CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: -

Specialitasok: Egészség, Rituálék

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Aurethiel vagyok.

Nevemet az Atlantisz angyaloktól kaptam! Kr.e 650-ben születtem először és 600-ban haltam meg! A több ezer éves tapasztalataimat adom át energiák áramlásával! Közvetítem az angyalok üzenetét, lelki segítséget adok! Utat mutatok a szerencse bevonzására különböző módszerekkel, amelyek személyre szabottak! Megszabadítalak a negatív energiáktól is!

Sok ismerősömnek és barátomnak valamint idegeneknek segítettem már, betegségből való felgyógyulásban, állapotromlás megállításában, fájdalmak enyhítésében.

Folyamatos pozitív energiák áramoltatásával elűzöm a negatív dolgokat, amelyek sajnos teremtő erővel rendelkeznek! Professzionális szintre említem a lelkek és személyek segítését! Bőség energiákkal is dolgozom!

Hívj bármikor bizalommal, segítek!Aurethiel jós, jósok külföldről, telefonos jóslás, külföldi jóslás, szerbia jóslás, románia jóslás, szlovákia jóslás

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

István, 42 éves, Nyíregyháza

Kedves Aurethiel, köszönöm, hogy megszabadított a negatív energiáktól, ami évek óta megkeserítette az életem, ami miatt semmi nem sikerült már. Azóta újra tele vagyok életkedvvel, mert újra sikeres vagyok!

Ildikó, 58 éves, Ajka

Hálával tartozom Önnek Aurethiel, hogy újra egészséges lehetek, és teljes életet élhetek. Semmilyen alternatív gyógymód nem segített, és Ön volt az utolsó reményem. Köszönöm, hogy minden tudásával a gyógyulásomon dolgozott!

tarot kártya, tarot kártyajós, tarot jós, tarot kártya jós, jóslás tarotval, jóslás tarotból,