Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért

 

A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.

 

Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!

 

Természetesen itt több szempontot is számításba kell venni. Ugyanis a cél az, hogy minél több embernek elvégezhető legyen a pénzmágia, és minél több embernél induljon is be a siker. És nem utolsó sorban, fontos az, hogy mekkora összegeket fognak bevonzani.

Nálunk már a nagy pénzhoroszkópod is elolvashatod 2019-re, ITT!

 

A szövetség döntése alapján januárban elindulnak a mágia missziók.

Kiválasztott mágusok fogják indítani a missziókat. Egy-egy misszió során a helyek korlátozottak lesznek.

A tagságot nyert jelentkezőknek szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük.

Ez azt jelenti, hogy nem mindenki vehet részt, csakis kizárólag kiválasztott személyek.

 

ITT van az az 5 legerősebb pénzmágia, ami idén a legnagyobb nyereményeket hozhatja!

A sikermágia missziók előre meghatározott időpontban fognak indulni, és az időpont meghatározásnál a mágusnak ismertetnie kell a kiválasztottakról szóló információkat.

Az Astro Világ és az Astro Vonal első misszióját januárban Nero Domini Mester indítja, január 14-én.

Mindazok a személyek jelentkezhetnek, akiknek a születési dátumukban megtalálhatók a következő számok: 1, 3, 5, 8.

Csakis kizárólag születési dátummal lehet jelentkezni az éjjel-nappal elérhető Astro Vonalon – 06 90 633 931 (485Ft/p)! Szükséges bemondani Nero Domini Mester nevét, és a január 14-i dátumot.

Illetve, hogy a sikermágia misszión kíván részt venni. Ezután a születési dátumot kell ellenőriztetni.

Az első 30 jelentkezőnek van esélye erre, a sikermágiára. Ha van a dátumodban bár egy a meghatározott számok közül, akkor mielőbb jelentkezz!   

Ezeken a sikermágia missziókon most az egész éves bőség múlik!

 

Ne habozz hát, hívd Violát vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)! Jelentkezz a misszióra, tegyél azért, hogy ez az éved végre sokkal jobb lehessen, mint a többi! Sőt, ha ma vagy holnap telefonálsz, azt a titkos mantrát is megkapod, ami megtisztít minden negatív erőtől és védelmet ad!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511