Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért

 

A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.

 

Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!

 

Természetesen itt több szempontot is számításba kell venni. Ugyanis a cél az, hogy minél több embernek elvégezhető legyen a pénzmágia, és minél több embernél induljon is be a siker. És nem utolsó sorban, fontos az, hogy mekkora összegeket fognak bevonzani.

Nálunk már a nagy pénzhoroszkópod is elolvashatod 2019-re, ITT!

 

A szövetség döntése alapján januárban elindulnak a mágia missziók.

Kiválasztott mágusok fogják indítani a missziókat. Egy-egy misszió során a helyek korlátozottak lesznek.

A tagságot nyert jelentkezőknek szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük.

Ez azt jelenti, hogy nem mindenki vehet részt, csakis kizárólag kiválasztott személyek.

 

ITT van az az 5 legerősebb pénzmágia, ami idén a legnagyobb nyereményeket hozhatja!

A sikermágia missziók előre meghatározott időpontban fognak indulni, és az időpont meghatározásnál a mágusnak ismertetnie kell a kiválasztottakról szóló információkat.

Az Astro Világ és az Astro Vonal első misszióját januárban Nero Domini Mester indítja, január 14-én.

Mindazok a személyek jelentkezhetnek, akiknek a születési dátumukban megtalálhatók a következő számok: 1, 3, 5, 8.

Csakis kizárólag születési dátummal lehet jelentkezni az éjjel-nappal elérhető Astro Vonalon – 06 90 633 931 (485Ft/p)! Szükséges bemondani Nero Domini Mester nevét, és a január 14-i dátumot.

Illetve, hogy a sikermágia misszión kíván részt venni. Ezután a születési dátumot kell ellenőriztetni.

Az első 30 jelentkezőnek van esélye erre, a sikermágiára. Ha van a dátumodban bár egy a meghatározott számok közül, akkor mielőbb jelentkezz!   

Ezeken a sikermágia missziókon most az egész éves bőség múlik!

 

Ne habozz hát, hívd Violát vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)! Jelentkezz a misszióra, tegyél azért, hogy ez az éved végre sokkal jobb lehessen, mint a többi! Sőt, ha ma vagy holnap telefonálsz, azt a titkos mantrát is megkapod, ami megtisztít minden negatív erőtől és védelmet ad!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406