CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Bioenergia, Cigánykártya

Specialitasok: Egészség

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 979

Szép napot, szeretettel köszöntelek, Eliza vagyok!

Cigánykártya jóslással, rontásvizsgálattal, rontáslevétellel, blokkok oldásával, tisztítással, gyógyítással foglalkozom. Az anyagi gondokon Pénzenergiával segítek. Az Univerzum energiájával a testi betegségeket gyógyítom.

Egy 15 évvel ezelőtti történetet szeretnék itt megosztani Veletek, ami a családomban történt. Az édesapám megbetegedett – ez késztetett arra, hogy gyógyítással is foglalkozzak. Nagyszerű dolog hinni az Univerzum erejében, és azt gyógyításra használni! Empatikus képességem pedig abban segít, hogy oldani tudjam az élet által kapott lelki fájdalmakat. Naponta személyre szóló Angyali üzenetet is kérhetsz tőlem!

Fordulj hozzám bizalommal a 979-es melléken!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Anna, 57 éves, Tatabánya

Drága Eliza! Az Ön energiái valami leírhatatlan érzést hoznak elő bennem. Egyben érzem a megnyugvást és a feltöltődést. Már nem érzek félelmet, ha közelednek felém. Nyitottabb vagyok az új dolgok felé, elmúlt a szorongásérzetem. Tudom, hogy még van mit leküzdenem, de bízom a továbbiakban is az Ön segítségében.

Ferenc, 62 éves, Sárospatak

Kedves Eliza! Már hosszú évek óta rabja voltam a családi átoknak. Újra és újra ugyanabba a hibába estem, de Ön felismerte és kezelte a problémám. Már látom az élet értelmét!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé