Januárban ezeken a napokon NE adj ki pénzt!

Nem jó úgy kezdeni az évet, hogy kevés pénz lapul a pénztárcádban, mégis a legtöbb háztartásban, a karácsonyi és év végi költekezés eredményeképpen, január első fele nem a nagy bevásárlásokról szól.

Ha te is pénz nélkül maradtál és az év első napjaiban nagyon figyelned kell, hogy mire költesz, olvasd el Fortuna bőség teremtő imáját ITT

pénz

Figyelj arra, hogy mely napokon ne adj ki pénzt, hiszen lesznek olyan napok a hónapban, amikor, ha vásárolsz, a kiadott pénz tripláját is elbukhatod!
Január 6-a az első nap, amire nagyon figyelned kell.
Ezen a napon csak és kizárólag élelmiszert szabad vásárolni, és azt is csak akkor, ha nincsenek tartalékaid és nagyon szükséges.
Ezen a napon lehet, hogy mégis költöttél pénzt valamire? Akkor hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), ő egy sorsfordítással segíthet megelőzni a pénzügyi csapásokat erre az évre!

ITT kiderül, mely álomképek fogják jelezni számodra sok pénz eljövetelét!

Január 17-én újhold lesz. Ez a Hold csakis akkor hozhat neked szerencsét, ha ezen a napon egy új pénzt (2107-es kiadásút) elhelyezel a párnád alá, de semmilyen új dologra nem adsz ki pénzt.
Használt dolgokra költhetsz, de új dolgokat nem vásárolhatsz. Ha mégis megtennéd, az újhold negatív hatása miatt rengeteg pénzt veszíthetsz már ebben a hónapban.

Fontos, hogy jól értelmezd, amit álmodtál, mert olyan figyelmeztető jeleket kaphatsz éjszaka, amelyek akár az életed is megmenthetik! Kattints IDE!


Január 18-án se nyisd ki a pénztárcádat, kivéve, ha adakozás céljából teszed azt. Árpádházi Szent Margit ünnepén semmit nem szabad vásárolnod, viszont, ha segítesz a rászorulókon, Szent Margit többszörösen adja ezt vissza az év során.
Január 31-én újra Szuperholdnak leszünk a tanúi. Pénzt egész nap ne adj ki, viszont éjszaka, amint meglátod a Holdat, máris költekezhetsz.
Ezen az éjszakán megálmodhatod azt is, hogy mikor leszel nagyon gazdag.
Nem is tudsz pénzt kiadni, mert üres a pénztárcád? Kérj pénztárca feltöltést Megmondó vagy Kamilla jósnőktől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy végre elkezdhess gyarapodni anyagiakban!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét