CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért

 

A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.

 

Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!

 

Természetesen itt több szempontot is számításba kell venni. Ugyanis a cél az, hogy minél több embernek elvégezhető legyen a pénzmágia, és minél több embernél induljon is be a siker. És nem utolsó sorban, fontos az, hogy mekkora összegeket fognak bevonzani.

Nálunk már a nagy pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra, ITT!

 

A szövetség döntése alapján januárban elindulnak a mágia missziók.

Kiválasztott mágusok fogják indítani a missziókat. Egy-egy misszió során a helyek korlátozottak lesznek.

A tagságot nyert jelentkezőknek szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük.

Ez azt jelenti, hogy nem mindenki vehet részt, csakis kizárólag kiválasztott személyek.

 

ITT elolvashatod, hogy melyik 3 csillagjegy az, akik 2020-ban pozitív anyagi változásra számíthatnak!

A sikermágia missziók előre meghatározott időpontban fognak indulni, és az időpont meghatározásnál a mágusnak ismertetnie kell a kiválasztottakról szóló információkat.

Mindazok a személyek jelentkezhetnek, akiknek a születési dátumukban megtalálhatók a következő számok: 1, 3, 5, 8.

Csakis kizárólag születési dátummal lehet jelentkezni az éjjel-nappal elérhető Astro Vonalon – 06 90 985 921 (485Ft/p)!

Illetve, hogy a sikermágia misszión kíván részt venni. Ezután a születési dátumot kell ellenőriztetni.

Az első 30 jelentkezőnek van esélye erre, a sikermágiára. Ha van a dátumodban bár egy a meghatározott számok közül, akkor mielőbb jelentkezz!   

Ezeken a sikermágia missziókon most az egész éves bőség múlik!

 

Ne habozz hát, hívd Xalent vagy Sárát a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/p)! Jelentkezz a misszióra, tegyél azért, hogy ez az éved végre sokkal jobb lehessen, mint a többi! Sőt, ha ma vagy holnap telefonálsz, azt a titkos mantrát is megkapod, ami megtisztít minden negatív erőtől és védelmet ad!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494