CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Inga, Kártyajóslás, Látnoki képesség, Tarot

Specialitasok: Az élet értelme, Egészség, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Szeretettel üdvözöllek!
A nevem Edit Jósnő Médium.

Születésem óta látnoki képességgel rendelkezem (halott- és szellemlátás). Kommunikálni tudok e képesség segítségével, a szellemekkel is. Dédnagyanyámtól később örököltem a vajákosságot. Emellett a szellemek világa megtanított cigánykártyából, tarot kártyából, csontok, magyar kártya, angyali kártya, kávézaccból és ingával való jóslásra.

rossz egészségi állapot, természetgyógyászat, gyógymódok, eltávozott szeretteink, szellemek, lelkek, lélekkomunikáció

Rendelkezem krisztusi energiákkal és gyógyító erőkkel. Képes vagyok kézrátétellel való gyógyításra (reiki) és távgyógyításra is.
10 éves koromban a Putnoki Halottlátó Jolánka néni is megjósolta, hogy én leszek az utódja. Munkásságom során többféle mágiával is foglalkozom (gyertyamágia, fehér mágia), emellett rontás- és átoklevételre is képes vagyok. Számos embernek segítettem gondjaikban és folytatni is szeretném ezzel az adománnyal, amit Isten ajándékozott nekem.

Bármiben is segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Mária, 42 éves, Szeged

Edit nekem sokat segített, egy rég elveszettnek tűnt tárgyat segített megtalálni az által, hogy felvette a kapcsolatot elhunyt édesapámmal. Számomra ez az óra hatalmas eszmei értékkel bír és ezért hálás vagyok.

Edit, 24 éves, Szeged

Folyton szorongást éreztem, ha a szobámban voltam, szinte már fojtó érzés volt, kiderült, hogy egy ártó szellemmel osztozom a szobámon. Sikerült elküldeni és most már nem érzem rosszul magam a saját otthonomban

kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós