Jóslás kávézaccból 2015-re

kavezacc

Előkészületek:

Azért jó kávézaccból jósolni, mert egyszerre élvezetes és kiválóan alkalmas a sors felfedésére is. El kell készíteni a kávét, le kell ülni hozzá kényelmesen, majd el kell azt fogyasztani. Ügyeljen arra, hogy a kávé ne legyen túl erős, ne rakjon bele több kávéőrleményt, mint szokott, mert az lelkületére is rosszul hat, idegesebb lesz tőle, másrészt pedig olvashatatlanná teszi a zaccban kialakuló szimbólumokat is. Közben gondoljon arra, hogy mi lesz ebben az évben, gondoljon kérdéseire, és figyeljen a belső hangra. Ne kapkodjon, mert minél görcsösebben izgatott, annál ködösebb lesz maga a jóslat is!

Elemzés és jóslat 2015-re:

Ez a legnehezebb része a jóslásnak, de a legizgalmasabb is! Meg kell vizsgálni, hogy milyen jeleket, szimbólumokat találunk a csészealjon. Én az éves jóslatomban, amit az egész országnak készítettem találtam egy rókafejet. Ez arra utal, hogy bizony nagyon oda kell majd figyelnünk arra, ami a környezetünkben történik, mert sokakat próbálnak megvezetni. Mivel mellette ott volt a holló képe, így messziről jött emberek hoznak majd híreket, vagy távoli országokkal kapcsolatos események lesznek napirenden, melyeket nem szabad szem elől tévesztenünk. A csésze bal oldalán lévő háromszög jelezte, hogy több látó és spirituális ébredő lesz 2015-ben, mint eddig valaha, de nagy próbatétel vár mindenkire, aki ezen az úton elindul.

kévé zaccból jóslás, jóslás, astro24h jóslás, ingyenes jóslás

A tetején ott van a Hold és a Nap, mely jelzi, hogy minden változás csak a láthatatlanban megy végbe, csak azok veszik észre, akik valóban éberek. Középen megjelent néhány búzakalász, ezek utalnak arra, hogy sokaknak lesz ez termékeny év, ami ránk fér, azt gondolom. Ideje lenne már egy kicsit fejlődni, épülni, mert a hét szűk esztendőt már többszörösen megéltük. Sajnos teljes nem lesz a feloldódás, mert a csészém alján ott van a farkas, melyet mind ismerhetünk. Ez a szimbólum saját és környezetünk árnyoldala, sok értelmezésben maga a gonosz. Félnünk nem kell, de ébernek lennünk muszáj lesz. Lehetőségek vannak ebben az évben, de rajzunk múlik, hogy kihasználjuk-e vagy sem.

  Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Tippek, trükkök, tanácsok:

Az ilyen jellegű jóslás lényege az intuíció, tehát a szimbólumoknak, melyeket felismerünk a csészealjon mindig egyéni jelentése van. Azonban ahhoz, hogy könnyebben tudjon saját magának éves jóslást csinálni kávézaccból, következzen néhány gyakori szimbólum rövid értelmezése:

Háromszög: Attól függően, hogy merre mutat jelezhet haladást. A természetfeletti jele is egyben, karmikus sorsfeladatra utalhat.

Kör: A folyamatosság jelképe, mely így jelezhet visszatérő problémát vagy ismétlődő helyzetet. Ha Napnak látjuk akkor egy nyugodt, örömteli periódusra is utalhat.

Négyzet: Az anyagi ügyekre utal, munkahelyre, és a fizikai dolgokra. Jelezhet bőséget, vagy éppen veszteséget.

Csillag: A szerencse jelképe, de csupán részben, mert utalhat sorsszerű változásokra is.

Madár: Hírt fog kapni, valószínűleg olyat, ami hatással lesz az évre.

Kutya: Jó barátságot, hűséget jelez, hacsak nem fél a kutyáktól az, aki issza a kávét.

Macska: Olyan ismerőst jelez, akiben nem szabad megbíznia.

Búzakalász: Szerelmet és bőséget, gyermekáldást is jelezhet. Örömteli családi eseményt.

Ember: Olyan kapcsolatot, új ismerőst jelez, aki hatással lesz sorsunkra. Ha valami eszköz van a kezében, az további információt árul el a szándékáról.

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

Tudja, hol kaphat segítséget!

A kávézaccból való jóslásról sokan azt gondolják, hogy könnyű, hiszen minden világos benne, pedig ez nem egészen így van. Nagyon magas fokú koncentrációra és intuícióra van hozzá szükség. Igaz, hogy ez ingyen jóslás, mégis sokszor akadhat el benne az olyan próbálkozó, akinek nincs tapasztalata egyéb, például kártyajóslás terén.

Ezért ha úgy érzi, hogy nem tudta kiolvasni a jeleket a kávézaccból, ne essen kétségbe, csak hívja az astro centert, ahol a nap 24 órájában találhat hozzáértő tapasztalt segítséget!

 

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét