CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Kártyajóslás, Látnoki képesség, Sorskártyák

Specialitasok: Egészség, Pénzügyi jóslás, Rituálék

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 340

Kedvesem, azért kattintottál az oldalamra, mert segítségre van szükséged!
Elárulom, most jó helyen jársz!

Boszi Kata jósnő vagyok és már több, mint 20 éve jósolok! A családban, amelyben felnőttem, nem voltak ismeretlenek a láthatatlan dolgok. Azokról szólok most, amelyeket csak a tisztánlátás és a tisztán érzékelés útján lehet megtapasztalni.
A tisztánlátás mellett használom a cigánykártyát, amely segítséget nyújt a képek vizualizációjában, így pontosabban tudom a jövőt feltárni előtted. A számmisztika és az asztrológia tudománya sem áll messze tőlem, ezen kívül tudok gyógyító és univerzális energiát küldeni.

egészségügyi problémák, Égiek üzenete, Boszi Kata tanácsai, keresem a boldogságot,

Átadom Neked is a tudást, hogy a túlvilággal kapcsolatos dolgoktól az embereknek nincs mitől félniük. Az ezotéria szerint, halálunkkal nem ér véget az életünk. Mivel dualitásban élünk, így a jó és rossz fogalma mindig attól függ, milyen szemszögből nézzük a dolgokat. Hiszem, hogy minden emberben ott van a jó, csak elő kell hozni és meg kell találni.
Külső segítséget mindenképpen érdemes kérned, hiszen egy ilyen segítő sokkal jobban rálát a probléma gyökerére és a megoldást is könnyebben találhatja meg általa.
Fordulj hozzám bizalommal, Neked is adhatok útmutatást, megoldást!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Rozália, 59 éves, Ajka

Kedves Boszi Kata! Segítségét szeretném megköszönni. Állandó szédüléssel küszködtem, a napom nagy részében. A B vitamin csak ideiglenesen használt. A szédülésem fő oka a lelki problémáimra volt visszavezethető. Ön segített ez kezelni, megkönnyítette ezzel a mindennapjaimat. Köszi!

Mária, 45 éves, Budakeszi

Hálásan köszönöm, hogy segített szűnni nem akaró gyomorgörcsömön. Mára már teljes mértékben elviselhetővé vált, csak igen ritkán fordul elő. Sok kíntól mentett meg, köszönettel tartozom Önnek, kedves Boszi Kata!

kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós