Jósnő segítségével mentettem meg a házasságom!

Jósnő segítségével mentettem meg a házasságom

Ez az igaz történet L. Júliával esett meg és arra kért, osszuk meg a történetét, hogy mások is okulhassanak belőle. Ha tehetik, akkor mentsék meg a kapcsolatukat vagy a házasságukat, amennyiben hasonló szituációban találják magukat.

A nagy szerencse horoszkóp alapján Júliának 2017. első felére nem sok jó szerencsét mutattak a csillagok.
Nézd meg ITT , hogy te mire számíthatsz ebben az évben!

Egy átlagos hétfői napon Júlia erős fejfájásra ébredt és akkor még nem is tudta, hogy aznap ez lesz a legkevésbé kellemetlen, ami vele történhet. Reggel 8 óra 15 perckor összetörték az autóját, szerencsére megúszta kisebb sérülésekkel, de a munkahelyéről elkésett, és emiatt a multinacionális cég, ahol dolgozott, elveszített egy komoly ügyfelet. Úgy döntöttek, hogy abban a hónapban 20%-kal kevesebb fizetést utalnak neki az okozott kár miatt.
Aznap délután mentőt hívtak hozzá, mert erős hasi fájdalomra panaszkodott, a kórházban kiderült, hogy vakbél gyulladása van és azonnal műteni kellett. A párja késve ért be hozzá, egy darabig mentegetőzött, majd bevallotta, hogy szeretője van és régóta készült kilépni a kapcsolatból.

Félsz attól, hogy te is hasonló helyzetbe kerülhetsz? Olvasd el a kínai horoszkópod ITT , hogy lásd, mi vár rád az elkövetkező időszakban!

Amikor Júlia felhívta az anyukáját, akkor megtudta, hogy a nővérének súlyos autóbalesete volt és lehetséges, hogy elveszíti a gyermekét, éppen kórházban kezelik. Estére sokkot kapott, mert már nem bírta elviselni a rengeteg negatív dolgot, ami aznap vele történt, így csak erős nyugtatókkal tudott elaludni.
Másnap reggel bement hozzá a barátnője és felhívta a figyelmét, hogy kiemelten veszélyben volt a Fogyó Hold miatt. Azt tanácsolta Júliának, hogy mivel a kórházból sehova nem mehet, de telefonálni tud, hívjon fel egy telefonos jóst és kérjen segítséget.

Kattints
IDE
, hogy lásd, téged is veszélyeztet-e a Hold állása

Utolsó elkeseredésében Júlia megfogadta a tanácsot, és felhívta Mattet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki azonnal látta, hogy szerelmi kötés és démoni pecsét van rajta, ami egy sötét hajú nőtől származott.
A démoni pecsétet azonnal megtörte, a kötést oldotta és védelmet állított fel Júliára és a férjére is.

Júlia aznap egész nap aludt. Másnap arra ébredt, hogy óriási virágcsokor és bocsánat kérő levél volt az éjjeli szekrényén. A férje kérte, hogy fogadja vissza és nézze el neki a félrelépést. Délelőtt 10 óra körül telefonáltak a munkahelyéről, hogy tudomásukra jutott, hogy egy baleset miatt késett hétfőn a munkahelyéről, ezért a fizetéséből nem vonnak, és gyógyulást kívántak neki.
Délután megtudta, hogy a nővére jól van és a babának sem lett baja, este pedig csak forgolódott az ágyban, nem tudott elaludni. Ekkor hívta vissza a Ágnest és kérte meg, hogy ossza meg az igaz történetét, mondja el minél több embernek, jusson el minél több helyre, hogy mennyire fontosak a védelem és a tiszta energiák.
Júlia hétfő este az öngyilkosság gondolatával játszadozott, szerdán meg már a közös nyaralást tervezték a párjával.

pozitív gondolkodás

Ha szeretnél hasonló igaz történetet hallani, vagy a párkapcsolati gondoktól megszabadulni, akkor hívd vonalunkon a legjobb szakembereket! Tedd ezt akkor is, ha neked van hasonló igaz történeted, amelyet szeretnél megosztani velünk és másokkal is!

Társas magányban élsz? Párkapcsolatod állandó veszekedésekből áll, és ha nem veszekedtek, akkor nem is szóltok egymáshoz? Még megmenthető a kapcsolatod, ha igazán szeretnéd! Még megmenthető a kapcsolatod, ha igazán szeretnéd!
Virág vagy Lunczer Judit a párkapcsolati problémákban jártas szakemberek és a segítségükkel több zűrös párkapcsolatot sikerült már rendezni. Szeretnéd megmenteni a kapcsolatod? Akkor itt a lehetőség,
hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét