CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Technikak: Cigánykártya, Kártyajóslás, Látnoki képesség, Számmisztika

Specialitasok: Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd 0690 633 931(485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Sok szeretettel köszöntelek!
Ágnes vagyok, tisztánlátó és kártyajós.

Segíteni szeretném minden válságban lévő ember sorsát. Igyekszem mindenkivel baráti kapcsolatot kialakítani, valamint tisztánlátásommal és kazanlár tarot kártyámmal bármilyen kérdésre, problémára megtalálni a legmegfelelőbb választ és kiutat a bajból.
Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés, tanácsadás, de anyagi, üzleti és pénzzel kapcsolatos témákban is nagyon gyakran segítettem már megoldást találni az évek során.

Mindezek mellett foglalkozom állapotfelméréssel, és átok-rontás vizsgálattal, és ennek levételével, amennyiben szükséges.
Szinte a nap 24 órájában elérhető vagyok telefonon, és ezt az időt arra szentelem, hogy segítsek megtalálni a helyes megoldást minden bajbajutott ügyfelemnek, és mindazoknak, akik nem látják tisztának jövőjüket.

szerelmi jóslás, Ágnes szerelem, párkapcsolati jóslás, anyagi jóslás, égiek üzenete

Nem is sejtenéd, hányszor van olyan pillanat az életedben, amikor változtatni tudnál sorsodon azzal, hogy meghozzuk a helyes döntést és kiválasztod a helyes utat!

Szeretnék segíteni mindenkinek, hogy mindenki meglelje a boldogságot, a helyes utat, és mindenki jó kimenetelű döntéseket hozzon.
Fordulj hozzám bizalommal, nagyon sok szeretettel és odaadással várom kérdéseid!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Márta, 53 éves, Sopron

Kedves Ágika! Szeretném megköszönni, hogy olyan sokszor biztattál és erőt adtál nekem. Valóban igazad lett! Az Andris már végre megszabadult a hölgyeménytől, végre fellélegezhet a család, többé nem fogja befolyásolni a fiamat! Megtört a szerelmi kötés! Köszi, puszi.

Péter, 23 éves, Budapest

Már azt hittem, hogy én is édesapám sorsára jutok, de Ágnes segített nekem. Hálás vagyok neki, és amiért őt ajánlották nekem. Ágnes segített rávilágítani, hogy jobb utat is választhatok! Függőségem mára már megszűnni látszik, köszönöm az energiát és törődést!

szerelem, párkapcsolati jóslás, párkapcsolati elemzés, csillagjegyek és a párkapcsolat