljesedést kerestem. Sok lehetőség közül választhattam volna, de én a spiritualitás útját választottam. Régóta járom ezt az utat. Nem véletlen, hisz tudom, hogy az életem egyik feladata: segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá. Az ezotérián belül az ingával kezdtem el foglalkozni, majd a cigánykártya is a kezem ügyébe került. A cigánykártya a legbeszédesebb, legpletykásabb kártya, ami minden területen a legprecízebben mutatja meg, mi is várható velünk kapcsolatban.

rossz egészség,Eugénia elérhetősége

Ha olyan kérdésed van, amire igennel és nemmel válaszolhatok, az ingát használom, és ha megerősítésre van szükséged, a kártya segítségét is kérhetem. Ennek segítségével megnézhetjük, van-e rajtad rontás és amennyiben van, orvosoljuk a problémát! A több éves tapasztalat alatt az intuíciómat sikerült olyan szintre fejleszteni, hogy ma már tisztánlátói, -érzői képességgel is rendelkezem.

A gondolatnak teremtő ereje van, ezért csak pozitívat teremtsünk! Az élet nagy titka a vonzás törvénye, melynek értelmében a hasonló a hasonlót vonzza, tehát amikor gondolkodunk, hasonló gondolatokat hívunk be elménkbe.
Ha változtatni akarunk az életünkön, ezt a frekvenciát, vagyis a gondolatainkat kell áthangolnunk. Jelenlegi gondolataink teremtik a jövőbeli életünket. Gondolataink dolgokká válnak.

Ha felkeltettem érdeklődésed és szeretnéd megtudni mit hoz a jövő vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, merre fele mutat sorsod, akkor bátran hívj a 486-os kódon, megnézzük, mit kell tenned annak érdekében, hogy életed a legjobb irányba menjen tovább!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Irénke 78 éves, Budapest

Eugénia, Ön visszaadta az életkedvemet, amit már nagyon rég elvesztettem! Köszönöm!

Barnabás, 33 éves, Tiszakécske

Köszönöm Eugénia, hogy a kérdéseim megválaszolására az ingáját használta és mindenre pontos választ kaptam Öntől. Segített, hogy helyesen döntsek!