Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért

 

A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.

 

Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!

 

Természetesen itt több szempontot is számításba kell venni. Ugyanis a cél az, hogy minél több embernek elvégezhető legyen a pénzmágia, és minél több embernél induljon is be a siker. És nem utolsó sorban, fontos az, hogy mekkora összegeket fognak bevonzani.

Nálunk már a nagy pénzhoroszkópod is elolvashatod 2019-re, ITT!

 

A szövetség döntése alapján januárban elindulnak a mágia missziók.

Kiválasztott mágusok fogják indítani a missziókat. Egy-egy misszió során a helyek korlátozottak lesznek.

A tagságot nyert jelentkezőknek szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük.

Ez azt jelenti, hogy nem mindenki vehet részt, csakis kizárólag kiválasztott személyek.

 

ITT van az az 5 legerősebb pénzmágia, ami idén a legnagyobb nyereményeket hozhatja!

A sikermágia missziók előre meghatározott időpontban fognak indulni, és az időpont meghatározásnál a mágusnak ismertetnie kell a kiválasztottakról szóló információkat.

Az Astro Világ és az Astro Vonal első misszióját januárban Nero Domini Mester indítja, január 14-én.

Mindazok a személyek jelentkezhetnek, akiknek a születési dátumukban megtalálhatók a következő számok: 1, 3, 5, 8.

Csakis kizárólag születési dátummal lehet jelentkezni az éjjel-nappal elérhető Astro Vonalon – 06 90 633 931 (485Ft/p)! Szükséges bemondani Nero Domini Mester nevét, és a január 14-i dátumot.

Illetve, hogy a sikermágia misszión kíván részt venni. Ezután a születési dátumot kell ellenőriztetni.

Az első 30 jelentkezőnek van esélye erre, a sikermágiára. Ha van a dátumodban bár egy a meghatározott számok közül, akkor mielőbb jelentkezz!   

Ezeken a sikermágia missziókon most az egész éves bőség múlik!

 

Ne habozz hát, hívd Violát vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)! Jelentkezz a misszióra, tegyél azért, hogy ez az éved végre sokkal jobb lehessen, mint a többi! Sőt, ha ma vagy holnap telefonálsz, azt a titkos mantrát is megkapod, ami megtisztít minden negatív erőtől és védelmet ad!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391