CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Álomfejtés, Asztrológia, Feng shui

Specialitasok: Az élet értelme, Barátok, Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 875

Tisztelt látogató, Eta vagyok!
19 éve foglalkozom asztrológiával. Részt vettem továbbképzéseken, és a sokévi tapasztalat által megbízható tudással rendelkezem.

Az álmok tolmácsolásával iskolás korom óta foglalkozom, segítek megoldani problémáidat álmaidon keresztül. Feng Shuival is évek óta foglalkozom. Csodálatos energiák hatnak ránk az otthonunkban, és ha ismerjük a titkát, kihathat életünk minden területére: javíthatunk az anyagi helyzetünkön, egészségünkön, érzelmi állapotunkon.
Energiát tudok küldeni, a reiki több változatát ismerem, fel tudom tárni betegségeid lelki okait. Technikáim a Ji Csing, az inga, a kártyák és a kristálykövek.

Már gyermekkorom óta foglalkoztatott, hogy miért történnek egyes emberekkel szép dolgok, másokkal pedig rosszak. Sokszor igazságtalannak tűnt a világ. Ma már tudom a választ. Látom a teljes igazságot és azt is tudom, hogy hogyan javítsunk a sorsunkon, mert valamennyit mindig lehet!

A pozitív gondolkodás híve vagyok. Tudom, hogy mindenkinek segíthetek a tanácsaimmal. Fordulj hozzám bizalommal a 875-ös kódon!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Alíz, 45 éves, Budapes

Eta drága, átrendeztem a lakásom, ahogy Ön mondta a Feng shui szerint, és tényleg sokkal jobbak az éjszakáim, illetve megszűntek a nyugtalanságaim is.

Gabi, 65 éve, Mátraháza

Köszönöm, hogy mindig segít Nekem megfejteni az álmaimat kedves Eta. Biztos emlékszik, hogy én vagyok, aki a rémálmaimmal hívom rendszeresen.