CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Inga, Számmisztika

Specialitasok: Átok és rontás levétel, Család, Egészség, Munka

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Szeretettel köszöntelek kedves érdeklődő, nevem Andyna!

Közel 20 éve foglalkozom emberekkel, az őket érintő problémákkal. Rengeteget tanultam és olvastam, folyamatosan képzem magam a mai napig, új technikákat is beleépítve a munkába.

Amiben segíteni tudok:
párkapcsolati
gondok, anyagi helyzet javítása, egészségügyi változások elindítása pozitív irányba, a lakás negatív energiájának megtisztítása, test és lélek harmonizálása.

Amikor az életünk fordulóponthoz ér, vagy úgy érezzük elakadtunk és nem látjuk a kiutat, a kártyák és az angyalok utat mutatnak. Jelzik életünk fordulópontjait, a keresztutat, a változásokat Nem én oldom meg a problémát, csupán rávilágítok, merre lenne célszerű haladni. A világban nincs jó vagy rossz. Nincs jó vagy rossz döntés. Nincs jó vagy rossz irány. Csak az ember ruházza fel ezekkel a jelzőkkel. Életfeladatok, élethelyzetek vannak. A változásokat fizikai szinten és a lélek szintjén is el kell indítani.

A hozzám fordulókat az alábbi technikákkal tudom segíteni:
Angyalkártya, cigánykártya, tarot kártya, inga, átok és rontás levétel, számmisztika, sorselemzés, Bach virág terápia

A Bach virágok és a hozzá tartozó kártya ( illetve esszencia) abban nyújt nagy segítséget, hogy a problémák feltárása után, a blokkokat fel is oldja, rátalálunk igazi önvalónkra. Ezáltal kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhetünk.

Hívj bizalommal, szeretettel várom a hívásod!