Jóslás magyar kártyával

magyarkartya

A jövő ismeretének vágya egyidős az emberiséggel. Mindig is foglalkoztatott az, hogy mi lesz veled holnap, a jövőhéten, vagy egy év múlva? Kíváncsi vagy arra, hogy lesz-e párod, vagy szeretni fog-e később is? Tudni akartad egészséged hogyan alakul, vagy anyagilag mikor lesz végre egy kicsit jobb sorsod? Ha mindez érdekel, de a híres kártyák, mint a tarot vagy a cigány kártya szimbólumai túlságosan messze állnak tőled, nem tudod őket értelmezni, használd a legegyszerűbb jóskártyát, amit csak találhatsz: a magyar kártyát!

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

A magyar kártya az 1800-as évek elején született, s bár játékra találták fel, kiválóan alkalmas az ábrázolása miatt arra, hogy jósoljunk vele. A négy évszak színeit alkalmazza, így rendkívüli misztikusságot árasztanak a szimbólumok, amik nem csupán számokból állnak. A számmisztikával is kapcsolatban áll azonban, hiszen van benne néhány különleges szám, a hetes, nyolcas, kilences. Ezek a mágia szerint mind nagy erejű számok. Ezen kívül bizonyos paklikban szerepelhet még a hatos számú lap is, így a teljes készlet lehet 32, vagy 36 lapos is. A magasabb megfogalmazású kérdésekhez, melyek sorsfeladatunkkal állnak kapcsolatban, jobb a 36 lapos kártyacsomagot használni, de az egyszerűbb kérdésekhez megteszi a bárhol beszerezhető 32 lapos pakli is.

Nézzük milyen kérdéseket érdemes feltenni a magyar kártyához, hogy megfelelő választ kaphassunk:

A négy évszak szerinti megrajzolás miatt érdemes a négy életterületről külön-külön vetést készíteni. Így ha a szerelmi kérdésünk van, akkor a szív, ha szerencse akkor a makk, ha egészség akkor a levél, ha pedig anyagi akkor a tök lapok fognak számítani kérdésünk feltevésekor.

Szerelmi kérdések:

Ebben az esetben nagyon egyszerűen érdemes fogalmaznunk, hogy a lapok jelentése tiszta legyen. Szerelmi kérdést névvel kell feltenni, például így: „Szeret-e engem István?” vagy így: „Összejövök-e Bélával?”. A hűségre utaló kérdéseknél mindig erősebben kell koncentrálni, mert a magyar kártya mindent egyszerűen fogalmaz meg, de a kétes helyzetekhez jobban passzol a cigány kártya, mert az árnyaltabb megfogalmazásra is képes. A szerelmi életben még döntésben is kérhetünk segítséget. Feltehetjük úgy is a kérdést: „Danit válasszam vagy Robit?” Ilyenkor azt érdemes választani, akinek a neve mellé először jön fel szív jelzésű kártya.

magyar kártya jóslás, astro24h jóslás magyar kártyából, jóslás, jósnő, jós, ezo, magyar kártya, jóslás kártyából, kártya

Anyagi kérdések:

Törekedjünk itt is az egyszerűségre. Érdemes feltenni pozitív megfogalmazású kérdést a kártyának, mint például: „Mikor javul az anyagi helyzetem? Ebben az esetben számít a tök kártya száma és szimbóluma. Minél nagyobb értékű lap jön fel, annál később várható a javulás. Viszont, ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy „Mekkora összegre számíthatok mostanában?”, akkor a lap nagysága a bevétel nagyságával arányos. Feltehetünk itt munkahelyi kérdéseket is, mint például: „Mikor lesz új munkahelyem?” vagy „Előléptetnek-e hamarosan?”. Az ilyen kérdések mind pozitív hangvételűek, ahogy alapvetően maga a magyar kártya is. Törekedjünk arra, hogy ne kérdezzünk olyat: „Ki fognak rúgni?” vagy „Elveszítem az állásomat?”, helyette inkább úgy tegyük fel a kérdést, hogy: „Lesz munkám a jövőben?”, mert erre sokkal szebben ad választ a kártya.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Egészségi kérdések:

Mikor jóslást végzünk, mindig fontos, hogy testünk-lelkünk egyensúlyban legyen. Vannak azonban olyan időszakok, mikor ez nem adott, s ilyenkor is szükségünk lehet útmutatásra. A magyar kártya nem alkalmas arra, hogy megmondja, mi is a bajunk, ezt csak is orvosunk teheti meg. A tarot kártya segít abban, hogy betegséghajlamainkat felfedjük, míg a magyar kártya elsősorban azért jó, mert az egészség terén megmutatja azt, hogy mennyire nagy a gond, illetve meddig tart az energia veszteség. Tehát feltehetjük – szintén pozitív megfogalmazással – azt a kérdést, hogy: „Mikor gyógyulok meg?” és ilyenkor a leveles lapok nagysága jelzi az időt. Vagy kérdezhetjük azt is, hogy mennyire hatásos a kezelés, amit kapunk, és ilyenkor a levelek azt jelzik nekünk.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Szerencse kérdések:

A makk lapok a legérdekesebb jelentéssel bírnak. Az előző vetéseknél is, ha feljönnek, az adott területen szerencsés fordulatot jeleznek. Külön kérdést ritkán fogalmazunk meg a makk lapokhoz, mert azt tartották, hogy a szerencsét nem szabad előre kiszámolni, mert akkor elszáll. Azonban, ha elég erősen koncentrálunk, a magyar kártya jóslás során, a lapok mégis adhatnak valamilyen hozzávetőleges választ. Megkérdezhetjük azt, hogy mikor lesz szerencsénk, s az első makk lapok jelentése jelzi a szerencse mértékét is. Azt viszont sose kérdezzük meg magyar kártyától, hogy miért nincsen szerencsénk, mert a lap nem jelzi pontosan a negatív erőket. Ehhez egy erősebb és mélyebb szimbólumokkal rendelkező kártyára, illetve szakemberre van szükség.

Lényegében tehát nagyon sok mindenre használhatjuk a magyar kártyánkat, s ha elakadtunk a válasszal, vonalunkon bátran kérhet tanácsot a lapok jelentésével kapcsolatban is a 0690 633 931-es telefonszámon. Következő cikkemben ezt, és a magyar kártyával való jóslás mikéntjéről is olvashat majd, ezért érdemes lesz visszalátogatnia később is!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét